Qui Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Bir kısım medya verimsiz, gereksiz ve çok sıkıcı olduğunu söylüyor. Bana uzaktan eylenceli geldi. Aynı zamanda inanılmaz sayıda seed düşüyor. Biraz yol alanlarınız varmı? Ne düşünüyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 denedim ve inanılmaz sıkıcı gereksiz biir tohum (2 dakikada büyüyen , 40 saniyede büyüyen tohumda var)9 dakikada büyücekde 10 dakika sonra hatırlıcan çıkarcan onu +sı olsa gam yemicem. bıraktım en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 evet çok bayıcı. addon u falan varsa belki biraz rahatlatır ama çantadan diğer ekrana item sürükle bırak zamanı geldiğinde suyunu koy toprağını koy onu koy bunu koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Toprak, su , gübre eklemezseniz bekleme süresi aynı kalıyor, gerçi bu etmenlerin tohuma etkisini ben pek göremedim =P yani sırf zamanı kısaltıyor olabilir. Bunun dışında 50 şer skill ile bir plot daha açılıyor böylece aynı anda 3-4 bitki büyütebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Üzerinde baya durulmuş ama, yani Scavenging ile topladığım Rare + Epic süzgeç sayısının haddi hesabı yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 ÇOK SIKICI ÇOOOOOOOOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fyrwenn Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 evet çok sıkıcı ama bende tembellikten bırakmadım ve 130 civarı galiba şu an.. tek tavsiyem eğer kasıyosan oyunda genel bi cultivating 25 isteyen seed problemi var. O yuzden 40 - 50 arası problem yaşıyosun. Ama 1 lvl seedlar 50 ye kadar getirebiliyo seni biraz sabırla. Al bi kaç stack at çantaya, aklına geldikçe koy. Sonrası kolay. 50 lik ve 75 lik seed bol bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar