mayfer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 bana da başta kontroller çok zor gelmişti, kadın yavaş gelmişti hede hödö ama zamanla alıştım ve şu an çok memnunum hayatımdan.[signature][hline]Adriannel the Elf Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 sus bakim pis elf[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 said: Creel, 27 Nisan 2004 18:26 tarihinde demiş ki: sus bakim pis elf ühü abi yapma abi öp öp abi..[signature][hline]Adriannel the Elf Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 said: Dariel, 27 Nisan 2004 15:06 tarihinde demiş ki: WoW çizgi film gibi diyoruz eywallahta Warcraft seriside Starcraft seriside aynı türden karakterlere sahip değilmiydi. Doğal olarak oyunda öyle olucak. Yok zaten çizgi film gibi olmasına bişey demedim,aksine beğendim dedim :).[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 said: Qui, 27 Nisan 2004 16:00 tarihinde demiş ki: Yakartop oynayalım bence, hepsinden daha gerçekçi! o Yakantop diil miydi :P??[signature][hline]Efsane geri dondu ....... ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 said: Peach_Riza, 27 Nisan 2004 22:25 tarihinde demiş ki: said: Qui, 27 Nisan 2004 16:00 tarihinde demiş ki: Yakartop oynayalım bence, hepsinden daha gerçekçi! o Yakantop diil miydi :P?? ööleydi ben değiştirdim.[signature][hline]Adriannel the Elf Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar