Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fedaykin'den Buraya Kadar ( Hoşçakalın)

Nartanesi

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:
Atatürk düşmanı olsalar Atatürk'ün gençliğe hitabesini koymazlardı sitenin tepesine. Atatürk'e hakaret dediğin şeyleri arayıp bulsan da bunları qoutelayıp bi topik açsan da öğrensek şu hakaretler nelermiş.

Başbakan'da çok sever kendisini, hatta meclis çatısı altında yemini falan da var bölünmez bütünlüğü koruyacağıma falan diye, ama satmadığı yer kalmadı. Gerçi doğru onun da tepesinde gençliğe hitabe falan var. Hatta DTP dahi o yemini etti değil mi? Doğru ya ettiler yemini bitti iş, şimdi terör örgütünüe teör örgütü dahi demiyorlar, ne gam ne keder.

Ayrıca o hakaret dediğim şeyleri farkedemediysen bunca zaman söyleyecek lafım yok. Gizliden Atatürk'e laf sokmaları, hakaretleri moda bildirdik mi? Bildirdik. Arathor modx in cevabını yazdı mı yazdı. Daha neyin ispatını istiyorsun. Atatürk'e gizli laf sokmak fikir ve düşünce özgürlüğü imiş burada. Zegna'da çıkar öyle bişey duysam uçururum der, acaba o şikayetlerden haberi var mıydı?
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
SG-1 liste için daha çok bekler bence. Din ve terör en basitinden hassas konulardır, fazla hassas hem de. Bu konularda dikkatli olunmalı. PKK'ya küfredenlere direk ban gelmeyebilirken birinin inancına küfredene gelebilir. Hepiniz de az çok biliyorsunuz bu hassas konuları, provokasyon olaylarını. Burada liste de liste diye bağırmanız samimi gelmiyo bana. Hepiniz nerede nasıl davranacağını bilen insanlarsınız bence.

Din aklıma bile gelmemişti böyle bi liste hususunda, çünkü din oldukça hassas bir konu.

Bunun dışında buson forum kurallarından sonra nerede ansıl davranacağımı bilmiyorum. Misal DTP'ye şerefsizler demek serbest midir, bunun ayrımını yapamıyorum şu an. Veya Harun Yahya'yı şerefsiz olarak anabilir miyim?
Madem bazı konularda hakaret serbest, madem koskoca admin kalkmış "teröriste hakaret edebilirsiniz, ama tiyatrodan erken çıkana edemezsiniz" diye bi muallak açıklama yapabiliyor, bunu sınırlarını sormak benim en doğal hakkım diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Olabilir tabii ama bence devlet tarafından terörist görülene küfretmekle sıradan bir yazar olarak görülen Harun Yahya'ya küfretmek arasında fark var. Olan foruma olur Harun Yahya'ya küfredersen. Yada DTP resmen PKK'ya bağlı olmadığından onlara da edemezsin.

@Zlaneth: Bak ben Atatürk'ü gerçekten severim ve sayarım, fakat herhangi bir gizli hakaret de görmedim. Belki okumadığım topiklerde vardır. Ama her teşın altında birşey arıyor da olabilirsiniz illa "gizli" hakaret olması gerekmez.

Ha varsa da bu olaydan Zegna haberdar edilmiyorsa bu daha büyük bir sorundur ama pati içi komplo teorisi olur, o da baya garip olur...
Sosyal ağlarda paylaş

bence herkesin imzası zorunlu olarak "atatürk çok iyi bi insan +rep hep neşeyle doluyoor iinsaan" olsun.

bu tür imzaya sahip olmayanlar atatürke hakaretten banlansın interneti kesilsin hatta evine ninja gönderelim.

bende görüyorum bazen atatürkü yeterince sevmeyen insanlar banlanmıyo niye
Sosyal ağlarda paylaş

Jadelith said:
bence herkesin imzası zorunlu olarak "atatürk çok iyi bi insan +rep hep neşeyle doluyoor iinsaan" olsun.

bu tür imzaya sahip olmayanlar atatürke hakaretten banlansın interneti kesilsin hatta evine ninja gönderelim.

Komik valla, hakkaten, hatta yeni TL'nin üzerindeki Ata bile sana gülüyordur bence. Çok müthiş komik olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
Olabilir tabii ama bence devlet tarafından terörist görülene küfretmekle sıradan bir yazar olarak görülen Harun Yahya'ya küfretmek arasında fark var. Olan foruma olur Harun Yahya'ya küfredersen. Yada DTP resmen PKK'ya bağlı olmadığından onlara da edemezsin.

Bak işte koşullar ileri sürüyorsun, diyorsun ki, "DTP resmen PKK'ya bağlı olmadıkları için", bu senin DTP'ye hakaret etmeme koşulun. Bense PKK'yı bir terör örgütü olarak kabul etmemelerini bir hakaret koşulu olarak görüyorum ve DTP'ye şerefsiz diyorum.
Sen Harun Yahya'yı sıradan bir yazar olarak görüyorsun, bense yurtdışında Türkiye'nin imajını sarsan, gerici görülmemize neden olan bir şerefsiz olarak görüyorum, hadi buyur, nasıl oldu, güzel oldu mu?

Bunun ayrımı nasıl yapılacak, şurada sadece ikimizin standartları farklı, kaldı ki burada yüzlerce kişiyiz.

Admin bir yorum yapıyosa, "insiyatif kullandım" diyorsa olayı muallakta bırakmayacak, çerçevesini çizecek, diyecek ki "şu koşulda insiyatif kullanırım, şu koşulda kuralı net uygularım". Öyle farazi örnekle de gelmeyecek, "PKK konusu vb" demeyecek, çünkü o vb'nin nasıl yorumlandığı buradaki kullanıcı sayısı kadar çeşitlilik gösterir.
Sosyal ağlarda paylaş

Sen görüyorsun da ben de sana katılmıyor değilim. Ama yasalar önünde PKK terör örgütüdür ve kimse gelip de pkklıya şerefsiz dedi diye forumu kapattırmaz, ama Harun Yahya'ya şerefsiz dersen kapattırılabilir burası. Bu yüzden bazı sınırlar olmalı. Onu diyorum. O sınırları da anlayabilecek kapasite var bence buradaki herkeste
Sosyal ağlarda paylaş

Amma konuşmuşsunuz ya.. Ben de o topicte fedaykinin dışında banlanan ikinci şahıs olarak birşeyler yazayım.

Üç ay mı iki ay mı önce ben bu tarz bir topic açıp paticiğe ara verdiğimi söylemiştim ve çok uzun süre de gelmemiştim daha sonra düzelmeye başladığını gördüm hani seviye yükseldi heralde deyip sadece sayılı seçtiğim topiclere cevap yazmak için geri gelmiştim.

Şimdi yine 1 ay boyunca yokum ban yediğim için. Bunlar işin girizgahı. Söylemek istediğim şey şu: Ben 1800'lü tarihlerde buraya üye oldum diye ettiğim küfür tolere edilmemeli. Karakedi'nin dostuyum, ve buluşmalara katıldım diye de yaptıklarım tolere edilmemeli.

Geçmişte bu forumda yediğim tüm banların listesi olsaydı bakardık kaç kez yediğime uzaklaştırıldığıma vs.. Ama bir kaçı hariç hiçbirinde sesimi çıkartmadım zegnayla aramdaki samimiyete rağmen.

Ama anlamadığım şey şu: Fedaykin'in bu üslubu biliniyor. Geçmişte de bir grup insana açık şekilde "orospu" dediğini biliyorum ve bu yüzden yaşadığım tartışma sonucu yine ban yemiştim. Bu sadece benim hatırladığım ikinci vaka olduğundan tepkimi koyarken araya fedaykin tarzından etkili bir mesaj atmıştım. Nitekim ban yeme sebebim de bu mesajımdır.

Şunu söylemek istiyorum: Fedaykin dostunuz olabilir. Buluşmalarınızın vazgeçilmez elemanı olabilir. Yaşını başını almış "hürgeneraliniz" olabilir. O olabilir, veya bu olabilir. Fakat üslubu karşısında bu dostluk onu burada tutmamalıdır. Tutmamalıdırdan kastım, barındırmamalıdır. Dışarda dostunuz olmaya devam eder, veya fedaykin.com.tr.gen.cjb adresinde bloglarla size sevgi gönderir o kendisinin ve sizlerin bileceğiniz iştir. Ben onun kadar eski değilim, onun kadar modlarla adminlerle enseye şaplak da değilim, ama buradaki bir çok insandan eski biri olarak bir kez olsun bana yapılanlara haksızsam sesimi çıkartmadım insanların da çıkartmasını istemedim. Yaptığınız bu savunmaları bir gün başınıza gelecek olursa sizin de kendiniz için yapacağınızı düşündüğüm için yazıyorum fedaykine saldırmak için değil.

Gelir umarım geri kendisi de yazılarının çoğunu severdim.

1 ay sonra görüşmek üzere.

Elaidi.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
Sen görüyorsun da ben de sana katılmıyor değilim. Ama yasalar önünde PKK terör örgütüdür ve kimse gelip de pkklıya şerefsiz dedi diye forumu kapattırmaz, ama Harun Yahya'ya şerefsiz dersen kapattırılabilir burası. Bu yüzden bazı sınırlar olmalı. Onu diyorum. O sınırları da anlayabilecek kapasite var bence buradaki herkeste

Bak hala koşullar öne sürüyorsun, "PKK yasal olarak terör örgütü olduğu için hakaret edilebilir" diyorsun, şimdi "AKP yasalar önünde laik T.C.'ne karşı olanların odağı olduğu için" bana bu adamlara şerefsiz deme hakkı tanıyorsun. Benim için vatanın bölünmez bütünlüğüyle laiklik arasında bir fark yok. Ama bu şahıslara hakaret şu anki forum kurallarına göre yasak.
Sosyal ağlarda paylaş

sg-1 said:
nileppezdel said:

Bak hala koşullar öne sürüyorsun, "PKK yasal olarak terör örgütü olduğu için hakaret edilebilir" diyorsun, şimdi "AKP yasalar önünde laik T.C.'ne karşı olanların odağı olduğu için" bana bu adamlara şerefsiz deme hakkı tanıyorsun. Benim için vatanın bölünmez bütünlüğüyle laiklik arasında bir fark yok. Ama bu şahıslara hakaret şu anki forum kurallarına göre yasak.

Ne kadar meraklısınız hakaret etmeye :). Ben burdan bunu anlıyorum. Neden kendinizi bu forumla sınırlıyorsunuz ki ? Açın bir web sayfası sevmediğiniz herkese hakaret edin o zaman ? Ya da gidip adamlara ulaşın ve hakaret edin, bence daha dürüstçe bir davranış olur, en azından adamın yüzüne karşı söylemiş olursunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Peki bak şöyle söyleyeyim. PKK'ya şerefsiz dedin diye içeri almazlar seni ama AKP'ye veya AKP'lilere dersen alırlar. Bu basit durumu paticik içinde de uygulayabilirsin. Ha PKK'ya küfredilince de uyarı alıyorlar, mesajları düzeltiliyor yada siliniyor işte. Zegna gereken her açıklamayı yaptı, nefr ve fizban da. Hala niye anlamak istemiyorsunuz ben onu anlamadım.

Sıfır küfürlü sevgi pıtırcığı halinde takılmak istiyorsan sen takıl, ama Elaidi'nin mesajını da bi oku mesela. Güzel yazmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Madem teröristleri serefsiz olarak tabir edebiliyoruz ve ban yemiyoruz peki o zaman;
Suan rejimi degistirmek icin bir tarafini yirtan, Cumhuriyeti kaldirip seriati getirmek icin binbir takla atan tüm Fetos, tüm AKP'li ve yandaslari serefsizdir, cünkü onlar da benim gözümde teröristtir. Al sana bir lafinla benim icin tartisma ortami yarattin..
Sosyal ağlarda paylaş

Araya mesajlar girmiş El. tarafından atılan mesaja itafen yazılmıştır. :P

Konuyu bida güncelleyelim mi?

Fedaykin zaten beni haksız banlıyorsunuz veya benzeri birşey demiyor yukardaki ilk mesajda.

Ben 1 ay sonra dönmem yıllardır beraber vakit geçirdiğim insanlar arkadaşlarım var burada bir kısmını realden tanımıyorum onlara güle güle gerisininde topluca haberi olsun diyor.

Ahhh ben buna itiraz ediyorum, Emaleth ediyor o ediyor bu ediyor. Olmaması gerekirdi diyor. Zegna püü kaka Nerf püü kaka deil bu olayın meydana gelmesine neden olan kuralları değiştirilmesi için söylenen laflar. Bu kuralların patiye yarar deil bizce zarar verdiğini söylemek için. Yoksa şurada Adminlere kurallara itiraz dışında birşey diyende yok eskilerden. En azından benim kadar eski bildiklerimden.

Kısaca şapkayı öne alıp bir düşünmek lazım, nereye gidiyoruz ne olmak istiyoruz yola neden çıkmıştık neye dönüşüyoruz...
Sosyal ağlarda paylaş

@arathor: Abi ben T.C. kanunlarına ve devletimize göre resmen terörist olanlardan bahsediyorum, senin dediklerin malesef resmen bu ülkenin hükümetini oluşturuyorlar :(

@canola: Abi çarpıtmayın lafları, bu komüniteyi korumak lazım. Biri gelip bence şerefsiz diye başbakana küfrederse kapatırlar bu forumu. Yada kapatma hakları olur. Ama PKK'lıya ederse böyle bir durum olmaz. Olay bu kadar basit işte. Neden Zegna ve diğer adminleri fetocu ve Atatürk düşmanı yaptınız bi anda onu anlamadım
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
@arathor: Abi ben T.C. kanunlarına ve devletimize göre resmen terörist olanlardan bahsediyorum, senin dediklerin malesef resmen bu ülkenin hükümetini oluşturuyorlar :(

AKP Anayasa Mahkemesi'ne göre Laiklik karşıtı olayların odağı oldu. Şimdilik kapatılmasına gerek görülmedi ama odaklar.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Ben de T.C. kanunlarina göre resmen terörist olanlardan bahsettim dostum. Türkiye Cumhuriyeti rejimlerini degistirmek serbesttir mi yaziyor yoksa kanunlarda artik?
Sosyal ağlarda paylaş

@Arathor: Abi Türkiye Cumhuriyeti Devleti AKP'yi resmen bir terör örgütü olarak tanımıyor. Bu yüzden kanunlara göre onlara hakaret etmen durumunda çok ciddi bir suç işlemiş oluyorsun.

AKP sempatizanı da değilim, küfrün serbest olduğu bi platformda AKP konusunda kendimi çok daha açık ifade edebilirim..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...