Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 şimdi bira içince işenir. bu herkeste böyledir. ama benimki biraz abartı boyutlara ulaştı 2 senedir. mesela oturduk arkadaşla geçen: 1 yetmişlik içtim üstüne de 1 tane votka. çok oturmadık 1-2 saat falan ve tam 7 kere tuvalete gittim. ve bu hep böyle. mesela bi 50lik efes içiyorum minimum 3kere işiyorum ki 4. gelio sonra genelde. 2. ve sonrasını siz düşünün. hiç normal değil yahu bu. neden oluyor bu neden?!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 naptın hocu neyi atıyo bünye 7kerede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 valla yaw işiyip geliyorum 5 dakka sonra bi daha gelio ve öle bi çiş ki hani eve kadar dayanırsın kapının kilidini açarken bastırdığı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 hava sıcaklığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 çıkış miktarı ne? 7 sefer normal yapıyosan nereden geliyo bu değirmenin suyu? 70lik içmeyle ne çıkar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 çok işeyen sarhoş olmazmış derler boşver bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 sarhoş olmak istemeyen niye içsin ki sarhoş olmak lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Ben de geç işiyorum yani zor geliyor çişim niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 ben de aşırı derecede işiyorum. bira içmeye başlayınca . belli aralıklarda kesin tuvalete gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 yeni sidik torbası taktır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Raincloud said: Ben de geç işiyorum yani zor geliyor çişim niyeyse. süper birşey (tu) Hele kızların işi daha zor festivallerde fln.... acıyorum valla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 funq said: çıkış miktarı ne? 7 sefer normal yapıyosan nereden geliyo bu değirmenin suyu? 70lik içmeyle ne çıkar? olay sanırım az az işiyip çok posta yapmak. çok da az işemiyorum gerçi ama at gibi de işemiyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 hızlı içiyosundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Masticore said: Raincloud said: Ben de geç işiyorum yani zor geliyor çişim niyeyse. süper birşey (tu) Hele kızların işi daha zor festivallerde fln.... acıyorum valla :( Festivallerde kapalı tuvalet modası war artık kızları düşünüyorlar galiba biraz =) Erkekler için de çalı arkası war duvar dibi war bide 4 pisuvarın saçma bi şekilde birleştirilmesiyle oluşan uyduruk wc kompleksleri war lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Valla bende çok işiyorumda 82 kere falan işemiyorum. 3-4 kere uzun süreli işiyorum o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Sadece bira içince mi oluyor bu olay? Her zaman böyleyse, diyabet olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 bende kola içince de oluyo bu işeme olayı. ama aşırı değil galiba. 2.5litre kola içersem bi oturuşta mesela, hepsi bitene kadar 4 kere falan gidiyorum işemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 oha sen patlamadığına şükret abi, bi oturuşta 2,5 litre kola içilir mi ya dikkat edin az sağlığınıza ayrıca evet bende biraz sorunluyum o konuda, dün gece 9 ya da 10 kere tuvalete gittim ama tabi 6 saat kadar bi süre içinde 4 bira artı yarım ufak şişe vodka+portakal içmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 auhauhauha 2.5 litre kola ama güzel gider haa diyetteyim die zero takılıyorum o da 1 lt diye günde 1 lt içiyorum niye acaba 2.5 luk zero çıkarmıoki adamlar paso ondan alırım ben . Bira içince bende feci şekilde işiyorum ya bilmiyorum anlamadım 1 e 2 gibi bi oranım var sanırım 3 içersem 6 kere gidiorm fln sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 abi o oturuşun sonu gelmediğinden sorun olmuyo. bazen 5 saat sürüyo öyle diyim. bilgisayar başında tüketiliyo işte. en azından tüketiliyodu havalar sıcakken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Koka kola zeroyu sewmiyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 kola içtikçe daha çok susuyorum ben ya, su için en temizi blekays, bende de var biranın girdiği gibi çıkması olayı, ama ben çok az sıklıkta içiyorum ondan sanırım, seni bilmiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Asteroth said: Sadece bira içince mi oluyor bu olay? Her zaman böyleyse, diyabet olabilirsin. bana da böyle dediler ama sırf bira içince oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 bana da sırf birada oluyo..yani diğer herhangi bir içkide yok bi sorun.veya mesela litrelerce su içim bira gibi olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Raincloud said: Masticore said: Raincloud said: Ben de geç işiyorum yani zor geliyor çişim niyeyse. süper birşey (tu) Hele kızların işi daha zor festivallerde fln.... acıyorum valla :( Festivallerde kapalı tuvalet modası war artık kızları düşünüyorlar galiba biraz =) Erkekler için de çalı arkası war duvar dibi war bide 4 pisuvarın saçma bi şekilde birleştirilmesiyle oluşan uyduruk wc kompleksleri war lol. aahaha tuvalet tabi olucak ama o tuvaletler nasıl biliyormusun ? Birkeresinde işedim cıkıcam ama oturulan yeri görüceksin millet sağına soluna heryerine attırmış tuvalette el yıkama yeri yok ama yerler sırıl sıklam :) (kafası güzel herkesin) orayı gördükçe o sırada İyiki kız olmamışım diyordum içimden çıkıcam kapıyı tam açtım ki elim ıslandı elimi kokladım sidik kokuyo heralde biri deliğe işiyim derken eline işemiş sonra kapıyı açmış çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar