Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bira içince işeme.

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

şimdi bira içince işenir. bu herkeste böyledir.

ama benimki biraz abartı boyutlara ulaştı 2 senedir.
mesela oturduk arkadaşla geçen: 1 yetmişlik içtim üstüne de 1 tane votka. çok oturmadık 1-2 saat falan ve tam 7 kere tuvalete gittim. ve bu hep böyle. mesela bi 50lik efes içiyorum minimum 3kere işiyorum ki 4. gelio sonra genelde. 2. ve sonrasını siz düşünün.

hiç normal değil yahu bu. neden oluyor bu neden?!!
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:
Raincloud said:
Ben de geç işiyorum yani zor geliyor çişim niyeyse.

süper birşey (tu) Hele kızların işi daha zor festivallerde fln.... acıyorum valla :(

Festivallerde kapalı tuvalet modası war artık kızları düşünüyorlar galiba biraz =)

Erkekler için de çalı arkası war duvar dibi war bide 4 pisuvarın saçma bi şekilde birleştirilmesiyle oluşan uyduruk wc kompleksleri war lol.
Sosyal ağlarda paylaş

oha sen patlamadığına şükret abi, bi oturuşta 2,5 litre kola içilir mi ya dikkat edin az sağlığınıza

ayrıca evet bende biraz sorunluyum o konuda, dün gece 9 ya da 10 kere tuvalete gittim ama tabi 6 saat kadar bi süre içinde 4 bira artı yarım ufak şişe vodka+portakal içmiştim
Sosyal ağlarda paylaş

auhauhauha 2.5 litre kola ama güzel gider haa diyetteyim die zero takılıyorum o da 1 lt diye günde 1 lt içiyorum niye acaba 2.5 luk zero çıkarmıoki adamlar paso ondan alırım ben . Bira içince bende feci şekilde işiyorum ya bilmiyorum anlamadım 1 e 2 gibi bi oranım var sanırım 3 içersem 6 kere gidiorm fln sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Raincloud said:
Masticore said:
Raincloud said:
Ben de geç işiyorum yani zor geliyor çişim niyeyse.

süper birşey (tu) Hele kızların işi daha zor festivallerde fln.... acıyorum valla :(

Festivallerde kapalı tuvalet modası war artık kızları düşünüyorlar galiba biraz =)

Erkekler için de çalı arkası war duvar dibi war bide 4 pisuvarın saçma bi şekilde birleştirilmesiyle oluşan uyduruk wc kompleksleri war lol.

aahaha tuvalet tabi olucak ama o tuvaletler nasıl biliyormusun ? Birkeresinde işedim cıkıcam ama oturulan yeri görüceksin millet sağına soluna heryerine attırmış tuvalette el yıkama yeri yok ama yerler sırıl sıklam :) (kafası güzel herkesin) orayı gördükçe o sırada İyiki kız olmamışım diyordum içimden çıkıcam kapıyı tam açtım ki elim ıslandı elimi kokladım sidik kokuyo heralde biri deliğe işiyim derken eline işemiş sonra kapıyı açmış çıkmış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...