capul Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Git temizlettir geçer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Çınlama hala geçmediyse acil tarafından doktora görün. Yoksa ömür boyu çekersin o çınlamayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Doktora git. Orta kulak iltihabı olabilir. Geçecek gibi oluyor ama geçmiyor. Yazın başıma geldi. Doktora gittim acıya dayanamayacak seviyeye gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Bu duymamayı orta kulak iltihabını hafife almayın.Ben bunun yüzünden ameliyat olmuştum.%48 işitme kaybı oluşmuştu,allahtan ameliyatla sorun çözüldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Penthesilea said: cidden zara bisey olmus olabilir mi sizce? KARIMA SAKLIYORDUM :( aaahahahahahahahahaha ilahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 yahu degisen bisey yok simdi aradim saglik hizmetlerini 1 saat sonraya randevu aldim bakalim ne cikacak. orta kulak iltihabi falansa ayip lan 10 yildir alakam yok boyle hastaliklarla bi gece usuttum diye yapilir mi bu bana, 4 saat sonraya odev deadline'i var bi de =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 orta kulak iltihabı olabilir. benim çok ufakken olmuştu, benzer belirtiler, kanama da yapabilir. bir an önce doktora git, kulağını eline alma, kalıcı işitme bozukluğu ihtimal yüksek bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Alexi_Septimus said: kulağını eline alma ehuehe harbi aman dikkat yanlız bu kulak ve gözle ilgili şeylerden feci tırsıorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 virus kapmisim, kulagi mesken edinmis serefsizler. ondan cikmis atesim vs. anasini satayim tabi departman degil cin halk cumhuriyeti, adamlarin yedigi seyleri koklamak bile hasta yapiyo insani. antibiyotige basladim, bildiginiz zitromaxin yari dozajla 6 hap olani 3 yerine. ilaci aldim, actim icicem ilk hapi iste saglik merkezinde, yarildim abi bakar misiniz suna, medication for retards direk. http://cs.brown.edu/~ilke/meds.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 abi bu amerikanlar garip. o hapı fitil gibi yanlış yerden zerk ederler vücuda sonra bişiler olur tazminat davası açarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 abi ama mukemmel degil mi ya oklar falan THIS IS FOR THE FIRST DAY PRESS FROM THIS SIDE NOOB WTF DON'T TAKE THESE euheuhe. bu arada daha bombasi ilaclarimin hazirlanmasini beklerken brosurler vardi etrafta onlara bakiyorum, bi tanesi cinsel yolla bulasan hastaliklar hakkinda abi. Soyle basliyor. How to avoid STD? The best way to avoid STD is not to have sex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Masquerade said: abi bu amerikanlar garip. o hapı fitil gibi yanlış yerden zerk ederler vücuda sonra bişiler olur tazminat davası açarlar. hah aynen budur olay. hayatını profesyonel olarak tazminat davalarından kazanan vatandaşlar var orda "ama çamaşır makinasının üstünde kedinizi içine koymayın yazmıyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 aquila said: Penthesilea said: Dun ateslendim biraz, usutmusum. Bugun biraz kiriklik vardi ama duzelmistim yani gunduz gayet normaldim, 2-3 saat once birden kulagim sanci yapti, boyle ara ara sizlama geldi falan ve tikanik gibi oldu sanki basinc altindayim, ucaktayim falan gibi. Simdi de digiturku kapatinca gelen cizzzz sesi geliyor surekli olarak, kesintisiz bi cizlama mi cinlama mi her neyse ondan var iste dedigim gibi sanki televizyonda bos kanal acikmis gibizenginim ucaga biniyorum, digiturkum var mesaji verilmis, ama mesajin arasina HARVARD ve BROWN sikistirilmadigi icin olmamis. ehehehhe ben de aynı şeyi düşünüyordum okuyunca sdf. Bi de tabletin resimdeki to remove tablets yönergesi çok enteresan. Şimdiye kadar TR de hiç bi ilaçta görmedim sdfgg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 lan oha digiturk veya ucak luks biseyse durum cidden vahim turkiye'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Öyle abi. Cidden vahim durum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 abi resmen kulağın tıkanmış kirden gidicen doktora anlatıcan bişe sokucak kulagına vakumla cekicek ordaki bütün kirleri. 2 kere geldi başıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 benim bi arkadaşımın da başına geldi, 2 gün sonra kulağı düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 hastalanmışsın kulağına vurmuş iltahap kapmış işte neyini bu kadar tartışıosunuz abi. doktora gitcen antibiyotik vercek sana 1 hafta kullancan gunde 2 kere bitcek. hatta 2. gündne itibaren çok azalcak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 evet keske bu oglen yazdigimi okusa herkes mesela di mi voys hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 okumuş olsam yazcak bişe bulamazdım öle düşün bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 kimin kayninda var bunun aynisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 orta kulak iltahabı olabilir. bana da olmuştu bir kere, geceden başlamıştı sabah bi kalktım zar zor duyuyorum. doktor bir alet soktu kulağa, cıkır cıkır emdi iltihabı, baya acımıştı, sanki beynimi çekiyor gibi işlem bittiğindeki rahatlık 10 yıl sıçamayıp poturdatmaya eş değerdi. ilaç falan 2 güne bişi kalmadı ama milyar yusuf mu attım, trilyon mu bi ben bilirim bi allah. çok kötü lan sağır olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 gemide filmi geldi başlığı görünce aklıma noluyoruz oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar