Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye - Bosna Hersek 11.10.08 @ 21.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla kötü bir futbol bekliyorum ben de milli takımdan bu gruptaki geçen maçlardaki oynadığımız futbola bakarak ama umarım yanılırım iyi bir futbol izleriz
Mesaj tarihi:
inatla bu mevlütü sahada tutuyor bir de. aynı şekilde kazım. nerden bulup getirdik herifi türkiyeye yapıştı herif. 2. yarı kazımın yerine acilen aydın girmeli, mevlütün yerine de yusufu falan alsın bari. kapalı defansı açacak teknik adam lazım.
Mesaj tarihi:
ilk 26 dakika , son yıllardaki en güzel futbolu oynadık.. önce ikaş , sonra da servet + volkan işbirliğiyle , orta sahayı geçmeyen bosnaya golü attırdık. bir anda futbol oynayamayan standart türk milli takımı görüntüsüne geri döndük. devre sonunda biraz açılır gibi olduk , iişallah alıcaz maçı.

kazım ve ayhanın çıkıp yerlerine gereken değişikliklerin yapılması lazım. yusuf ve serdar kurtuluş düşünülebilir..

ayrıca geçen maçta selçuk yula , bu maçta cüneyt tanman , tuttukları ve terlettikleri formaları çıkartmadan ve "isim" suçlayarak eleştiri yapıyorlar. tv başında ettiğim küfürler yüzünden annemden azar işittim (!)

mevlüt 3 tane kaçırdı diye kızıyor , pozisyonlardan 2 tanesi mars liginde anca gol olur.. ayhan 1 tane hücum pası atmadı , ama eleştiri yok. oyuncu değişikliği gibi bir de yorumcu değişikliği hakkı olsa çok güzel olucak.

edik: her sayfada görmeden mutlu hissetmiyorum kendimi..

kazım > kazım kazım
  • Yeni Oluştur...