karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Bütün gece arkadaşlarımla beraber kötü dileklerimzi iletirken sana ailene sevdiklerine küfür ve hakaret edeceğiz. Hıncımızı almazsak başka şeyler yapacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 yüksek sesle Güllü mü dinliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Çok fena sinirliyim çok sinirliyim şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 neden ama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=KGco_Y_YLLA Reçeteyi verdim ilaçları bekliyorum depodan getirteceğim dedi. Tamam dedim herhalde on onbeş dakika bir şey sürer. Yarın sabah 12 de gelir alırsınız dedi. E ben şimdi almak istiyorum ? A ben sipariş verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 e niye sinirleniyorsun buna? git başka eczaneden al? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 isinlasinlar mi ilaclari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Ali kırca çözmüş ışınlanma olayını, öyle diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 anlasıldıgı uzere kadın guzel deıl demekkı guzel olsa bu kadar sert bır tepkı olmazdı yanı bu topıkten lavas cıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Hayır bana ilacın gelmesinin 20 saat süreceğinden bahsetmedi. Depodan getirteyim hemen dedi. Başka yerden alma şansımı elimden aldı. İnternetten sipariş vermişmiş. Sen onu yapmadan önce bana söylemek zorundasın ilaçların tümü elimde yok şunu internetten sipariş edeceğim gelmesi şu kadar sürer diye. Mecbur muyum lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 çok uzunmuş süresi almıcam bana bugüne lazım deseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Masakari said: anlasıldıgı uzere kadın guzel deıl demekkı guzel olsa bu kadar sert bır tepkı olmazdı yanı bu topıkten lavas cıkmaz güzel olmayan eczacı mı varmış o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 ivy said: çok uzunmuş süresi almıcam bana bugüne lazım deseydin Ay sipariş verdim ama ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 ılgınc :) o kadar bekleyemycegını soleseydın :) oda depodan gelen ılacı ıade ederdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 sogutucu falan mi yapicaktiniz abi, ne bu hayal kirikligi bekleyiver 20 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Theridone said: yüksek sesle Güllü mü dinliyor ? var burda ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Bende aşı oldum yumurtaya alerjim war mı diye sordular ön koşul olarak lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Theridone said: Masakari said: anlasıldıgı uzere kadın guzel deıl demekkı guzel olsa bu kadar sert bır tepkı olmazdı yanı bu topıkten lavas cıkmaz güzel olmayan eczacı mı varmış o_O Ne diyorsun? Biz çoluk çocuk madur olduk buralarda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 o insan sen kondom ihtiyacını karşılarken olayı hızlıca şaapıyo ama, ya da saçmalıyorum ama eczacılar iyidir, sevin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 karpuzseven said: ivy said: çok uzunmuş süresi almıcam bana bugüne lazım deseydin Ay sipariş verdim ama ben bana şimdi lazım diyip çıkıp gitseydin eczaneden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 yada sılahı kafasına dayayıp "giv mii di maniii bic" deseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 karpuzseven'in özgüven eksikliği var. Abi müşterisin sen, 15 dakkaya alamayacaksam işime yaramaz diyip koyucaksın otoriteni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semaa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Çokakıllıadam said: karpuzseven'in özgüven eksikliği var. Abi müşterisin sen, 15 dakkaya alamayacaksam işime yaramaz diyip koyucaksın otoriteni. kişilik tahlili diye buna derim ben:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=hFf3PnRvQqI&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=4qW_S5WJqGQ&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar