Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kulagimda filler sevisiyor

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

virus kapmisim, kulagi mesken edinmis serefsizler. ondan cikmis atesim vs.

anasini satayim tabi departman degil cin halk cumhuriyeti, adamlarin yedigi seyleri koklamak bile hasta yapiyo insani.

antibiyotige basladim, bildiginiz zitromaxin yari dozajla 6 hap olani 3 yerine. ilaci aldim, actim icicem ilk hapi iste saglik merkezinde, yarildim abi bakar misiniz suna, medication for retards direk.

http://cs.brown.edu/~ilke/meds.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

abi ama mukemmel degil mi ya oklar falan

THIS IS FOR THE FIRST DAY
PRESS FROM THIS SIDE NOOB
WTF DON'T TAKE THESE

euheuhe. bu arada daha bombasi ilaclarimin hazirlanmasini beklerken brosurler vardi etrafta onlara bakiyorum, bi tanesi cinsel yolla bulasan hastaliklar hakkinda abi. Soyle basliyor.

How to avoid STD?
The best way to avoid STD is not to have sex.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
abi bu amerikanlar garip. o hapı fitil gibi yanlış yerden zerk ederler vücuda sonra bişiler olur tazminat davası açarlar.

hah aynen budur olay. hayatını profesyonel olarak tazminat davalarından kazanan vatandaşlar var orda

"ama çamaşır makinasının üstünde kedinizi içine koymayın yazmıyor"
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:
Penthesilea said:
Dun ateslendim biraz, usutmusum. Bugun biraz kiriklik vardi ama duzelmistim yani gunduz gayet normaldim, 2-3 saat once birden kulagim sanci yapti, boyle ara ara sizlama geldi falan ve tikanik gibi oldu sanki basinc altindayim, ucaktayim falan gibi.
Simdi de digiturku kapatinca gelen cizzzz sesi geliyor surekli olarak, kesintisiz bi cizlama mi cinlama mi her neyse ondan var iste dedigim gibi sanki televizyonda bos kanal acikmis gibi
zenginim ucaga biniyorum, digiturkum var mesaji verilmis, ama mesajin arasina HARVARD ve BROWN sikistirilmadigi icin olmamis.

ehehehhe ben de aynı şeyi düşünüyordum okuyunca sdf.

Bi de tabletin resimdeki to remove tablets yönergesi çok enteresan. Şimdiye kadar TR de hiç bi ilaçta görmedim sdfgg.
Sosyal ağlarda paylaş

orta kulak iltahabı olabilir. bana da olmuştu bir kere, geceden başlamıştı sabah bi kalktım zar zor duyuyorum. doktor bir alet soktu kulağa, cıkır cıkır emdi iltihabı, baya acımıştı, sanki beynimi çekiyor gibi işlem bittiğindeki rahatlık 10 yıl sıçamayıp poturdatmaya eş değerdi. ilaç falan 2 güne bişi kalmadı ama milyar yusuf mu attım, trilyon mu bi ben bilirim bi allah. çok kötü lan sağır olmak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...