sigisMoNd Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 G.Saray Yönetim Kurulu antrenörler Ümit Davala ve Edwin Boekamp'ı görevden aldı. ntvsporda.net te en ustte son dakika olarak geciyor Skibbe kalmis nedense bu da yeni konuldu ntvspor.net e: said: Galatasaray'da flaş gelişme... Kulüp yönetimi, futbol takımı antrenörlerinden Ümit Davala ve Edwin Boekamp ile yolları ayırdı. Alınan kararda bu iki ismin teknik direktör Michael Skibbe'ye yeteri kadar destek vermemeleri gerekçe gösterildi. Galatasaray Kulübü resmi web sitesinde yapılan açıklamada, "Galatasaray futbol takımı antrenörleri Ümit Davala ve Edwin Boekamp ile 10 Ekim 2008 tarihi itibarıyla yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Kendilerine bugüne kadar kulübümüze vermiş oldukları hizmet ve emekleri karşısında teşekkür eder, bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileriz" denildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 http://www.galatasaray.org/kulup/haber/2118.php şimdi okudum ben de, skibbe'yi göndermenin altyapısını hazırlıyor da olabilirler de; ikisi iyi iş çıkartıyordu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 galatasaray Futbol A.Ş nedir abi? abo. hiç öyle düşünmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 umit davala en azindan oyuncularla hoca arasindaki iletisimi kolaylastiriyordu. kalsalardi keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 hayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Oh be, Ümit Davala'dan yardımcı antrenor olmayacagını yeni de olsa cozmus yonetim. Daha takımdaki adamlarla yakın gecmiste futbol oynamıs bir adam, nasıl onlara td olsun bu kadar kısa zamanda. Sırf Almanca biliyor diye de yardımcı antrenor yapılmaz. Daha ciddi adamlar lazım teknik heyete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 bi işe yaradıklarını sanmıyodum. hayırlısı neyse o olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 skibbenin gönderilmesinin zemini hazırlanıyor. bu takımın skibbeye fazla olduğu belliydi zaten. beşiktaşın markajı bitince lucescuya doğru salvolar başlamış olabilir GS'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 hayırlara vesile olur inşaaaaaalllahhhhhhh tütütütü :D devamı da gelsin ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Ümit Davalanın iğrenç rap şarkısını dinledim geçen.Bu mu dedim bizim yardımcı antrenör diye.Yerinde karar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 abi başından luceyi getirecektik be. adam florkinle, perezle neler yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 O da çok defansif oynatıyordu. Kewell ve Baros şov yapamazdı Luce olsa. Sıkıcı sıkıcı 1 at yat futbolu oynardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 florquin'i bilmem de perez turkiye ligine gelmis en saglam sag beklerden biriydi. lucescu zor bence. adam shaktar'da her sene icraat yapıyor. sezon sonu belki. skibbe'nin de henuz kredisini doldurdugunu dusunmuyorum, trabzon macından sonra onun da kaderi belli olur. ama yollanmasının zemini falan değil ümit davala'nın gitmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Skibbe'de gönderilmek üzereymiş. Rijkaard ve Terim 2 adaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 hayır ya hayır inanmak istemiyorum buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 HABERTÜRK SPOR SERVİSİ Galatasaray'da, Bursaspor yenilgisinin ardından teknik heyetin geleceği tartışılırken, resmi siteden sürpriz bir açıklama yayınlandı. Teknik direktör Michael Skibbe'nin yardımcıları Ümit Davala ile Edwin Boekamp ile yolların ayrıldığı bildirilirken, bu isimlerin Skibbe'ye yeterli yardımı yapamamaları gerekçe olarak gösterildi. Sarı-kırmızılı kulüpten sızan bilgilere göre, beklenmedik gelişme ile Skibbe'ye derin bir mesaj verildiği ve kötü sonuçların devam etmesi halinde Alman hocanın görevine de son verileceği öğrenildi. Galatasaray yönetiminin Michael Skibbe'nin yerini dolduracağı isimler de belli. Kulüpten sızan bilgilere göre, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim gündemdeki ilk isim. Terim'in Ay-Yıldızlı ekibimizle sözleşme yenilemesi halinde Skibbe'nin halefi Barcelona'dan ayrılan Frank Riijkard olacak. -KALLI YOLDA! SKIBBE RAHATSIZ- Galatasaray'da yollar iyice çatallaştı. Ümit Davala ve Edwin Boekamp'ın gönderilmesi adeta yaşanacak büyük operasyonun habercisi oldu. Galatasaray Teknik Direktörü Skibbe, haberi olmadan yapılan bu operasyonlardan ötürü yaşadığı rahatsızlığı dile getirdi. Alman çalıştırıcı Davala-Boekamp operasyonunun yanı sıra, sarı-kırmızılıların eski çalıştırıcısı Feldkamp hakkında çıkan haberlerden ötürü de kaygılı. Gelişmeler henüz resmiyete kavuşmamış olsa da Feldkamp'ın da Galatasaray'da görev alma ihtimali gittikçe güçleniyor. Öte yandan Skibbe'nin gitmesi, Terim ya da Rijkaard'ın göreve gelmesi halinde, her iki ismin de Kalli ile aynı çatı altında çalışması beklenmiyor. Gaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 terim iyi olabilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Skibbe'nin şu aşamada gönderilmemesi gerek..Çok yanlış 1-2 maçla olmaz biraz sabır...Çok sabırsız bizim takımlarımız yöneticilerimiz,taraftarımız istiyor ki bi hoca gelsin ondan sonra bütün maçları kazanalım...4 maçla hoca gönderilmez.... Ümit Davala konusu da bence doğru bir harekettir,sırf Almanca konuşuyor diye tutuyorlardı bana gibi geiyor...Boekamp'ı bilemeyeceğim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 gitmesin be skibbe. en azından bu kadar erken olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Kalli ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 kalli külliyen yalan da rijkaard geliosa takımın başında avrupanın en iyi hocası(!?!?) olsa acımam yani:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 kalli ne alaka hakkaten? iyice sasırdı medya. terim de 3. kez gelmez herelde. skibbe'nin gitmesinden yana değilim ama giderse riijkard gelsin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 skibbenin gitmesi cok yanlis bi karar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 "Öte yandan Skibbe'nin gitmesi, Terim ya da Rijkaard'ın göreve gelmesi halinde, her iki ismin de Kalli ile aynı çatı altında çalışması beklenmiyor. " Bi de şöyle bir cümle var,sportif direktör tarzı bi görev mi olcak ki Kalli'nin gelecek td onunla aynı çatı altında bulunmak istemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 kitana said: terim iyi olabilir bence. terim gelirse ne maça giderim nede gs maçlarını izlerim artık. Son geldiği sene felaket sıçmıştı , felipe'yi onun yüzünden kaçmıştı türkiye'den ,6-0 lık maçı hala unutamıyorum zaten. Öyle gaz,öfke,küfürle antrenörlük olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar