Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 career mastery olarak black orc un mirror cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 cücenin mimoru dark elflerden çıkarılan tank tır.neydi adı black guard mıydı? black guardda aynen iron brekar gibi grudge sistemi vardı.swordmasterdaki blade dance sisteminin aynısı black orc da no plan das plan good plan mantığı var.chosen ile blazing sun da bir birinin mirou idi.nasıl chosenda aura varsa blazing sun da da ayni aura sistemi var idi.ha elinde kalkan var diye black orc ile ironbreakeri aynı sanıyorsanıza ozaman chosendada kalkan var ve swordmasterda kalkan taşıyabiliyor.kalkan olan herkesi bir birinin miroru sanmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 para verdiğim oyunda sıra beklemek mi =) nebula da bekledim brda beklemem ahahaha bi de yeter abi artık, paso chaos horde evil bad devil satan kötülük kardaşa topluk. biraz memur olasım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 blackorc olupta kullanmayan varsa planb die bi addon var.Kesinlikle denenmesi gereken birşey. addon,plan değişimi ile beraber hotbar değişimi yapiyor. ve planlardan dolayi oynaması zor olan blackorc baya zevkli hale geldi bende.en basitinden adama snare aticam die boşuna boşuna birkaç defa da gud plana giden vuruşları yapmiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Fly said: hayır, gayet kötü bir şey. partide olmak zorunda değilsiniz diye konmuş oraya o , ancak healerların experience'ını çalıyor solo oyuncular ilk olarak. herkes dps yapıp exp alamıyor sonuçta (tanklar da bir nebze dahil) ikincisi healerlar da addon kullanıyor yavaştan , grupta olmazsanız heal almazsınız, sonra üstüne heal ffs demek de işin tuzu biberi olur. yapılan şey leechlemekten çok da farklı değil, healerların ve tankların korumasını leechliyorsunuz. 22 lvl e kadar dediğiniz şekilde hep parti içinde kastım , ama genelde heal öncelikle tanklara ve heal sahiplerinin kendilerine geldiği için ( oyunda healer olduğu halde hiç heal gelmeyen oyunları sölemiyorum bile ) kalabalık combatlarda genelde ilk ölen oluyordum ( genelleme yapıyorum healerlar üstüne alınmasın çok çok fazla heal aldığım oyunlarda oluyordu, hatta sola takıldığım zmnlarda bile heal atanlar) ve doğal olarak her combatta erken ölemekten ötürü ne renown kasabiliyordum nede exp. , yine böle bi gün healsizlikten daraldığım bi anda çıktım partiden ve soluğu orderların base'inde aldım hide oldum ve reslenmelerini bekleyip sürüden ayrılanı kurt kapar misali en geride kalan oyuncuya dalarak çok rahat bi şekilde kestim (son kalan oyuncu tank sınıfı olmamak koşuluyla), o güne kadar kadar hiç tek adam kesmemiştim gelen exp.ye inanamamıştım ve bundan sonraki her sc de bu şekilde takıldım , ne kimseyi leeclediğime inanıyorum nede kimseye bi zararım dokunduğuna hatta bence iyi bişi bile yapıyor olabilirim, geride kalan bi healersa eğer adamları sürekli bi healerdan mahrum bırakıyorum. black orc konusunada dönücek olursak böle bi tank şekli görmedim ben ömrümde , 29 lvl bi black orcla neredeyse chaos tarafındaki ch 14'ü 2 başımıza bitirecektik , adam state 2 de 3 tane champ'ı banamasın demeden tankladı ve bende dps yaparak geçtik ama state 3 de 2 champ ve bi hero çıktı karşımıza şansımızı denedik ama sadece 1 champı kesicek kadar tanklıyabildi ama o kadarda olsun artık koca chapter 2 kişiyle biterse ayıp olurdu ztn :Ddaha sonra bi healer bulduk ve hiç zorlanmadan bitirdik chapterı, uzun lafın kısası ben tank oynıcan ölümüne tanklıcam 154351435 tane mobun arasında durucam diorsanız eğer black orc tam size göre bi class ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orsom Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Mosquito said: blackorc olupta kullanmayan varsa planb die bi addon var.Kesinlikle denenmesi gereken birşey. addon,plan değişimi ile beraber hotbar değişimi yapiyor. ve planlardan dolayi oynaması zor olan blackorc baya zevkli hale geldi bende.en basitinden adama snare aticam die boşuna boşuna birkaç defa da gud plana giden vuruşları yapmiyorsunuz. Süper bişi hakikaten Eyw Dostum gerçi ezber yapmıştım ama bu olay daha da kolaylaştırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 rank 14 marauder ve rank 18 bw den sonra Black orc açmaya karar verdim,resmen ölmüyor adamlar yav,çok kıskandım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
santanio Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 ölmeyen black orclar öldüremiyoda :) doğanın kanunu ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Olsun bw lerin arasına girip hepsinin dağıldığını görmek bile büyük zevk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 arkamda healler olduu sürece öldüremesemde acaip bi baş belası oluom... hem çok zevklide oluo... ölmüom... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 ztn o healerler bi tek sizleri healliyor biz WE ve belkide marauderlerin(marauder oynamadım ama bi kaç başlıkta aynı dertten müzdarip olduklarına tanık oldum) en büyük sorunu bu healin büyük bi kısmını (zaten az olan healin, hatta bazı oyunlar hiç olmayan ) siz BO lar sömürüyorsunuz bizlere bişi kalmıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 bize diil healer a kızacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Bizim healerda ayri bi öküz,lvl 2 shaman ın yaptiği heal rank 7 shamanın 5 katı,mal dps kasiyo,iyi küfür yedi ama milletten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Aksine Black Orc tam bir yarma olduğundan healerın gözü Marauder'da oluyor, BO'u nasıl olsa bu bir süre dayanır diye bırakıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 desene bi biz üvey evladız , öksüz kalmışız bi heal bilem atanımız yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 BO'nun ha babam proclayan self-heal'ı zaten dps kasan goblin ve dok'larla yarışıyor, devamlı etraflarında yeşil sıvı deterjan çemberiyle dolaşıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 arcane said: Aksine Black Orc tam bir yarma olduğundan healerın gözü Marauder'da oluyor, BO'u nasıl olsa bu bir süre dayanır diye bırakıyorsun. seni bana bir verseler oOoOo seni bana bir verseler (:P) yanlis anlama sen gibi healer dost basına varmı senın bır eşin eltharıon da yolla onu sırtımda tasıycam heykelını sehre dıkıcem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Bu da benim BOrcum: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Şimdi anlaşıldı neden "Me gut spoke" diyip durdukları :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 zealot oynarken full blackorc , chosen ve de diğer healerları heallıyordum(cross healing) dps'e zınnık heal yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 forumda gezerken bir link gormustum.black orc icin renow point leri vermek icin oneriler-talent leri icin oneriler yazan bir forum linki vardi ingilizce.aradim bulmadim elinizde boyle bir guide mevcut ise bir link verebilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 hiç gerek yok ya easy mod walla benim borc tacticsiz oynarım o derece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Warhammeralliance Borc forumu her türlü bilgi-guide vs. bulabilirsin. http://www.warhammeralliance.com/forums/forumdisplay.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar