Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 ne kadar iğrenç bi reklamdı o da ya hayattan soğutmuştu o ara. iyi ki kalktı. orçun o reklamı ve müziğini yapanı bildiği gibi yapsın.
kermit Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 çok kötü bi durum lan iyikide yapmamışım yani abi sabah insanlar uyandığında ki gördüklerinde tepkiyi merak ediyorum bu espri karşısında. off beter durum
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Voys said: sen git nükleer araştırmalarına devam et kermit. espri benim işim O espri değil ki. Başlığı gören herkesin aklına gelmiştir ama kimse yazmayı düşünmedi, bırak senin gibi faaliyete geçirmeyi. O kadar kötü ki çünkü yani, hala bu iğrenç şeyi hayata geçirdiğin için menide boğulmanı istiyorum ya.
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Xaenin said: menide boğulmanı istiyorum ya.
kermit Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 abi orçun korumuş yani iyiki böyle bi hata yapmamışım yani
kermit Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 voysun yaptığı espriden sonra senin yaptığın puanın hiç bi önemi kalmadı onu belirteyim. insanlar teker teker bu oyunu silmeye başladılar bile pc lerinden. üretici firma para verip oyunu toplamaya başladı bile.
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Voys said: ayrıca! bi oyun vardıııı canı sıkılan! bunun gerçeği nasıldı ya
kermit Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 bir adam vardı canı sıkılan bişey bişey geldii sıkıntı gittiii diyodu
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 of çok kötüydü o şarkı şimdi hatırladım reklamın konsepti ayrıca kötüydü şirket toplantılarında, derslerde telefondan oyun oynayan tipler falan. bilim camiası olarak kınadık
kermit Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 kermit said: bişey bişey geldii sıkıntı gittiii diyodu ne geliyodu burda bende onu hatırlayamadım bak vahi desem değildi heralde.
Öne çıkan mesajlar