Fly Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 evet diğer başlıklarda konuşuluyor zaten ve evet oralara da yazdım ancak istediğim doğrultuda cevap alamadım, üçünü de içeren bir soru sormam gerekiyordu, kirlilik için prd. white lion kenarda dursun şimdilik, ortalık bw kaynıyor benim serverda , açmak istemiyorum. sw ve engineer açtım, 4 gündür bir ona bir diğerine dönüyorum karar veremiyorum. engineer ~ magus olduğu için ileride tek fonksiyonumun magnet atmaya çalışıp ölmek olacağından korkuyorum magusların yaptıklarını gördükten sonra(engineerlar daha zayıf ek olarak bence, "denk" mastery ve core skillerinin bir kısmına bakarsanız belirgin bir abukluk var - örneğin bugman's finest gibi bir saçmalık söz konusu.). grenade spec ile interrupt ve sembolik ae dot spamlemek de tinkerer specten sonraki en mantıklı yolmuş, ona da razıyım. sw için de aynı şekilde bu career olmasa da olur deniyor , hadi nasıl oynanır diye baktığımda da en az şikayetçi olanlar da nedense assault/skirmish specli melee swler , kafam çok karışık. engineerda turret kurup snipe yapmak, bana gelenlere acid nade atıp snarelemek , healer vb kaçan kişilere yardımcı olmak güzeldi, ancak ilerde rifleman gitmem söz konusu değil. sw'de de az çok engi civarı hasar vermek, melee ye de girebilmek gerekirse ilgimi çekti, onun da ne idüğü belirsiz, t4 te de sivrisinek misali geziyor işte deniyor. bu ikisini karşılaştırırsak kullanım alanları, işe yararlılıkları ve survivabilityleri , verecekleri hasar vs konusunda hangisi nelerde üstün ? eğer ikisi de çöp ise white lion düşünüyorum, aslan maslan var diye istemiyordum ama fena değil gibi, peti yanındayken güzel hasar verebiliyor ancak wl sahipleri de oyunu bırakırız ne biçim class bu cart curt diyor, melee dps olmasının dışında ne gibi dezavantajları/avantajları var ? teşekkürler.
Fyrwenn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 bu iki class arasinda ki seçiminde sana yardımcı olamam ama, melee dps açma. BW ve Sorclar başta olmak üzere ranged dpsler şu an oyunu domine etmiş durumda. Marauder ve WL forumlarına felan bakarsan zaten "ranged olmak varken niye melee kasıyoruz?" gibi topicler açılmaya başladı ki bence haklılar.. tankları(ki tanklık yaptıkları sürece) bundan ayrı tutuyorum tabi..
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 insanların beyni bulandı tor arnocdan, ondan bence, serpents passage de bizim serverın ilk 40 ı olan marauder 140k damage yapmıstı 40 bw felan 50k yaparken, ama evet sorc bw easymode, ve bir o kadar da fazlalar, demin 6 tane gördüm senaryoda
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 valla bnde tükendim ranged dps den herkes gibi,tanklıklarını yaptığı sürece diyorsun da tankları heallicek adamlarda rangelerden nasibini alıyorlar bir hayli kalabalıklar yani,özellikle sw tankları bırakıp healleri çok güzel avlıyor açıkcası,sürünüyorz işte melee olrk bakalım
Sam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 öyle diyorsunuz da bir kere ödenki tanklar aşıldı mı o rangedler hiçbirşey yapamıyor melee'ye geldiğinizde. yeterli melee olmayınca direkt gg.
Öne çıkan mesajlar