AthleT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Biraz geç oldu ama duyuralım istedim =) Maç istatistik ve detayları için; http://www.iihf.com/channels0809/olympic-qual-men/group-a.html P.S: Ankara'da yaşayanlar - benim yerime de gidin lan - :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Baba hep fena fark yemişiz yaw:)...Ama Türkiye için çok yeni bir spor tabi olur o kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 çok feci hakikaten 14-1 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Amatör sporların Türkiye'de ne şartlarda geliştiğini göz önünde bulundurursak büyük başarı bence gerek organizasyona ev sahipliği yapmak, gerekse bir sayı yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 bu arada nhl başladı bilmiyorum takip eden seven var mıdır? st.jose sağlam taktı anaheim'a 4-1 gg maçı seyrettim anaheim rezildi. varmıdır ilgilenen nhl ile falan? (rangers'ı tutuyorum bu arada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Duck'a öyle sallamasaydın keşke ya =) Zamanla iyi olacağımız kanaatindeyim. Gelişmekte olan bir spor olarak görüyorum. En azından "1. Buz Hokeyi Zirvesi"ne 35- kişinin katıldığını varsayarsak, bunların 20'sinin de benim gibi I. Kademe Antrenör olduğunu düşünürsek biraz vasat bir yerde buz hokeyi. Ama ligi var, takımlar var. İnsanlar antrenman yapıyorlar. Kendilerini geliştiriyorlar. Çok daha iyi yerlere geleceğinden hiç şüphem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 2 sene öncesine kadar MIGHTY ducks tutuyodum fakat paul kariya&niedermayer&salei gitti. oyuncularını geçtim takımın ismi ve logosu bile değişti düşmanıyım şu anda (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Vingthor said: 2 sene öncesine kadar MIGHTY ducks tutuyodum fakat paul kariya&niedermayer&salei gitti. oyuncularını geçtim takımın ismi ve logosu bile değişti edikt: lakings-ducks maçını seyrettim şindi bitti. 5-3. ki kings inanılmaz genç bir kadroya sahip anaheim bitmiş söyleyeyim düşmanıyım şu anda (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Hani başka bir hayatım olursa yapmak istediklerimin sıralamasında hep 1 numara olmuştur mesela buz hokeyi....Ama artık paten bile kayamıyorum heralde....Taaa NHL 98'le başladı sevdam,Yzermanler,Jagr lar...(Tkachuk'u çok severdim ben:)) Yukarıda fark yemişiz tabi dedim de,o bile ne kadar önemli gelişimin göstergesi,İstanbul'da olsa giderdim direk izleyeme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 evet yalnız benimde nhl98'le başladı. doğum günü hediyesi gelmişti orjinal ((: jagr hala oynuyor bu arada. hall of famer herif direk. geçen sene rangers'daydı ): bu sene ülkesine döndü kendisi çek. çek liginde oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar