Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fedaykin'den Buraya Kadar ( Hoşçakalın)

Nartanesi

Öne çıkan mesajlar

bir kural konuluyorsa o kuralı koyan da onu yapabilcegine inanmalı yoksa o kuralların bir hükmü olmaz

imam osurursa cemaat sıcar misali olur

eger kendi de suc işlediyse yerine getirmeli yoksa kendine dokunulmazlık koymuş olur ve bunuda sanırım burda kimse istemiyor
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
@zlaneth: Abi nesini anlamıyorsun kurallar herkes için geçerli olsa da adminler daha eşit bizden. Bu gayet normal, kuralı koyan kendine batırmaz di mi?

Mükemmel bi demokrasi mi işlemeli patide? Sosyalizmle yönetilen bir internet komünü mü olmalıyız nedir anlamadım ki...

Eskiden öyle olabilirdi de artık onbin kullanıcıdan bahsediliyorsa bir forumda bu dediğin kayırmalar olamaz. Kural herkes içindir, forumun sahibi gelse küfür edemez. 250 kişiyken bu dedıklerın olurdu kimse de bir laf edemezdi, hani dutluk zamanları. Bu kadar köklü savunmanda aklıma acaba modluk mu alıcan yakınlarda diye düşündürdü beni.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne modluğu ya? Artık mesaj atmaya zamanım yok nasıl modluk yaparım? Ki beni tanımıyolar etmiyolar, ben de onları tanımıyorum. Sadece bence bir yöneticinin bazı kurallardan muaf olması normal geliyor. Ne kadar doğru olduğunu tartışırım tabi, etik boyutunu falan. Ama ortada garip bi durum yok bence
Sosyal ağlarda paylaş

işte eskiyle yeninin bir diğer örneği. Eskiden olsa giden kişi mesaj atar herkes gitme sensiz olmaz der onu vazgeçirmeye çalışırdı çünkü bir ceza verildiyse mutlaka haklı bir gerekçesi olurdu. Çünkü kaldırılabilir seviye çiğnenmiş olurdu. Kimse o bunu yaptı bu bunu yaptı diye konuşmazdı. Zaten fede'nin mesajına bakın ben 1 ay ceza aldım vs. dememiş adam sadece artık eski patiyi bulamıyordum bu olayda son damla oldu demiş.

Şimdi iki şey yapabiliriz, ilki çığırtkanlığa devam ederek yanlış veya doğru olan kararı eleştirir ve sayfalarca devam ederiz yada ikinci seçenek olarak fede ve diğerlerinin neden ayrıldığını düşünür ve neler yaparak daha fazlalarının gitmesini engelleyebiliriz. Canınız hangisini yapmak isterse onu yapın kimse sizi zorlamaz yada küçümsemez...

*Düşünmek için köşesine çekilir*
Sosyal ağlarda paylaş

Cons said:
Jadelith said:
emaleth hillary olsun

zenci var mı aramızda obama olsun. tartışsınlar.

tartışma konuları "forumda küfür hakkında ne düşünüyorsunuz"
"dota iyi midir kötü müdür"
"wow mu war mı"
"aziz yıldırım gitsin mi"

ben zenci sayılırım

cilt renginden bahsediyoruz dimi
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır öyle düşünmüyorum. Bence öyle olmamalı tabii, ama durumda garip birşey yok. Dünyada binlerce yıldır olan birşey. Büyük liderler yapamıyorken burada bi forum yöneticisinden daha fazlasını bekleyemeyiz bence bunu söylüyorum.

Ayrıca orada aşırı provokasyonda uyarı gelmesi direk ban gelmemesi normal. Ama tiyatrodan çıkanlara piç denmesine ban gelmeli bence de. Ki adam daha önce de bu konularda uyarılmış diyorlar. Şimdi ban gelmeseydi eski üye olduğundan, kayırıldığından olacaktı. Yine kızacaktın. E banlansa kızarsın banlanmasa kızarsın. Ne yapsalardı?
Sosyal ağlarda paylaş

O hatali bu hatali demiyorum ama, hatasini kabul etmeyen bir millete sahip oldugumuz icin her zaman gerilemeye mahkumuz.
- Güc bende artik!
- Krali gelse indiremez!
- Yav bu koltuk da ne rahatmis!
- Bizim köyün kurallari böyle, Bu böyle biline!

Herneyse alisdik zaten ona yasak buna yasak, gazi ver yansin. Koyun gibi milletiz zaten, tükürsen yalariz..
Sosyal ağlarda paylaş

dieevil said:
zegnayı tanımam etmem epeydırde burdayım okurum cogu seye yazmam ammaaa

kımsınızde bas kafa ıstıyorsunuz onu cozemedım hadı zegnayı verdı daha yuksek forum yonetıcılerı ıkı gun sonra BONEPART gelıcek pıclı ıtlı kopeklı topıc acıcak ban yıycek bu seferde baska bırının kellesınımı ıstıyceksınız .(bone senı yazdım cunku en cok savunan sensın )veya cok daha eskılerden bırı

kural kuraldır bılmem kac yılında berı o kurallar ıslıyorsa 1 kısı yuzunden oda neymıs eskıymıs ıyı yazarmıs hodohohodohoo dıe degıstırın sole olsun

sacmalık sacmalıyor bır kac kısı

Sen sacmaliyorsun. Bisi bilmiyorum diye kendin diyorsun o zamna ne yorum yapiyorsun. 1 kimse zegnayi vercek hali yok cunku zegna zaten sitenin iki kurucusundan birisi. Site admain ustune yane. Ayrica burda 2 ayri fikiri savunan iki insan war zle fedo banlandiysa zegnada banlansin diyor ben ikiside banlanmamali diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:
Ayrica burda 2 ayri fikiri savunan iki insan war zle fedo banlandiysa zegnada banlansin diyor ben ikiside banlanmamali diyorum.

Aslında bir anlamda aynı, eğer Zegna banlanmadıysa Fedaykin'de banlanmamalıydı. 10. tekrar olucak belki ama, kurallar herkes için, milletvekili oğlu neden askere gitmiyor yada adam ezince neden hapse girmiyor diye kimse çıkıp ağlaşmasın. En basitinden bir forumdaki mod bile kurallardan muaf olabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Zlaneth said:
Dokunulumazlıklar kalkmasın yani sana göre. Forumda mod olan küfür edebilsin, mecliste milletvekili olan sahte evrak düzenleyebilsin.. İyiymiş düşüncelerin.

Genel olarak konuşuyorum kimse üzerine alınmasın. Forumlara mod olarak alınan insanlar özel olarak seçilse, yani o modun arkadaşı, akrabası, falanı filanı yada o forumda herkesin baba gözüyle baktığı gevezeler değilde yazdığı yazılarla belli bir seviyeyi yakalamış ve olabildiğince tarafsız(şart değil ama olsa iyi olur) kişiler seçilse zaten böyle bir tartışma çıkmaz. Bu hemen hemen her forum sitesinin ortak sorunudur.
Sosyal ağlarda paylaş

Forumda mod kraldır, demokrasi yok burada. Milletvekilleri ise demokrasinin bir parçası. Kralın halkla bir tutulmasını beklemek saçma olur ama milletvekilleri halka bir olmalıdır. Onları halk seçer. Zegna'yı falan da biz seçmedik sonuçta. Onlar burayı sahiplendiler, sorumlulukları aldılar ve artık burası onların forumu. Yönetiyorlar da işte, küfür var küfür var lafına da ayrıca katılıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

sg-1 said:
Ben hala liste bekliyorum, kimlere şerefsiz diyebiliyoruz, kimlere diyemiyoruz?

Bunu illa modlardan öğrenmek zrunda değilsin. Arama kısmına istediğin hakaretleri yazıp arat. Çıkan sonuçlardaki adamlar banlanmamışsa bu kişilere serbesttir mantığı yürüte bilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
Forumda mod kraldır, demokrasi yok burada. Milletvekilleri ise demokrasinin bir parçası. Kralın halkla bir tutulmasını beklemek saçma olur ama milletvekilleri halka bir olmalıdır. Onları halk seçer. Zegna'yı falan da biz seçmedik sonuçta. Onlar burayı sahiplendiler, sorumlulukları aldılar ve artık burası onların forumu. Yönetiyorlar da işte, küfür var küfür var lafına da ayrıca katılıyorum.

Nil senin anlamadigin su. ONLARIN FORUMU AMA KURALLAR DEGISMELI YENILENMELI diyoruz biz bunda ne war.
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam da mevcut kurallara uyulmama durumu yok ben bunu diyorum. Adam küfürse küfür herkese aynı olmalı diyor. E kurallar bunu demiyor. Kuralların ne dediği ayrı şekilde tartışılır, zegnanın kalıp fedaykinin uçmasının forum kurallarına uygunluğu ayrı şekilde. Bence mevcut kurallara uygun.

Ha mevcut kurallar iyi değil, yetersiz buna bir lafım olmaz. Ama teröriste şerefsiz demekle alkışlkamadan çıkana piç demek arasında dağlar kadar fark vardır.

Bu farkı kurallarla belirtirlerse tabii ki daha güzel olur ama forum kurallarına göre Zegna'nın kalıp Fedaykin'in uçmasında gariplik yok. Bunu diyorum sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Halkların kralları astıkları tarih boyunca görülmüştür. Adaletli yönetemeyen kral dahi olsa gider.

Yarın bir gün Zegna ana bacı sana küfür etse, amaaan forumun kralı Zegna bana küfretmiş nolcak, bence o edebilir bana ama bone küfür edemez mi diceksin?

Ya da Zegna yüzüme tükürdü ama nolcak mod abi tükürebilir ya olması gereken de bu, bir mod tükürebilmeli. Helal olsun ama iyi tükürdü, hmm akşam tavuk yemiş modum afiyet olsun mu diyeceksin?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...