Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Futblog.Org Açıldı


DoruK

Öne çıkan mesajlar

Bir süre önce yazar alımlarını duyurduğum Futblog.Org sitemiz hızlı bir açılış yaptı. İçimizdeki yazma isteğini daha fazla durduramadık ve açtık siteyi =)

Paticik'ten Gilean ve Athlet (Insight) de bizimle yazıyor, şu aşamada 5 kişilik kadromuzla devam ediyoruz, belli bir sayıya kadar yazar almaya devam edeceğiz, hevesli yazarlar varsa bize katılmalarına memnun oluruz.

Tamamen amatör ruhla, kendimize has bir köşe oluşturmak amacımız. Herhangi bir öneriniz olursa da buraya yazmaktan çekinmeyin lütfen, en kısa sürede gerçekleştiririz.

www.Futblog.Org
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

teşekkürler arkadaşlar,

dynun, ana sayfanın öyle olmasının nedeni insanlar anasayfada fazla oyalanmadan yazıların ana içeriğine girsin, yani sayfayı değil yazıyı gösterelim mantığı aslında, teaserlarla dolu, insanlar ilgisini çeken yazıyı bulsun ve okusun amacıyla hazırladığım bir sayfa anasayfa. ancak bu önerini dikkate alıp bir kaç ufak çalışma yapacağım teşekkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben beğendim yazılarınızı.

Ama blog'dan çok makale tarzı olmuş.Hani başlığa tek bi fotoğraf koyup tek satır cümle yazmak bile altına daha etkileyici olabiliyor bazen.

Yoksa içeriğinize ve donanımınıza bir lafım yok,ama site kullanıcıyı içine çekemiyor hemen.

Domain isminize rep verdim yalnız.Aklıma geliyordu futblog lafı ama alan vardır diye düşünmüştüm.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hayırlı olsun.
çabanız güzel ama açıkçası çok beğenmedim.

yazılardaki kura sonrası haberlerinde görülen "rakiplerimizden nottingham belediye'yi tanıyalım; eski günlerini aradılar, meşgule aldı" tandansından kurtulursanız biraz farklı ve okunası şeyler ortaya çıkabilir. ha o şekilde bilgiye ya da araştırmaya dayalı yazılar yazmaksa hedef, biraz daha şaşırtıcı şeyler sunmak lazım :)

bir de sırf gündemdeki konulara sıkışıp kalmazsanız eğer kendinizdeki amatör ruha da yazık etmemiş olursunuz. hani uefada şu cl'de bu oldu gibisinden yazıların yanında atıyorum alt liglerin birindeki yerel bi rekabetle ya da dünya kupası asya elemeleriyle ilgili düzgün bi yazı okumak -en azından bana- çok keyifli gelir. işte klasik endüstriyel futbola karşı durma geyikleri yani. yazılmamış bişeyleri de yazmaya çalışın bence.

neyse işte zamanla olabilcek şeyler bunlar eğer meraklısıysanız. aman hevesiniz dinmesin de iki aya, gerisi sorun olmaz :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tekrar teşekkür ederim herkese

BulletRide ve Kaspar size aynı cevabı vereceğim, şu an yeniyiz ve gerekli hava oturunca daha marjinal, kendine has bir blog olacaktır mutlaka, ama nasıl ilk okutulan kitaplar klasikler ise bu sitenin de başlangıcı öyle oldu, gittikçe daha orijinal olacak tabii ki =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...