Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangisi ?

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

Superonline dan 4096 kullanıyordum 1 yıldır ama kampanyası bitti ve 89 çekmeye başladı. Bende kapatin ulen dedim. 20 sinde felan kapanacak. Tüm kampanyalar en az 2 yıllık taahhüt istiyor o yüzden araştırmakta fayda var.

Adsl mi alayım tekrar ? yoksa kabloya mı geçeyim (modemim var huun sağ olsun) Adsl ise kimin sattığından alayım ? (Enaz 2048 felan düşünüyorum, yüksek olursa daha iyi olur tabii)

!
Sosyal ağlarda paylaş

uyduneti ben de araştırdım ama bi bilgi yok adam gibi kendi sitelerinde bile. benim anladığım çanak antenle yapılacak bişe yoksa adı uydunet olmazdı. ama sitelerinde bişe yazmıyor.
biri'nin ttnetten farkı yok fiyat olarak. kampanya sadece 3 ay olması lazım. sonra ttnet le aynı fiyat. ama kendi altyapıları vs ne kadar sağlamdır bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

uydunet olayı tam bir kolpa. Adamların uydunet dedikleri çanaklarla falan sağlanan net değil mevzu uydu üzerinden yapılan bağlantılarla internet bağlantısı destekleniyormuş genel olarak (!).

Neyine destekleniyor nasıl destekleniyor gibi sorular sormayın çünkü cebitteki turksat temsilcisinin lafını aktardım elçiye zeval gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...