Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 kalem şudur sevgili patiler. işbu kalem i nerede bulabilirim, tercihen bursa civarlarında, tabii istanbul falan da olur. romanya'dan getirmişti tanıdık, hediyeydi o da. kaybedince şimdi eksikliğini çekiyorums =| silgisi de pek imbaydı, o da vardır heralde staedtler olan bir yer bulursam. yardımlar için thx :))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 izmir deki büyük kırtasiyelerde satılıyodu bu gördüğümü hatırlıyorum. bursa'da da vardır heralde hani şu her marka kırtasiye malzemesi satan genelde pahalı olan ve büyük kırtasiyeler.Bi gidip bak derim öyle yerlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Kalem güzele benziyor. Bursa'da bulabilirsin söyle ben de alayım şundan. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Bursa'da Heykelde büyük kırtasiyeler olmalı. Birinin adı Suhuletti, diğeride tam Kafkas'ın karşısındaydı adı da yanlış hatırlamıyorsam Şekercioğluydu. Oralara bir danış istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 babam öğretmendir böyle kalemlere aşiri ilgisi vardir o yüzden hiç haz etmem kalemlerden sürekli kalem hediye alirdi bana akranlarim legolarla oynar scooterlara binerken benim kalemin vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 kıbrısta hep bu marka satılıyor deniz plazada. Çok dandik gözükmüştü gözüme almamıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Sir Clexcier said: babam öğretmendir böyle kalemlere aşiri ilgisi vardir o yüzden hiç haz etmem kalemlerden sürekli kalem hediye alirdi bana akranlarim legolarla oynar scooterlara binerken benim kalemin vardi kalem kılıçtan keskindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 http://cgi.ebay.de/Staedtler-triplus-micro-774-Druckbleistift_W0QQitemZ260153256791QQcmdZViewItem?hash=item260153256791&_trkparms=72%3A1276|39%3A1|66%3A2|65%3A12|240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Bursa'da en kolay bulabileceğin yer Sanatsal. Ünlü caddede, Collezione var tam karşısında. İzmire falan bi sürü yere mal gönderen onlar. Türkiye bilmemnebitörü bi sürü firmanın falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar