Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mustafa Denizli Sistemi Değiştiriyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çalışılması için süre olması güzel bir şey, ama günümüz futbol anlayışına pek uygun değil sanırım sayın üründül?
Mesaj tarihi:
3-5-2 oynuycak kadar sağlam kanat oyuncuları varmı beşiktaşda ibrahim üzülmez var solda bir gidip gelen ama orta açma özürlü sağ kanat nolcak bakalım.giden gelemiycek kanatlar çok aksıycak gibi görünüyo insallah öyle olmaz üzülüyorum bu takımın haline
Mesaj tarihi:
Abi niye öyle diyosunuz,bence tellonun efektif olabileceği güzel bi sistem.Hakeza serdar var zaten tam o mevkinin adamı.Yalnız defansif orta sahada sıkıntı çekecez gibi gözüküyo.Bobo-holosko ikilisi totalde 30 gol atarlar bu sistemle
Mesaj tarihi:
kanat oyuncularının nefesi iyi olur sürekli gidip gelcek seviyede olurlar oyunun temposundan düşmezler 3lü defansın kademelerine girecek olur 3-5-2 kral sistem o anlamda brezilyada bir zamanlar 3-5-2 oynuyolardı sag taraflarında cafu sol tarafında carlos(20li yasları) vardı adamlar köpek gibi koşıyolardı gidip geliyolardı beşiktaşda onu yapcak 1 tane adam tanımıyorum ben :P
Mesaj tarihi:
Abi ne yapacaksın elde olan kadro bu.Olmuyo 4-4-2 ile.İlle birilerini kesmek zorunda kalıyosun.Delgadonun performas düşüyo.Aslında en mantıklı sistem 4-3-1-2 ama onda da 3 lü ortasahada oynayacak adam kim?Uğur-tello desek yanına bi adam yok.
Mesaj tarihi:
bugün de fotomaçın (!) haberine (!!) göre 4-3-3 oynatmayı planlıyormuş. chelsea barcelona gibi takımların uyguladığı taktik.. ne derece başarılı olur bilinmez , ama denemesi bile vizyon genişliğini gösterir :)
  • Yeni Oluştur...