Godin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Bilmiyorum izledinizmi 75.000 dolarlık turnuva yapılıyor bi kaç gündür.Dün yarı finale yetiştim ben.Dünyanın en iyi 2.druidi denen Hafunun takımıyla Nihilum takımı kapıştı.(çakma nihilum) setuplar r.druid-warlock-warriordu.3-1 nihilum aldı.Hafu denen çinli kızın yenildikçe ağlayacak hale gelmesine oldukça güldük :) Bu kıza bir tane rogue-mage-hunter gibi bi class verilmesini,karşısınada sürekli pillarda dönen spammer bi healer verilmesini ekipçe temenni ediyoruz (:P) Olmayan PvP'yi izledikçe blizzarda bi kez daha acıdık.PvP sistemi yapma konusunda bukadarmı beceriksiz olur bir şirket.Hotlar-dotlar final yapıyo.r.druid-rogue-warlock vs r.druid-lock-warrior kapışıcak.Amerikalı r.druid-rogue-lock Koreli Rogue-Mage-Priestı yendi dün yarı finalde ayrıca.Hotsuz-dotsuz zaten şansları yoktu Korelilerin.. http://www.blizzard.com/blizzcon/video/stream-wow.xml link burda.Bu gece izleyebilirsiniz sabah 4-5 gibi final sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 pvp sistemi eleştirisine katılıyorum. hafuda çok artis olmuş bir iş yaptığı yok hot atıp duruyo sanki bana herkesin canına okuyan feral druid :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 su videoları nerden izliyoz bulamadım yaw direkt link atarmısnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 dünyanın en iyi 2.druidi ne demek ya rofl.neye göre sıralamıslar acaba hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 ayrıca o kız gitsin my sassy girl izlesin. memleketinde bu kadar güzide şeyler varken etkilenecek başka bişey bulamamış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 oynanıyo suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Nihilum almış 3'e 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 SoulCube said: dünyanın en iyi 2.druidi ne demek ya rofl.neye göre sıralamıslar acaba hehe Hakkaten abi dünyanın en iyi druidleri sıralaması yapsan healbot olan hafu zurnanın son deliğidir.Ama güzel kız seviyom ben asyalı kızlar güzel oluyo böyle çok şirinler B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Steamin direk linki varmı mediaplayerden açmak için normal firefoxdan açınca takılmalar oluyor http://www.blizzard.com/blizzcon/video/stream-wow.xml pek işlevli değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 SoulCube said: dünyanın en iyi 2.druidi ne demek ya rofl.neye göre sıralamıslar acaba hehe Epeen miktarina gore siralaniyor. Reklami cok olan yol aliyor. Boyle bir alem bu wow alemi zaten, biraz kaotik biraz ye kurkum ye'ci az bisey duygusal :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Regalya said: Steamin direk linki varmı mediaplayerden açmak için normal firefoxdan açınca takılmalar oluyor http://www.blizzard.com/blizzcon/video/stream-wow.xml pek işlevli değil yani Sorunla tam alakası var mı bilmiyorum ama firefox 3 ve en son adobe flash 9 yüklü ve youtube benzeri flashlarda hep sorun çıkıyodu 2-3 saniye sonra durmalar falan netten aradım biraz şöyle bi çözüm buldum: NPSWF32.dll dosyasını C:WindowsSystem32MacromedFlash içinden C:Program FilesMozilla Firefoxplugins e kopyaladığımda bir sorun kalmadı bende istersen bi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 hafu da amma artismiş bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Godin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 R.druid olup artiz olmayan varmı??Üstümde 3 kişi varken zıplayarak takla atarak dünyaları heallasam bende artiz olurum LoL...Bu arada ben demiyorum Hafuya dünyanın en iyi 2.druidi diye.Öyle duydumda birçok yerden.Sonuçta R.druid bu en iyi olsa nolur olmasa nolur %99 u ledderda zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Eski padawanım Inflame (patrick) sanat yapınca acayip göğüsüm kabardı. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Snowstorm a da dünyanın en iyi mage i dedi mesela sunucular :) Nerden göstertiniz bu videoları ya, oyuna bakmadım hala, geldimi server diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 4 te gelecek de 3vs3 ne iyi bişi ya. 2vs2 gibi 213123123 saat sürmüo arena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 resmi flan var mı bu hatunun birde biz bakalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 cocuklar yazık kameraya bile bakamıyolar, noliferlık tavan yapmış asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 made in taiwan'daki o gözlüklü en sağda duran sayko-lifer..dedim bu çocuk has nö soül. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar