micha Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Arkadaşlar Merhaba, Sipariş üzerine Amerika'dan orjinal Abercrombie siparişi alınmaktadır. * Ürün hatasında geri iade veya değişim kabul edilir. * Kargo masrafı tarafımdan sağlanacaktır. * Fiyat paticik forumları üzerinden verilmez özel mesaj ile talebinizi iletmelisiniz. * Sipariş verildikten ve ödeme alındıktan sonra, en geç 10 gün içerisinde adresinize kargo edilecektir. * Bütün ürünlerin S/M/L/XL/XXL'i temin edilir. Sipariş edebileceğiniz ürünler isim ve resimleri ile aşağıdaki gibidir.Erkek Abercrombie T-Shirts Blue T-Shirt White T-Shirt Aber T-Shirt NY Grey T-Shirt [IMG=http://img391.imageshack.us/img391/1061/87ak3.th.jpg] NY Black T-Shirt Pati Color T-Shirt Black92 T-Shirt Ping34 T-Shirt Division Aber T-Shirt Established Dark Blue T-Shirt White Another T-shirt Fitch14 T-Shirt Bayan Abercrombie T-Shirts Dark Blue T-Shirt White AF T-Shirt Purple T-Shirt Yellow T-Shirt Pati Color T-Shirt Green V T-Shirt Light Blue V T-Shirt Black V T-Shirt Grey V T-Shirt White V T-Shirt Green T-Shirt Erkek Abercrombie Polo White-Black Polo Green-White Polo Dark Blue - Orange Polo Green-White Polo Yellow-White Polo White-Black Polo Gray-White Polo Brown-White Polo White-Light Blue Polo Red-White Polo Green-Black Polo Yeni sezon ürünler. İsteyen Arkadaşlar buradan seçtiği ürünü bana iletebilirler.Resmi Site Tekrardan başlıktada belirttiğim gibi ürünler direk Amerikadan gelmektedir . Teslimat süresininde en geç 10 gün olma nedenide budur. Not: Net bir katalog çalışması yapmadım.Polo ve Kışlık ürünleride bu link altına en kısa sürede ekleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Kışlık alırım ben eklediğinde haber et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 oha ilk defa bagyan tshirtleri daha guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 bunlar yeni sezonmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 bunlar merter'den yeni sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Düzenle seçeneği kullanılamıyor sanırsam. Mesajı güncelliyemiyorum. Kışlıkları ve polo yaka modelleri ve ekstradan erkek t-shirt'leri ekleeyceğim. ben ekledim yukarıya yeni sezon ürünleri. //kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 e ama bu cok sacma amerikadan biz de soyleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 de bu marka neyin nesi lan. türkiyede yokmu. ben hiç duymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 tek üründe kargo fiyatı saçma sapan oluyor, çok ürün söyleyip kargo fiyatını ürün başına düşürüp satmak hem alıcı hem satıcı için güzel. ben yapmıştım bi ara ama satmaya kıyamadığım için zararlı ben çıktım dskdmfkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 turuncu pembe mavi ve beyaza tav oldum. ama kışlık lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 bu erkek içinmiymiş yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Sesu Merhaba, Yurtdışında bir arkadaşım vasıtası ile contact kurdum ve kendisi gerekli satın almaları yapmamı istedikten sonra ems ile tarafıma gönderiyor.Kafanızda soru işareti kalmasın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 yukarı taşındı. // kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 fiyatlar süpermiş şubatda gidicem alırım sürüylen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 pololari guzel a&f nin ama cok pahali burada, 150 lere falan cikiyor bildigim kadariyla. bi de cok tarz $eyler yok. D&G indirime girdiginde de bir göz atin T-shirt lere, cok acimasiz rakamlar yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Erkek Abercrombie Polo listesini yukarıya taşırsanız çok sevinirim. Bayan modelleri bugün içersidne sunacağım Polo'nun büyük ihtimallede arkadaşlar en geç Pazar günü kışlık-sonbahar ( outwear) listesini çıkaracağım. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 bir tane oduncu gömleğigörmüştüm o güzeldi hatta backham fala giyiyormuş gittigidiyorda var ama merter malımı gerçek mi anlayamadım http://images.gittigidiyor.com/1287/12873098_0.jpg şöle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Piyasada en çok sahtesi, takliti üretilen markalardan biri A&F. Ama arkadaş direk amerikadan getiriyorum, aha faturalarıda bunlar derse karışmam, dalarım,alarım,silerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Kışlık ürünleri ekliyemedi arkadaşlar kusura bakmayın. En yakın zamanda ekleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar