Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 boby'ye yazık olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Kötü tökezleyecekler bu sezonda sonra 2 sezonda izleriz max biter tadında. Bu arada FBI ajanına uyuz olmaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 YAPMA YA YAPMA JUCE YA OFF ben olsam gider söylerim. ne olabilir ki en fazla götümü başımı yakarlar. ama büyük ihtimal ses çıkarmazlar sır olarak kalır mc içinde. şimdi ihanet falan filan her türlü götünü kesicekler yapma olm ya YAPMA YA YAPMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 boby gitti gene yalan söyledi. mal boby. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 FBI ajanı yemek yerkenki sahnesine kıl oldum. Ağzının ortasına çakasım geldi. İnşallah kaderi de diğer uyuz karı gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 yeni ilk sezondan 5 bölüm birden izledim, güzel diziymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 2 sezonu yedim iyi hala bakalım 3. sezon nassı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 asıl 3. sezon bomba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 happy yok kaç bölümdür kıl oluyorum he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 çok çok iyimiş bu dizi. 1. sezon 10.bölüme kadar izledim bir solukta. Harley almak istiyorum, quenn daha iyi bir hatun olabilirmiş travesti gibi suratı var. 1. sezon 5. bölüm çok güzeldi ayrıca =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 3-13'e geldim şimdi, 3. sezonu o kadar beğenmedim ben ama final tek başına belki değiştirebilir fikrimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 1. sezonun finalini çok tutmadım 12. bölüm daha efsaneydi neden orada bitirmemişler. 12. bölümde resmen kendimden geçtim az daha bisikletime binip, amerika'ya doğru sürecektim. biraz ara versem iyi olacak. 2 günde 1 sezonu bitirdim, yürüyüş şeklim değişti jax kılığına girdim iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ben 2 günde 3 sezon bitirdim asdf, jax malı gibi yürümeye başlamadım ama iyiki tam tokatlık ya bi de ağzını sıktığı bi poz var 3 sezon aynı bu arada 3.'nün finali fikrimi değiştirdi gerçekten ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 SAMCRO tshirtü getirtiyor muyuz fx shop'tan? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 çılgın şeyler var bir tane almayı planlıyorum http://shop.fxnetworks.com/?v=fx_shows_sons-of-anarchy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 2.sezon finali ve arkadan gelen gimme shelter cover'ı ağzıma sıçmıştır. Teşekkürler yapımcılara. Bu arada bu dizinin yapımcısı Otto'ymuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 beni yeni bölüm beni üzdü :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 tshirt getirteyim dedim 70 dolar shipping diyor, şaka felan olsa gerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 ABİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ nası bi bölümdü yine ya nası bi bölüm off efsane ya dizi tek kelimeyle EF-SA-NE prophecy abi eski şerif kesin tara'yı korurken falan ölcek. çok seviyorum lan ben o adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 clayin sonu çok fena olacak bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 abi juice en sevdiğim adamdı nefret ediyorum şimdi. Clay desen zaten ilk sezondan beri bi pislik, bi şerefsizlik aldı başını gidiyor. Adam gibi adam bi Piney var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Güzel mi bu dizi yoksa değmez mi indirmeye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Bu yazdığını okumadık. Breaking Bad birde bu başka yok bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Absolut said: Güzel mi bu dizi yoksa değmez mi indirmeye? çok iyi dizi. pişman olmazsın kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Hmm o zaman bi deniyim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar