DoruK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Umarım çoğu kişi izlemiştir. Konuşan kişi diğerleri gibi bikbik etmek yerine çözümleri gösterdi ve belki de %90'ımızın bilmediği gerçekleri bir bir ortaya koydu. Helal olsun dedim adama, gerçekten büyük bir alkışı haketti. Özellikle ortalıkta bilgisizce yanlış bilgi/bilgisizlikleri ile boş boş tartışmaya çalışanlar izlemiştir özellikle de, bir şeyler öğrenmiştir. Saygılar. Programın konuğu Erdal Sarızeybek idi. Konusu tahmin edeceğiniz üzere terördü. Mükemmel konuştu, şimdi burada yazacak olursam çok basit gelecek ama kaçıran varsa bulsun bir yerden izlesin izlediğim en iyi siyaset meydanı programlarından biriydi, tek konuğu olmasına rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 kim vardı konuk ? mevzu neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 ya ekşi sözlükte saçam sapan adamlar var osman pamukoğluna boş boş çamur atıyor, yakalayıp dövmek istiyorum tek tek. onun dışında gecenin 2 sine koyuyolar böyle programları millet sonra kime oy vercez diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 iyi güzelde siyaset meydanını izlemeyenler senin hangi konu hakkında yazdıgını anlamadılar, tartışma ne üzerineydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Osman Pamukoğlu MHP'den oyları aldı, bakalım daha kimleri ekleyeek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 haklısın nocom, açıklayıcı bir şeyler ekleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 mhpye oy verenler vermesin paşaya oy mümkünse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 iste bu zihniyet yuzunden, bu takim tutar gibi parti tutma kafasindan akp gidip 70 milyon oy aliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 konunun osman pamukogluyla ne alakası var?siyaset meydanında çıkan erdal sarızeybek'ti ve adam yapılması gereken herşeyi tek tek açıkladı helal olsun adama zaten partide kuruyormus 1 oy garanti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 makarnaya şekere, yada amaan nolcak diye oy veren adam zaten kime verse bisey deismez, o deilde hatlar karısmıs 32.gündeydi paşa, yatıyorum bende çinde sabah oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 ne dediginide yazin bare, bilmece gibisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 youtube a falan dusmesını beklicez sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 ben daha önce bir askerin hem çok iyi bir stratejik düşünür, hem siyasetten iyi anlayan, hem toplu çözüm üreten, hem de çok iyi konuşanını görmemiştim. bu adamda hepsi var, bir askerden çok daha fazlası olmuş yaşadıklarıyla. umarım bir kazaya falan kurban gitmez de daha da yararlı olabilir vatanına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 vasiyetinden bahsetmis, eksiden aldim: said: öldüğümde beni şırnakta ki vadiye gömsünler,devlet bana tören düzenlemek zorunda,oradaki vatandaş bari öldüğümde,cenaze törenimde devleti görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 kendi neden ayri parti aciyo onu anlamadim, pamukogluyla anlasamiyo mu? oylar neden bolunuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 aquila said: kendi neden ayri parti aciyo onu anlamadim, pamukogluyla anlasamiyo mu? oylar neden bolunuyo. pamukogludamı parti açıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 coktan kurmadi mi? hak ve esitlik partisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 bu adam orada aktütün'de görev yaptığı süre boyunca orada ne terörü engelleyen, ne yoksulluğu ve feodal yapıyı bitirebilen bir devlet olmadığı için, halka "devlet benim" demiş sürekli, güven vermek için, ve diyor ki "15 yıldan sonra onlar hala devleti göremedi. ben emekli komutanım, devlet bana tören düzenlemek zorunda. vasiyetim odur ki benim cenaze törenim şırnakta yapılsın, oradaki insan bari ben öldüğümde devleti görür". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 http://www.hakveesitlik.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Erdal sarızeybek harika konuştu. 32. gün ile siyaset meydanı arasında zaplıyordum. Osman Pamukoğlu sarmadı , o da siyaset rüzgarına kapılanlardan olmuş. Erdal Sarızeybek programda öncellikle tsk nın bütçesine değindi.Daha sonra anayasal boşluklara.Çok ilginç şeyler öğrendim.Mesela bir terörist eğer mesken tutmuşsa ve jandarmadan kaçarken oraya giriyorsa jandarmanın oraya girmesi için arama izninin olması gerekiyormuş. O kadar çok yasal engel var ki. Örneğin bi teröristi anca denk silahla vurabilirsiniz.Sayısız askerin davaları varmış.Terörist öldürdü diye hapiste olan asker varmış. Daha sonra pkk işleyişini ve pkk nın elindekileri saydı (uyuşturucu , milis kuvvet , siyasal kol kanat vs) İnsanların neden dağa çıktığını saydı. ABD nin terördeki konumundan bahsetti.Barzaninin şerefsizliğini anlattı.Yaralanan teröristlerin güneyde Barzaninin hastahanesinde tedavi olduğunu anlattı. Osman Öcalan dan bahsetti. 78 askerimizi şehit eden adam Süleymaniye de. Peki devlet neden hesap soramıyor dedi. ve en sonunda sorunun temeline indi. İşssizlik , göç , feodal yapı. Dediği doğruydu feodal yapının doğuda çökertilmesi gerek.İşsizlik dağa kaçmada ki en büyük teşvik. Mutlaka izlenmesi gerekiyor.Çok açıklayıcı anlattı. Aktütün de geçen gün gösterilen ellerinde patlamış rpg lerle dolaşan çocuklar içinse harika bir laf etti."Ben onlara söz verdim ama devleti gösteremedim ölürsem beni oraya gömün devlet bana tören yapmak zorunda işte o zaman oradakiler devletin yüzünü görürler" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Erdal sarızeybek parti kurmuyor sanırım ? Osman pamukoğlu kuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 adamın bütün konuşması gerçekten harikaydı sıkılmadan izledim ama programın sonundaki lafı gerçekten birilerine dokundurmuştur çok agır bi laf etti hll olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 o lafin dokunmasi gerekenlerin her konuda dokunulmazligi oldugu icin laf etkilemez, no problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Osman pamukoğlu partiyi kuralı 1-2 ay oluyor.Bence ek parti kurmasın herkes birleşsin işte oylar bölünüyo sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 bLackcha0s said: Aktütün de geçen gün gösterilen ellerinde patlamış rpg lerle dolaşan çocuklar içinse harika bir laf etti."Ben onlara söz verdim ama devleti gösteremedim ölürsem beni oraya gömün devlet bana tören yapmak zorunda işte o zaman oradakiler devletin yüzünü görürler" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar