Ubermensch Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Piçsiniz oolum. Ayrica tuketim toplumu cok igrenc bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 piçtirin piçin popun piçleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 "c" yerine "ç" olsa daha anlamlı olurdu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ubermensch Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 c/p'ledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 emeğine sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ahahha mamma mia buysa çekilir çile değilmiş cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 bak burda şunu öğrendim artık başlıkta editlenebiliniyomuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Zep said: ahahha mamma mia buysa çekilir çile değilmiş cidden. işte bu düşünce tarzı yüzünden türkiyede müzikal gelişmiyor. puhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Lasciatemi cantare con la chitarra in mano lasciatemi cantare sono un italiano olay budur abi italyanca öğrencem kafaya koydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Sly-One said: Zep said: ahahha mamma mia buysa çekilir çile değilmiş cidden. işte bu düşünce tarzı yüzünden türkiyede müzikal gelişmiyor. puhahaha Bariz öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 ama açıkçası geri kalan kısmını bilemem de bu kısmını gördükten sonra gitmezdim sdf edit: zaten müzikalleri pek sevmem sıkılırım genelde o yüzden bir müzikali sevmem için baya sıradışı olması lazım ya da müzikaldan çok tiyatroya falan benzemesi lazım heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Bazi seylerin slowu makbul, bunlarin basinda muzikal ve turkuler geliyor. Simdi kim cikip da notir damin kamburundaki belle e cirkin diyebilir O yutup elemanlarinin da allah belasini versin kulagima hep dansozler burs almali falan geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Ardeth said: edit: zaten müzikalleri pek sevmem sıkılırım genelde o yüzden bir müzikali sevmem için baya sıradışı olması lazım ya da müzikaldan çok tiyatroya falan benzemesi lazım heh Wicked'ı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 wickedi bende merak ediyorum, bi de young frankenstein. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 muzikal dedigin bole olur http://www.youtube.com/watch?v=-bAN7Ts0xBo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 aquila said: wickedi bende merak ediyorum, bi de young frankenstein. ODTÜ'nün The Company'sinden izledim ben Wicked'i, bayağı hoşuma gitti ya, Broadway versiyonunu canlı izleyebilmeyi isterdim. Young Frankenstein'ı ilk kez senden duydum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 En güzel benim babam söyler, böyle enrage olmuş şekilde; "PİJJJJ" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 anaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 rent müzikalide iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 spikerin yorumu /watch?v=az0sa4UqaE0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar