Kaede Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 22 çıkmış saldırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Aç gibi saldırdım yemeğim gelene kadar insin bari :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 İndiriyim ben de ama anca akşama izledyecem:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Filler gibi geldi bana bu bölüm. Sıkıcıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Benim de hoşuma gitmedi bu bölüm pek. Bikaç sahnede iyi güldüm ama gerisi fos :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 minorin akıllandım diyor da hala salaklığın sınırlarını zorluyor. Amin anlıyana çok sağlam laf sokuyor ya.Ulan manken kız allahın hödüğüne laf anlatmaya çalışıyor.Bırak gitsin cüce ile istediğini yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 ben begendim bolumu ozellikle ramenshop superdi. Minorinin hayalet gibi bisey cikmasindan supheleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Mühür bölümü oldu 22. Toradora benim için bitmiştir. Birdaha da indirmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 3 bölüm kaldı şurada ama n'olcağı belli... Taiga'yı sevmiyorum ya. Tsundere'den olduğu gibi nefret ediyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Kaede said: GEL LAN 1v1 GEL Ayrıca hione Shana - Shakugan no Shana Louise - Zero no Tsukaima Nagi - Hayate no Gotoku 3ü de Toradora dan çok daha önce çıkmış 3 animeden karakterler. 3ü de Rie Kugimiya (Taigayı seslendiren kadın) nın seslendirdiği aynı sesteki (tonlamasına, kullandıkları kelimelere kadar) aynı kişilikteki (tsundere), aynı tipteki (dfc loli) karakterler. Yani anlıycağın Taiga da sıfır orjinallik var =/ bahsettiğin animelerden ikincisi olan zero no tsukaima yı şu an itibariyle izleyip bitirmiş bulunmaktayım harbiden sölediğin kadar varmış direk lousie = taiga hane karakter yapısı , seslendirme şöle dursun çizim bile aynı diyicem utanmasam , ama genel fikrim halen deişmiş diil ne yazık ki , anime olayında yeni olmamın tek avantajı bu sanırım , bu tip bi karakterle sizler kadar çok fazla karşılaşmış olmadığımdan olsa gerek halen benim için izlemesi keyifli bi karakter (son cümle biraz ilginç olmuş kendim bile iki kere okuyunca anladım neyse orjinalliğini bozmayayım kalsın böle) ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Hala takip eden varsa 23 çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 var varda yurtdışı bağlantısındamı bi sorun vardır nedir bilmiyorum , hiç bi torrent sitesine giremiyorum , bırak torrent sitelerini msne dahi giremiyor , umarım düzelir en kısa zmnda bugün bir çok animenin çıkış günü en kısa zmnda düzelmesi umuduyla artık beklicez ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Bende de aynı sorun var.Yurtdışı göçmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 ben torrenti alabiliyorumda okulun baglantisinda portlarin kapali olmasindan dolayimi yoksa yurtdisi cikislarindanmidir bilinmez hic indirmiyor. Gerci yurtdisi cikislari ile alakali olsa yine 1kb falan gosterirdi. link icin burasi aciliyor bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Bende kablo var.İstanbul Ataköy.Ne animetake ne başka bi yer açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 tekirdagdayim okulun artik 8mbit mi ne baglantisi vardi simdi ne oldu bilmiyorum. Yavas degilde bilimum port kapali. Kasmicam haftaya evime gidince ne var ne yok indiiri izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 4k seed gözüküyor bende toradora23 ve hızda bir problem yok. Hangi ip desiniz ? 78 de sorun yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 sorun bağlantıda diil , torent sitelerine giremiyordum , onuda hallettim ktunnel aracılığıyla isohunt a girip oradan indirdim bende , yoksa bağlantıda sorun yok çok kısa sürede indirdim tek mesele torent linki bulmaktı o konudada ktunnel'i tavsiye ederim sizlere ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 TokyoTosho iyidir :) Az kaldı iniyo, bakalım nasıl bu bölüm. Bu arada 25'te mi bitiyodu anime? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Yok çoktan bitti anime. Tadında bırakmak lazım 25 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Ahah saol evet çoktan bitmiş. ABV diyorum başka bi şey demiyorum anladım bu bölüm neler olacaanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Tam olarak öyle oldu, evet. Sıkılmaya başladım, iki bölüm kaldı gerçi, izlemek lazım, o kadar yapmışlar, aşırı da eğlendirdiler (özellikle başlarda) sonunu sevmedik diye bırakmak kabalık olur şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 99999 saat sonunda indirebildim.Klasik anime sonuna doğru gidiyor kız kaçıyor çocuk kaçıyor sonra kız dönüyor vs. Annesi çok şeker bir kadın ryuujinin. Gerisine yorum yapmıyorum çünkü sıkıldım gerisi salakça olacak izleyecem ama öyle sonunu görmek için.İnşallah bi alternatif son koymayı akıl ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 yazık günah içine ettiler güzelim animenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Tüaallacezanı! yaa-chan ciddi çok şeker ama minörin rage moda girdi hoş olmadı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar