Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Superonline dan 4096 kullanıyordum 1 yıldır ama kampanyası bitti ve 89 çekmeye başladı. Bende kapatin ulen dedim. 20 sinde felan kapanacak. Tüm kampanyalar en az 2 yıllık taahhüt istiyor o yüzden araştırmakta fayda var. Adsl mi alayım tekrar ? yoksa kabloya mı geçeyim (modemim var huun sağ olsun) Adsl ise kimin sattığından alayım ? (Enaz 2048 felan düşünüyorum, yüksek olursa daha iyi olur tabii) ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 koç holding'in yeni hizmeti biri sanırım taahüt istemiyor. ona bir bakabilirsin. http://www.biri.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 bence ne yap et 2 yıllık sözleşme imzalama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 kablonet 2 lik hiz + kablotv toplamda 60 ytl ama 2 yıllık sözleşme istiyorlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 valla ben kabloyu her halukarda adsl e tercih ederim. bu arada biri'yi deneyen oldu mu? 4mbit icin 46 ytl diyor da normal fiyata ne zaman donuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 hic adsl kullanmadım. kablo ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 biri 'yi deneyen falan varsa görüşlerini alalım ya. Bende biri kullancak gibiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 aynı altyapıyı kullandıktan sonra biri, ikisi mi var bu işin? telefonda adam yerine karı karşılıyodur seni o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 birinin kendi altyapısı vardı galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 kablo'nun adsl'den hiç farkı yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 kabloyu 7 8 ay önce kapattım ben.10- 11 mb ile download yapıodm irençti.ADSL rlz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 toggie said: aynı altyapıyı kullandıktan sonra biri, ikisi mi var bu işin? telefonda adam yerine karı karşılıyodur seni o kadar. Olsun oda bi gelişme =) Önemli olan teknik destek ya altyapısı değil. Yani altyapısı değil derken nasıl olsa aynı altyapı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bölgende mevcutsa quicknet, değilse kablo- kablo kullanıcısı çoksa adsl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 uydunet diye birşey var turksat ın verdiği. panolarda reklamlarda var ama ne nasıl hiçbiryerde yazmıyor bilgisi olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 uyduneti ben de araştırdım ama bi bilgi yok adam gibi kendi sitelerinde bile. benim anladığım çanak antenle yapılacak bişe yoksa adı uydunet olmazdı. ama sitelerinde bişe yazmıyor. biri'nin ttnetten farkı yok fiyat olarak. kampanya sadece 3 ay olması lazım. sonra ttnet le aynı fiyat. ama kendi altyapıları vs ne kadar sağlamdır bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 uydunet kablonet'in yeni adı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 eğer gerçekten uyduysa upload yavaş oluo diye biliorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 gerçekten uyduysa upload hiç olmuyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 çift yönlü uyduysa upload oluyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 uydunet olayı tam bir kolpa. Adamların uydunet dedikleri çanaklarla falan sağlanan net değil mevzu uydu üzerinden yapılan bağlantılarla internet bağlantısı destekleniyormuş genel olarak (!). Neyine destekleniyor nasıl destekleniyor gibi sorular sormayın çünkü cebitteki turksat temsilcisinin lafını aktardım elçiye zeval gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 biriden 2m bağlantı aldım 35 ytl aylık 3 ay boyunca devam etcek bu fiyatla ama sözleşme imzalamadım 2 yıllık. Başka bişeye geçerim fiyatlar iyi olmazsa 3 ay soora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 2 farklı şehirde adsl ve kablonet kullanıyorum bariz olarak aynı hızda kablonet adsli döver modeminde varmış madem çicek gibi kabloneti baglat kurtul... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar