Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fedaykin'den Buraya Kadar ( Hoşçakalın)

Nartanesi

Öne çıkan mesajlar

elesso said:
sg-1 bence ana muhalefet partisi lideri olmalı

+

güle güle fedaykin

Görevden kaçılmaz.
Ama "gemicik ağızlı" dediğim için bir haftalık siyasi sabıkam var, engel teşkil eder mi?
O bir haftalık banda ben de ayrılmayı düşünmüştüm, ama bunca senelik paticik üyeliğimden sonra meydanı üç beş velede bırakmak içime sinmedi.

Güle güle laik agnostik ateist aczmendi faşik nasyonel sosyalist elitist demokrasi ve halk düşmanı yoldaşım fedaykin.
Keşke gitmesen.
Sosyal ağlarda paylaş

hala neden uzatiyorsunuz anlamadim. benden bu kadar demisin hala post atiyorsun gitmemisin fedaykin. gitmek istemiyorsun demek ki. gule gule demiyorum o yuzden.

konuyla ilgili de tamam adamlarin yaptigi buyuk saygisizlik. hayati bir durum yoksa hemen cikip gitmeleri terbiyesizliktir ama senin o adamlara pic diye hitap etmene izin vermez bu. cok istiyorsan icinden de buraya yansitma. buraya yazarken de usluba dikkat etmek lazim diye dusunuyorum. ben de herhangi birseye kizdigimda topic aciyim 'vay aq o.c. nun yaptigina bak' diye yazsam ne kadar dogru olur?

bu eskiler yeniler konusu da cok sacma. ister foruma ilk kayit olan uye olsun usluba dikkat etmeden yazan yerine biraz once gelen forumda nasil yazmasi gerektigini bilen balonlu uyeyi tercih ederim.

gidersen yolun acik olsun
Sosyal ağlarda paylaş

Abi binlerce insanı öldüren bir terör örgütünün mensubuna şerefsiz demek ne kadar hakaretse bir fahişenin çocuğuna oç demek de o kadar hakarettir yani.

Ama sadece görgüsüzlüğünden, Türkiye'de sanat geliştirilmediğinden ne yapması gerektiğini bilemeyen insanlara piç demek hakarettir.

Keşke gitmeseydin gerçi daha iyi olurdu. Bir de kimse mükemmel değildir Zegna'dan da muhteşem bir adalet beklemek saçma olur. Forumun admini olduğuna göre kanun odur bu forumda. Dilediği gibi yönetir. Ben başta olsam ben de bi yere kadar adil davranırdım, ama kendi görüşlerime ve keyfime göre yönetim de yapabilirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

fedaykin, sanmıyorum ki eğer sen terörist topiğine şerefsiz yazsan banlanırdın ?

sence banlanır mıydın kimse o topiğe mesaj atmadan orda şerefsizler yazsaydın ilk ?

nasılki zegna kalkıp piçler diye konu açmıyorsa, sende o konuda banlanmazdın.
Sosyal ağlarda paylaş

Neyse cidden bu son mesajım zira sırf bu konu için bile olsa bana yazılan yazılara cevap yazıp, cevaplara yazılan cevaplara yazılan cevapları cevaplamak sıktı artık. Herkes derdini anlattı bence, isteyen istediği gibi anladı. Ben 200 sayfa da yazsam bir şey değişmez, hiç yazmasam da. Lütfen bu mesajın arkasına bana soru sormayın veya cevap hakkı doğrucak mesajar atmayın zira cevaplamayacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

Forumun ilk halinin daha güzel olması kimsenin kuralların sınırlarını bilmeden eğlenceli olacak şekilde yazmasıydı. Nasıl futbolda penaltı diye bir şey yokken de insanlar kalenin önünde topu eliyle tutmuyorsa, eskiden de paticik öyleydi.

Üzerinden zaman geçtikçe kurallar daha dikkatli bir şekilde oluşmaya başladı. İnsanlar da kurallara dikat ederek yazmaya başladılar, eğlenceli bir yazı tahtasından ciddi kuralları olan bir münazara platformuna döndü paticik.

Böyle bir durumda memnun olmayanlar tabiki bırakıcak kimse zorla durmuyor çünkü burada ama eğlendiğimiz ve sevdiğimiz dostlarımızla hafif ya da ağır her hangi bir konu üzerinde tartışmak da bence gayet zevkli.

Küfür veya argo kullanılmaması konusunda görüş belirtmeyeceğim ama hakeret insana yakışan bir hareket değil. Birilerini yargılayın ama hakeret etmeyin, forumun problemleri çözülmüş olur herhalde büyük bir oranda.

Sevgiler

Edit: Forumu eski haline getirmek isteyenlere Ra's al Ghul'dan geliyor: ordo ab chao
Sosyal ağlarda paylaş

Flameoffear said:
Taraf olsun diye yazmıyorum bunu.

Zegnanın futbol bölümünde banlanan birinin ardından yaptığı hakaretlerde duruyor.

Admin yapınca hakaret olmuo patide.

Zamanında dendiği gibi burda demokrasi geçmez. O yüzden şikayet etmek gereksiz.

Güle güle Fedaykin.

http://forum.paticik.com/read.php?29,3420249,page=13#msg-3423423
Zegna said:
luinir gibi gerizekali adamlari...
bak gelmis kufur filan yazmıs banlanınca, dallama diyorum inanmiyorsunuz...

QFT again

Flameoffear said:

Zegnanın futbol bölümünde banlanan birinin ardından yaptığı hakaretlerde duruyor.

Güle güle Fedaykin.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi liste çıkarsanız, kime hakaret edebiliriz, kime edemeyiz bilsek.
Anladığım kadarıyla birine hakaret edebilme hakkı kaç kişinin sizinle aynı fikirde olduğuyla doğru orantılı.
Yani benim de uzunca bi şerefsiz listem var ve burada yayınladığımda eminim bolca yandaş da bulurum, bu listeyi yayınlasam banlanır mıyım?
Sosyal ağlarda paylaş

Uzun sayfalar dolmus yoldaydim isten eve giderken bakamadim. Evet alan yetkilisi fetoforuma doğru gidiyor paticik forumları. Eğer bir başlıkta piçler lafını yasaklıyorsanız, söyleyeni banlıyorsanız, yetkili kişinin forumlar dahilinde şerefsizler de diyememesi lazım. Forum kuralları herkes içinse o lafı söyleyeni de uzaklaştırabiliyor musunuz? Nedeni ne olursa olsun forumda madem küfür yasak, herkes eşit, görelim kuralları.

Ayrıca Atatürk'e hakaret içeren mesajalrın atıldığı başlık kilitlenmiyor, O'nun yaptıklarını bugün yargılamaya çalışan arkadaşlar uyarı dahi almıyor ama aynı arkadaşların arkadaşları parasını verdim öküzlük hakkımdır diyen, görgü kurallarını ihlal edenlere sinirlenen arkadaş direk şut. Çifte standartinda bi kuralı vardır, yazıktır.

Kural koydunuz kimse itiraz etmedi, hadi uygulayın şerefsiz yazan arkadaşa da madem.
Sosyal ağlarda paylaş

kurallara aykırılığını bile bile öyle bir topik açıyorsa kendi suçu üzgünüm.

bi yerde dur denilmesi gerekiyordu dendi.

eğer o topiğe yaptırım uygulanmasaydı ilerde "orospu bilmemne zart zurt" topiklerine de birşey yapılmaması gerekirdi, ki o da çirkinlik boş yere.

yöneticilere + rep

fedaykin işalla 1 ay sonra aramızda görürüz tekrar seni
Sosyal ağlarda paylaş

yeri geldimi elitist olup çok derin düşünebiliyorsunuz. yeri geldiğinde çok sığ olabiliyorsunuz. paticiğin bu tarafı güzel zaten. herkes her zaman tek bir düşüncenin peşinden, aynı şekilde gitmiyor. mesela fedaykin, abi abi takıldı yıllarca, yeri geldi "mamma mia ya gittim çok bilmemne" insanlar vardı onlar şöyle böyle diyebildi.
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam o zaman şerefsizler de denmemesi lazım ahlakımız bozulyor, gençlerin gelişimi etkileniyor falan. Kurallar herkes için. Ama başbaşkan söyler halk söyleyemez mi diyoruz yoksa?

Ayrica o maammia da olanların yuzde 90'ı her zaman sinemalarda, tiyatrolarda oluyor. Hatta deniz otobüsünde daha iskeleye yanaşmadan kapının önü anan baba günü oluyor. 1 gün deniz otobüsünde inemeyen biri oldu mu? Ve ya otobüste kalıp taksimde inemeyen ve topkapıay geri donen? Hurraa kapıya haldır haldır herkes bırbırı ustune. İnsan demeye bin şahit. Onu geç kim kapatıyor cebini sinemada? Çift katlı otobüste kapatan var mı? Yok herkes milletvekili önemli şahıs, 30 dakka telefonu kapatsak milyarlık ihale kaçacak. O öküzlerden sadece mamma miada yok heryerdeler.
Sosyal ağlarda paylaş

teror orgutune hakaret edenlerı genelde uyardık, ama ceza vermedik.

said:
[Türkiyenin şuanki siyasi karışıklığını ve insanlarin hassasiyetini goz onunde bulundurarak, siyaset tartısmalarında zivanadan cikan kişilere uygulanacak olan yaptırım yoneticilerin insiyatifindedir]

forum kurallarına eklemistik bu maddeyi.

daha acık yazmaya calısayım. Teror orgutune hareket edenlere insiyatif kullanılıyor, hassas konu diye.
Bu kadar uyeden biriside cikip teror orgutunu savunacak bir sey soylemiyor, soylemedigi gibi teror orgutune serefsiz diyemezsiniz demiyor.

cunku diyemez, paticik uyeleri ve yonetimi bu tip yorumlarda bulunacak uyelerin burda barınmasına izin vermez.

Ama gidip muzikalde oyuncular inmeden alkıs tutmadan salondan ayrılan insanlara toplumun piçleri denirse, o zaman kendi topiginde aldıgın tepkilerden anlasıldıgı uzere birisi sorar adama sen nediyorsun diye. ve tepki alırsın, sen ne biliyorsun burdaki uyelerden muzikalde alkıs tutmadan cıkan olmadıgını?

ama ben burda teror orgutu sempatizanı üye olmadıgını biliyorum, eger varsa da sesini cikaramaz, cikarirsa ivedi şekilde uzaklastırılır.

"tum beyaz saclılar piçtir" diye topic acarsan, burdan beyaz sacli bir uye cıkar tepkisini koyar.

terör örgütünun saldırı topigine gidip "piçten" daha kotu kufurler de yazsan banlanmaz, uyarılırdın. Bilmem anlatabildimmi..

forum kurallari bir yerde uyeleri birbirinden korur.

fedaykin

- Şu gotiklerin topunu sallandıracaksın,
- Hazır sallandırmaya başlamışken uzun saçlı küpeli ipne
kılıklı Türk örf ve adetlerine uymayan yavşakları da sallandıracaksın.
- Türklüğünü unutup Araplarca asimile edilmiş sıkmabaşları ve çember sakallı düdük makarnalarını da sallandırmazsak eksik kalır.
- Orospu gibi giyinen mini etekli, sağı solu gözüken avratlarında hepsini yakacaksın ki cehennemi dünyada yaşasınlar, ibreti alem olsun.
- Hazır sallandırma işine girmişken ağızlarından başgam saça saça konuşan, sahil şeridini mangal dumanına boğan kıroları ve onların yedi sülalelerini de sallandıracaksın ki memleket temizlensin.

Bu mesajindaki ironiyi anlayamadıkları icin rahatsız olan 10 dan fazla kişinin sikayeti yuzunden silinmesi nedeniyle ortaligi birbirine katmıstın fii tarihinde, admine hakaret ettin bi sinirle yazdı heralde dedık banlanmadında şimdi mi banlanıyorsun "kişisel" sebeplerden?

son actigin kufurlu topicte de mi ironi vardi da anlamadi bu uyelerde tepki gosterdiler?

eger ironi varsa ve gene uyeler anlamadıysa bir sorun var uslubunda demektir.

baska bir uye yazmıstı sana o olay yaratan topigin icin

said:
Sayfalar boyu hiçbi şey yazmayıp olayı uzaktan izlemek yerine, "düşündüklerimi yanlış aksettirmişim galiba, sizler yanlış anladınız" tarzı bi yazıyla kendini düzeltseydin, ne şikayet edilirdin, ne de yazın silinirdi.

Ne yazıkki bugune kadar bu sekilde bir hareket goremedik sert uslublu yazılarının ardından, uyardık sozlu olarak ozel olarak.

Lakin son forum kuralları guncellemesinden sonra yonetim kadrosununda yapacak birseyi kalmadi kusura bakma.

Yolun açık olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Zlaneth said:

Ayrıca Atatürk'e hakaret içeren mesajalrın atıldığı başlık kilitlenmiyor, O'nun yaptıklarını bugün yargılamaya çalışan arkadaşlar uyarı dahi almıyor ama aynı arkadaşların arkadaşları parasını verdim öküzlük hakkımdır diyen, görgü kurallarını ihlal edenlere sinirlenen arkadaş direk şut. Çifte standartinda bi kuralı vardır, yazıktır.

katılıyorum.
ayrıca köylü milletin efendisidir. öküze öküz demek de farzdır.
Sosyal ağlarda paylaş

Zlaneth said:

Kural koydunuz kimse itiraz etmedi, hadi uygulayın şerefsiz yazan arkadaşa da madem.

Teroriste Serefsiz diyenle, gosteriden erken cikana pic diyeni nasil ayni kefeye koyabiliyorsunuz inanilmaz gercekten.

Herhangi bir gastenin mansetinde Serefsizler kelimesini gorebilirsiniz teroristlere karsi, ayni gastede birak pic kelimesini serefsizler lafini bile goremezsiniz gosteriden erken ayrilanlara yonelik. Ayni sekilde Teroristlere de pic lafi edilmez gastede...

Kissadan hisse 1: Serefsiz ve Pic apayri boyutta laflardir. O.C. ve Gerizekali gibi..

Kissadan Hisse 2: Gosteriden erken ayrilana allah ne verdiyse yardiran ne oldum delisi elitistle, eli kanli teroriste serefsiz diyen adami ayni kefeye koyan bi silkelensin kendine gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

NoTwisT said:
Zlaneth said:

Teroriste Serefsiz diyenle, gosteriden erken cikana pic diyeni nasil ayni kefeye koyabiliyorsunuz inanilmaz gercekten.
.

Ayni kefeye koymuyorum. Her ikiside küfür olarak algılanabiliyor. Madem Piç bir küfür, şerefsiz de bir küfür. Forum yetkilisi koyduğu kuralı bir başlıkta uygulayacak, bir diğerinde uygulamayak öyle mi? Ben terör örgütü imiş mama mia imiş bunlardan bahsetmiyorum. Birinde kullanıcı küfürlü yazdı atıldı, diğer başlıkta yetkili küfür etti yerinde. Bu çifte standarttır.

(arkadaşa özel mesaj atmışım alıntı yapacaktım kusura bakmasın)
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
Flameoffear said:

Güle güle Fedaykin.

http://forum.paticik.com/read.php?29,3420249,page=13#msg-3423423
Zegna said:
luinir gibi gerizekali adamlari...
bak gelmis kufur filan yazmıs banlanınca, dallama diyorum inanmiyorsunuz...

QFT again

Flameoffear said:

Güle güle Fedaykin.

Eh, birisi gelip ozel mesajdan ana avrat kufur edince pek tatlı bir tepki vermemi beklemiyorsunuz heralde.

Gerektigi yerde ben kendi dusuncemle cezasını vermisim banlandıktan sonra tekrar account alıp tekrar kufur etmesi nedeniyle.

Ayrıca son guncellenen forum kuralları sonrasında herhangi bir bu tarz hareketimde olmamıstır, kıvracak değilim neysek oyuz yani merak etmeyin.

Nasıl siz bazen zıvanadan cıkıp laf ettiginizde onceden uyarılıyor sonra ceza alıyorsanız, yoneticilerde o kadar uye icinden ana avrat kufur eden birisine karsı soguk kanlılıgın kaybedip gerizekali dallama diyebilir.

Bunu gelip burda "aha admin kufur diyor kendi ediyor" tarzında kullanmak cok sacma ve gereksiz, cunku konu aynı konu değil cok sıg goruyorsunuz.

@zlaneth, senin sordugun soruların cogunun cevabını zaten vermisim.

Atatürk konusuna gelince, bizim forumuzun tepesinde "Gençliğe Hitabe" sabit bir sekilde imzasıyla beraber duruyor.

Şahsi olarak konusayım, Atatürk e hakaret eden birisini gordugum an ucururum, ama gozumuzden kacan ( ki son zamanlarda konu dısındaki inanaılmaz mesaj trafigi ve sayısı nedeniyle) olan birşeyler varsa, bunları ozel mesaj ile bizlere veya moderatorlere iletirseniz gereken ceza en hızlı bir şekilde verilir.

Moderasyon forumunda ceza isteklerinin hic birisinde Ataturk'e hakaret nedeni ile diye bir istek gelmedi, dedigim gibi gozden kacan birseyler illaki olacaktır. Gunde atılan 10 binlerce mesajın her birinin tek tek kontrol edilmesi zaten imkansız, burda konu zaten biraz otokontrole ve moderatorlere yardımcı olmaya bakıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Zlaneth said:
NoTwisT said:
Zlaneth said:

.

Ayni kefeye koymuyorum. Her ikiside küfür olarak algılanabiliyor. Madem Piç bir küfür, şerefsiz de bir küfür. Forum yetkilisi koyduğu kuralı bir başlıkta uygulayacak, bir diğerinde uygulamayak öyle mi? Ben terör örgütü imiş mama mia imiş bunlardan bahsetmiyorum. Birinde kullanıcı küfürlü yazdı atıldı, diğer başlıkta yetkili küfür etti yerinde. Bu çifte standarttır.

(arkadaşa özel mesaj atmışım alıntı yapacaktım kusura bakmasın)

Pic lafi etrafinizdaki insanlara da gidiyor, belki senin benim esim dostum da erken cikiyor gosterilerden. Fedaykin Beyimizin yuce kisiligi bu durumdan rahatsiz oldugundan dolayi Pic lafini kabul mu etsin insanlar?

Bende kendinden farkli olani asagilayan egomanyaklari sevmiyorum kufur mu edeyim bende onlara?
Acayimmi bir topic Turbanlilara/laiklere saygi gostermeyen picler veya Tiyatrodan Erken Cikanlara Laf eden Dangalaklar diye bir topic?

Herkes ayni goruste olmak zorunda degil, senin taptigin seyden ben nefret ediyor olabilirim. Adam gibi konu acilir tartisilir olur biter. Bu kadar basit bir sey icin bu kadar agir kufur edilmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Sinema da cep telefonu kapatılır, haşır huşur cips yenmez, sokakta çıplak dolaşılmaz, tiyatroda perde kapanmadan çıkılmaz, bale seyrederken walkman dinlenmez, cep telefonu yasak denilen otobuslerde 3 saat telefonla konuşulmaz. Heryerin görgüsü var heryerin kuralı var. Eskiden İstikla Caddesi'ne çıkarken millet takım elbisesini giyermiş, bu insana, karşıdakine saygıdır. Ben 200 ytl verdim bilete cipsimi de yerim, cep telefonumlada konuşurum dersen fedaykin gibi biri patlar. Bunlara karşı geleceğinize toplum içinde nasıl davranılmasını gerekir onu öğrenin. Hurraa helelo ahagah gagara gubara değil hayat, iş başvurusu yapınca osurursanız hayat boyu aç kalırsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...