Bloodscalp Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 daoc ta paranin doru durust bi onemi yoktu...para cok onemli olursa ebay ciler turer tabi bu pek iyi olmaz kanimca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Eh iyi demişsin benimde savunduğum sabırlı olmak lazım daha betadan çıkıyoruz. Zamanla grup expide düzeltirler gemiden düşmeyide. Archerlarada nerf demişler ilk denge getirme çabası belirtisi.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Benim anlamadığım nokta bu oyun -ingilizceye cevrilmiş olması dışında- kore'de oynanan ileri versionlarından neden bu derece farklı? Onlarda da aynı archer denenmiş halde? Niye bizdeki beta böle saşma salakki? Neyse :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 En güzel mmorpg diye bişey olsaydı herkes onu oynardı. Yada lineage 2 daoc tan güzel olsaydı kimse daoc oynamazdı. Aynı şey tam tersi içinde geçerli. 2 mmo yuda denersin hangisi hoşuna giderse onu oynarsın. Tutup da şimdi daoc ve lineage i yarıştırmaya gerek yok. (P.s benim şimdiye kadar en beğenmediğim mmo daoc tur mesela...)[signature][hline]Muhendis A'ab Eclipse Star Wars Galaxies Muhendis Atlantean Anarchy Online Enginar Lionna Lineage 2 Orange Meteor Prime City Of heroes Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Ya biri konunun birinde demiş ya az önce: "Biz herşeyin doğrusunu biliriz" :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 daocla ilgili bir kaç bilgi vereyim size oyuna ilk ayda başladım serverda lvl 50 yoktu daha bunun yanında armorlar şu an düşse lootlamıyacağınız türden exp beterin beteri ve aşırı zor tehlikeli ayrıca karakterlerde çok güçsüz realm ability lerde yoktu darkness falls yoktu glowy yoktu magical weapon dediğin +12 int filan oluyordu dolayısıyla special ability yoktu sc yoktu rvr çok anlamsızdı tek olay ben seni dövdümdü yani daoc çıktığında sıfırdı şimdi nedir? olay programcıda bitiyor buı ekipde baya tecrübeli oyunda gelicek var sonuçta city of heroes oynadım mesela onda gelcek yok olay konsept meselesi atmosfer çoğunlukla bu oyundada var[signature][hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Trio look the short bastard coming! infiltrator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Daoc oynamayın tetris 4tehwin :D[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 daoc ' u oynamayi birak gormedim bile ama sahsen lineage den bi kac duzeltilecek bug u haric memnunum item drop olayida duzeltilecektir yakinda yok uo da drop olunca aglamiyordunuz burda noluyor diyen arkadasa guluyor ve olaya en guzel cevabi veren , ve vermeyi hak eden bir arkadasin yazisini pasteliyorum Whoo, finally people who agree with me on some issues *Grin* So far, due to monster death, (Lag I might add so I'm SEVERELY ticked on this), I have dropped: 2 Composition Bows 2 Tights Shirts 1 Tights Pants 2 Leather Boots 3 World Maps 2 Bloodsabers 1 Red Sunset Sword 1 Sword of Solidarity 4k Arrows (on 2 chars) 2k D SoulShots (thats 20k right there GONE) 4k NG Soulshots Y'know this is really startin to tick me off, I don't mind dropping items if, and only IF, there were a chance I could get them back easier. It's bad enough you start with full HP on a monster, and suddenly disconnect, or client crashes, or lag and die Come back to find your weapon which took you two weeks to grind for is now gone Yeah I'm pissed, and I bet others are too, there should be a switch for dropping to occur in PvP and not PvE, why , because honestly how often have you gotten a weapon drop from a Mop/Mob?, Not very often I bet, so why should I get killed and drop my stuff far more often than a poorly designed AI monster, because the devs who made this game are sadistic bastiches that like to screw people over. >/[signature][hline]17/f/ist LFG @ SODA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Bu zavallının başına gelen bug dan öte bişey olmasa gerek yada dünyanın en şanssız adamıdır gitsin duş falan alsın cenabet gezmesin. Bana değil sen onun salaklığına gül. 0.7% lik şansı her atılan roll da tutturup bütün inventory i düşürmek yetenekten başka bişey olsa olsa bug dır "ki" şimdiye kadar inventory den item düşüren kimseyi duymadım, keşke üstümdekiler diilde inventory den düşürsem. Random olarak giyindiğin eşyalar drop oluyor diyor herkez. Arkadaşın yapıcağı şey GM e appeal etmektir. Neden; benimde başıma benzer bi olay geldi şehirdeyken DC oldum geldiğimde çırılçıplaktım. Gelipte buraya ağlamadan önce appeal ettim ve düzeltildi. + ben invnetory de gerekli olmayan eşyalar dışında hiçbişey taşımıyorum. 2k ss ı nereme sokim birincisi. 2 Bloodsaber? 2 Comp bow? Temiz temiz vault a koysaymış bunlar olmazmış. Kendi kabızlığının cezasıdır bu üstüne gidip hıncını milletten çıkarmaya kalkmış. Akıl var mantık var. Başına gelebilicek şey belliyken önlem almaman senin hatan. Buda moblara item düşürmeyi savunuyorum anlamına gelmesin şimdi.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 arkadaşlar DAOC'un engine'i eski! en fazla modifiye edebilirler. lineage ise yeni, yani kıyas bile kabul etmez. Grafikler animasyonlar vesaire bile yeter. lineagede buluşalım.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Karakedi of Bartz - Lvl 19 Human - Healer Karakedi of Gustin - Lvl 21 Elf - Scout KaraElf of Gustin - Lvl 18 Dark Elf - Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Ben çantamdaki şeylerdende düşürdüm, hatta "newbied" söylentisi için söyliyeyim: haritayı bile düşürdüm![signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 hehe bende 3 kez map dusurdum deli sinir bozucuydu :P hmm bi arkadas composit dusurdu yanindaydim aldim ama o kadar lvl 16 da olme rekoru kirdim yani grup yapioduk ben yufka yureklilikten fighterlar olmesin die heal atiodum (+deli lagtaydim irenc bi gundu) o sekilde bir gun icinde 2 kez lvl drain oldum (16 /%65ten) yani 14 e dusup aynı gun 17 oldum ne demek bu 20 kez yada daha fazla olmush oldugum demek ve dusurdugum item sayisi belki 3 belki 4 o arkadas o kadar itemi ustunde tasimakla saten bi kere hiarligin alasini yapmish + bug'inda allahini yasamish.. + olarak zaten oyunda link spawn bug i vardi olursen oyundan cikip giriodun oldugun yerde dusuk hp ile kalkiodun sansliysan agro almassin filan falan.. ld yemish olup dondugunde o itemleri lootlayamamissa...[signature][hline] Crean Frostfel Novice Marksman on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 her oyunda ldügünde bişiler kaybedersin bu gayet dogal. uo en korkuncu idi, uzerinde ne varsa loot ediliyordu sen geri gidip almazsan yerden. lineagede ise mantık güzel, random bir item düşüyor, bu salak bi iron oreda olabilir en sevdiginiz staffda. artık orası şansa kalmış. tavsiye edilecek şey çantanızı mutlaka abuk sabuk ıvır zıvırlarla doldurun, en azından güzel bir item kaybetme riskiniz daha az olacaktır. birde mümkünse ölmeyin :P forumlarında okumuştum item düşürme şansınız %7 imiş. Yani %7 lik dilime girdiginizde random bir iteminiz düşüyor. ölüme bir penalty verilmesi güzel bişi bence, yoksa .oku çıkardı oyunun.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Karakedi of Bartz - Lvl 19 Human - Healer Karakedi of Gustin - Lvl 21 Elf - Scout KaraElf of Gustin - Lvl 18 Dark Elf - Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 yani.. pklarin cok item dusurme olaida pkliktan bezidrmek icin :P birebir :P dimi ama :) isin ilginci oyunda o kadar pk kestim ya bende sans yoktu yada ne bilim adamlr cok sansliydi bronze set full silahli adamlr kestim bir tanesinden item dusmedi bi ara arka arkaya 5 kisi kestim gene bisi dusmedi.. nedir yani? :P kedinin dedigi gibi doldurun cantayi dandik hafif itemlerle (yok anmal bone yok stem etc gibi yada gidin alin 4-5 map :P) magelerden cok aglayan gormedim staff dustu die ama ilginctir bir cok warrior gordum plateini tunicini bronze setini dusuren agir item duser mantigimi gutmeliyim (map dusurdumdu? o ne alaka? :P) burdan daha tam anlayabilmish deilim[signature][hline] Crean Frostfel Novice Marksman on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 ben inv den çok düşürdüm ..hatta ilkinde oyuna daha yeni girdiğimde orcların birbirlerini kolladığını bilmeden archer yanındaki bi' orca girmiş ve nolduğunu anlayamadım ölmüştüm .. map düşmüştü haritayı tanımadığımdan uyuz etmişti bi süre..[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 abicim adamin yazdigini (pasteledigimi ) ya okumadiniz ya algilamak istemiyorsunuz %0.7 falanda degil $ans ayrica o sadece orda yazilmi$ ama gercege gecirilmemi$ birşey hanginizin 10 olmede item dü$ürmedigi oldu ? hadi birimiz 5 imiz $anssız butun server mi $anssiz ? lineagede en boktan bi comp bow du falchiondu için MIN 1 hafta kasiyorsun onu alana kadar gobegin catliyor drop kasarsan bi yaratiktan drop 10k tane kestiginde 1 tane oluyor en $ansli adama uo da giden en kral itemin +15 silahtir onuda kasar gider aksama geri alirsin , olmadi insure vesaire var yukardagi adamin da yazdigi gibi ya USTUNDEKİ item değil INVENTORY deki item du$er yada sitede yazdigi gibi 0.7 yuzdesi olur yada MONSTERE değil PLAYERE kesildiginde drop edersin ben 10k monster keseyim bi drop olsun mal bi mob beni 10 kere kesince en kral itemim gitsin o zaman buna mi mantikli diyorsunuz ? benim elimde crimson var 3 haftadir kasiyorum simdi gidip lagda kalip 2 tane skeleton vurup kesip 1m lik kilicimi dusurunce "tuh gitti , neyse bastan 3 hafta gunde 10 saat kasarim nolcakki polyannada verdi zaaten bana" diyip devam mi etmeliyim yani[signature][hline]17/f/ist LFG @ SODA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Aynen öyle, bu kuralları kabul etmiyosanda 15 dolar vermezsin ayda. Install ederken licence agreement ı okuyunuz.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 bu oyunun en kral yonlerinden biri siege deil mi?e peki siegelerde defalarca olceksiniz mutlaka...milyonluk itemlar giderse aglarsiniz yani su an fala gozukmeyebelir bi kac k lik silahlar ama ilerde milyonlardan bahsedicez.... ya aslinda drop olayini elestirmiyorum...hardcore bi oyun bu...ama isin ilginc olani oyunda pvp yapmak HİÇBİR skill gerektirmio...sadece daha hizli basan ve daha iyi eqipment e sahip olan azalir...dierlerini bilmem de daoc ta equipment bi yere kadar onemliydi grup calismasi vs cok onemliydi...bu oyunda hersey equipment a bakiyo olay o lvl30 luk ve lvl20 lik adam war diyelim lvl30 herifte short bow lvl20 de gastra war lvl20 direk alir...bana sacma gelen bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 said: Dariel, 26 Nisan 2004 15:56 tarihinde demiş ki: Aynen öyle, bu kuralları kabul etmiyosanda 15 dolar vermezsin ayda. said: Bloodscalp, 26 Nisan 2004 16:20 tarihinde demiş ki: hardcore bi oyun bu... Yukarıdaki arkadaşlarımın ağızlarını öpresim geldi, ne güzel dediniz! Herkes kendi tarzını oynamalı ağlamak yerine. Sözüm meclisten dışarı :))[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 aslına bakarsanız para okadarda sorun değil soda da lvl 28 adamlar boss u komle çekip paraya para demiyorlar sorun bir noktaya kadar gelebilmekte[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 ya mightycim aslinda bastan organize duzenli oyun bilen guildler isi goturuo millet surunurken onlar hem lvl para vs herkesin 2-3 misli one geciyo...yani bende biliodum oyunu baya iyi hem vaktim cok olmadi hemde tek kisi kasmak zordu:) isi bilirsen yaparsin tabi ne adamlar war hem deli kasio hem bilio napcaini...ama ne bilyiim tek basina farm lamak bazen deli sikici oluyo ayri konu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 said: Bloodscalp, 26 Nisan 2004 16:20 tarihinde demiş ki: dierlerini bilmem de daoc ta equipment bi yere kadar onemliydi grup calismasi vs cok onemliydi... ya aslında DAoC ta o eskidendi. Şimdi bot un olmak zorunda. Class farketmez, millet 2 3 botla geziyor arkasında, sorunca (pve veya rvr) grubunada almıyor alsada bisürü laga luga çıkıyor. Onu geçtim equipment oyunda kimin kazanıcağını belirliyor artık. Lvl 50 adam üstünde yerlerde sürünen resistlerle gezemiyor. Kendine özel armor yaptırıcaksın, 2 3 tane artifact alıcaksın, onları level lıycaksın arada master level ları götürüceksin. ondan sonra kusana kadar rvr mi yaparsın yoksa cotswald da güneşin batışınımı izlersin bilemiyorum ama söylediklerimi yapana kadar DAoC ta adam kalmıycak bu dönemden sonra. Konuyu açan arkadaşa tavsiye etmiyorum daoc u. Bide bot açarsa (botun derdi ayrı) ayda vereceği 24 dolar ı "bu saatten sonra" hakketmeyen bi oyun diye düşünüyorum.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 ewt hakli olabilirsin ben son zamanlari bilmiorum tabi..zaten bot olaylari da yawas yawas baslamisti ben biraktigim zamanlarda... l2 iyi oyun zaten de yukarda bahsettiğim sey bence buyuk bir dezavantaj(item olay)yoksa cok iyi oyun l2...ueheu bende ne biliyim kararsiz kaldim pk da olunca yannislikla itemlar da gidince biraktim::) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Lineage 2 X DAoC tartışmasını uzun zamandır ben kendi arkadaşlarımla da yapıyorum. Hep aynı tartışma. DAoC'da şu var bu var ve DAoC eski, L2 yeni konuları... Ben hep DAoC'un artık biraz eskidiği ve özellikle yeni başlayacaklar için değmeyeceğini savunuyorum. DAoC 4 yıldır ortalardaymış. Millet kasabileceği kadar kastı, insanlar yeni char açınca lvl 25 başlıyor. Millet zengin vs. Lineage de bir çok kişinin dediği gibi henüz yepyeni, daha bugün testten çıkacak. Önümüzdeki aylarda kimbilir neler olacak. Şimdi yok programcısı iyi değil vs. tartışmalarına girmenin hiç alemi yok, oyunun bu kadarını yapan, her tür scripti yazar. Herşey yapımcıların hayalgüçlerine ve isteklerine bağlı. Anladığım kadarıyla burda insanların hoşuna gitmeyen Lineage'de paranın önemi... Şöyle söyliyim: para her zaman önemlidir. Para aynı zamanda emeğin de göstergesidir. Siz level atliycam diye nasıl kasıyorsanız, aynen para da kasarsınız. Parayla aldığınız itemlar da sizin emeğininizin ürünleridir. E-bay mi-bay lafları geçmiş, allah aşkına yapmayın ya... E-bay'den adena satan adam aynen kasmış olduğu karakteri de satar, aynı sonuca gelinir - ki DAoC'da kasılmış karakter satan dolu insan var. İkisi de aynı şey, para karşılığı başkasının emeğini almak. Bence para işini çok dert etmemek lazım. Evet, lineage 2 henüz sınırlı bir oyun. özellikle ayrıntı açısından. ama oyunun inanılmaz potansiyeli var, hiç bir firma bunu görmezden gelip oyunu böyle bırakmaz. Bu kadar güzel grafiklere, müziklere, ortamlara, atmosferlere sahip olan bir oyunu millet adena ve item drop yüzünden bırakmaya ve isyan etmeye başlarsa NCSoft harekete geçer zaten diye düşünüyorum. Adriannel the Elf Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Bende Mayferin dedigine katılıyorum.... Daoc'ta paraya bu kadar gerek yok dien adamlara sorarım neyle mp setlerinizi ya da silahlarınızı alıyordunuz ya da bir kere mp set alıp omur boyu onu mu kullanıyordunuz... Her oyunda paraya ihtiyac vardır... ve birde size soyle diyim daocun betasıyla lineagin betasını karsılastırırsak .. daoc LA2 nin yanında hem oynayıs hemde grafik acısından fakir bir oyun olur... siz betasında oynadınız ve hemen oyuna bok atmya basladınız anlamadım sizin bu olayınızı...Daocta SI ve Toa ile bu hallere geldi... Bence biraz zaman verirseniz oyunun dier oyunlar acısından ustunlugunu gorursunuz.... Daoc daoc diyen adamlar daoc forumunda nerdeyse her hafta yapılan nerften ... yok midler soyle yok hibler boyle .. yok infiller boyle die ağıt yakan adamlardı... burda ise daoc cok cok ustun diyip duruyorsunuz neyse .....hepinize ii eğlenceler!!![signature][hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-50 yankesici ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar