diablero Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Fransiz olmasi muhtemel cunku Lyon sehrinden bi animsama olabilir.Biz Turkler bi arada olalimda gerisi vız derim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 acilirsa sen bugunleride ozlersin :) kablonet ilk kuruldugundan beri kullanicisiyim ne ozlemler cektirdiler bana oyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 said: diablero, 27 Nisan 2004 12:19 tarihinde demiş ki: Biz Turkler bi arada olalimda gerisi vız derim ben :) kesinlikle[signature][hline]HappyTreeFriends Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 valla benim bildiğim hic bir server avrupa da değil Avrrupa da server acmayı dusunmiyoruz diyordu herifler bi ara . Serverlerin tamamı amerikanın çeşitli yerlerinde sanırım.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Server fransada değil. Sadece fransızlar sizin yaptıgınız gibi hepimiz bi arada olalım demişlerdir olsa olsa. Çinlide var korelide var. Her ırktan adam var ona göre. Üyesi olduğum clan avustralya clan ı. Ally ımızda bi yunan clan ı olucak ona göre. Yunan guildının lideride gludin halkı peşimden koşarken bana yardım eden tek adamdır tek geçerim beyfendiyi. Birde şu var, clan level 1 olana kadar 10 kişi alıyor max. Lvl 1 yapmak için 30 k sp 650k adena eywallah, bunları nasıl hallediceksiniz, lvl 2 clan kaç kişi barındırıyor sığıcakmısınız ufacık clana şimdilik. [signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] [Bu mesaj Dariel tarafından 27 Nisan 2004 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mokoto Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Neden yüksek levelli kişilerin olduğu server'lari istemiyorsunuz? Ben 1 ay sonra devam edeceğim. En güçlü clanlar neredeyse oraya geçmeyi planlıyorum. Yorumlarınızı sürekli okuyor olacağım. Bu arada şimdilik Bartz'dayim. Lvl 20 kendi halimde knight'ım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Kim attı ortaya bu Lionna Fransızdır hedesini ya :) Adamlar serverı delicesine sahiplendi, ulu orta Fransızca konusmalarına kızanlara bile bağırıp çağırıyolar burası bizi diye. Yemişsiniz zokayı :) Ben şuanda Lionna'dayım. Bartz ve Hengemith (yada böle bişey) dışındakilere geçebilirim. Farkmaz..[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 said: Qui, 27 Nisan 2004 21:55 tarihinde demiş ki: Kim attı ortaya bu Lionna Fransızdır hedesini ya :) Adamlar serverı delicesine sahiplendi, ulu orta Fransızca konusmalarına kızanlara bile bağırıp çağırıyolar burası bizi diye. Yemişsiniz zokayı :) Ben şuanda Lionna'dayım. Bartz ve Hengemith (yada böle bişey) dışındakilere geçebilirim. Farkmaz.. neden bartz ve hindemith dışındakiler?[signature][hline]Adriannel the Elf Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Bartz çok kalabalık. Paralıya gecince orda oynayamadığı için diğer serverlarda oynayan birçok kişi oraya geçiş yapacak. Yine kalabalık olacak. Hin-bilmemne istemiyorum. Kablonet'im ve bu serverda enteresan bir loss alıyorum. Yeniliğindenmi bilmiyorum ama oynayamıyorum. Karakter açmıştım archer, bir süre sabırla o halde lvl 9-10'a kadar oynadım ama dayanamadım daha sonra sildim![signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Eşşek kulaklı baal'ın diğer konuda dediği gibi Kain hakkında kimse negatif bişey söylemedi. Oraya geçiş yapsın Türklerin bir arada olmasını isteyenler madem! Alt postta baal hakkımda iftira atacaktır, inanmayın. Edit yazıosada bu postta imla hatasındandır![signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] [Bu mesaj Qui tarafından 27 Nisan 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 yaa hahaha Kain diyorum ben Kain ! kocaman kulagin var duyamiyorsun be heeaaala :) ne bartz'i ? yimi$im bartzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Aman be allah söletti bak bartza mı gecsek eheh. Kain işte ne haltsa :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 1) beraber olalım 2) lag olmasın. gerisi önemsiz. çinli minli anlamam gözlerini iice çekerim onnarın.[signature][hline]Adriannel the Elf Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Biz bunları bilmem kacbin sene once yenmedikmi ya! Yine yeneriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mokoto Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Ben Bartz'taki ortama ısınamadım :). İlk 4 server'dan birini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 said: Qui, 27 Nisan 2004 22:33 tarihinde demiş ki: Biz bunları bilmem kacbin sene once yenmedikmi ya! Yine yeneriz! Yenmek ne kelime, set ördürttük..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 beyler en iyi pingi lionna da alıyoruz ve ortalama bir server ne çok lvl ne az lvl lı insan var ekonomisinide düşünün serverin... adena kıymetli kalabalık serverlarda elinizdekileri mecburen ucuza satmak zorunda kalacaksınız..lioanna konusunda bir daha düşünün bence[signature][hline]Sinirbaz'dan selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Lionna olcak gibi gorunuyo... yine de serverin acilmasini bekleyelim, deniyelim hepsini.[signature][hline]Adriannel the Elf Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar