canola Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Artık sarhoşken mail atamayacağız! Google, geceleri sarhoş kafayla atılan ve ertesi sabah da pişman olunan maillere engel olmak için Gmail'e yeni bir özellik ekledi. The Independent'ın haberine göre, aktive edildiği zaman program kullanıcıların mesaj göndermeden önce bir dizi matematik problemi çözmesini istiyor. Kullanıcı problemleri doğru şekilde çözdükten sonra mail gönderebiliyor. Matematik işlemleri çok zor değil; ama sarhoşken mail gönderme alışkanlığını yok etmek için bir önlem olarak işlev görebiliyor. http://www.sabah.com.tr/haber,073D257D95FD47B295FBE2C0F8CAFF6B.html artık 1ay 16 gün sonra bizi aramayanları aramayacağız. AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 hahaha über esprili bi olaymış bayıldım. bunun bi de sabah uyandırma programına monte edilmiş hali vardı. alarm çaldıktan sonra alarmı kapayıp uyutmamak içindi, alarmı susturmanın tek yolu matematik probleminin doğru cevabını bulmaktı hehe süpermiş ama bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 OHAHAHA süper lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 ahahah bu ne lan kafam güzelken matematiği daha iyi çözerim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 ayarlarindan hangi gunler/saatlerde aktif olacagini da secebiliyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 şaka mı bu ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Ben sarhoşken yaptığım hesapları düşündümde, koysalar ne yazar :D Alkolik haraket engellenemez :D ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 iimiş cep telefonlarına eklesinler bunu iphone için fln yazın satın para getirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 ben sarhoşken silinmemesi gereken maillerimi de siliyorum ona da soru sorma özelliği eklensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 bi kere türk milleti rakı sofrasında ülkeyi kurtaracak kadar derin hesaplar yapabilir. o yüzden bize sökmez o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 PhysX said: ben sarhoşken silinmemesi gereken maillerimi de siliyorum ona da soru sorma özelliği eklensin hemen yolla google a.Bakarsın para bile verirler :D Yada ben yollıyım ya bana versinler :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 abi adamlar da kişisel bilgi manyağı oldu, bambaşka bi maykrosoft oldu, ama adamlar eğlenceli ya. kızamıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 normal kafayla veremediğim matematik dersini sarhoş kafayla veren birisi olarak yetersiz görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mail kültürü ülkemizde ne kadar popüler durumdaki ? Bizim mailler forward maillerden ileri gitmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 benim kafam alkollüyken daha iyi çalışıyo yav daha iyi odaklanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 yok artık google bulamadım ben bunu ayarlar kısmında, nerdeki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 ahahahaha yarıldım lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar