photographer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 harbi diyorum gülmek yada mizah yapmak için bu kadar kasılmamalı... daha basit şeylere gülebiliyoruz osuruk gibi yada sadece ben öyleyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 çok kötü lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 axedice said: PastorOfMuppets said: Şunun yerine "Algım su aygırı seviyesinde, mizaha yetemedim" falan yazın daha az hor görürüm. Ahahaha canıms ya emo olduğunu nasıl da kabullenemiyor, nasıl da üste çıkmaya çalışıyor. Ahmetcim sen de kendini çok özel sanan milyonlarca emo kızdan birisin, ve bu dünyada yapayalnızsın =( Kalbini açıp da gerçekten güvenebileceğin hiç kimse yok şu hain yer yüzünde =( =( =( http://i.imgur.com/cJLZf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Laorx said: çok kötü lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 neyi 2deep lan CEHENNEME BİLE GİDEBİLİRİM AMA BİRBİRİMİZDEN UZAKLAŞIYORUZ BİLMİYORUM NE YAPABİLİRİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Ben başka bir şeyi anlayamadım. Şimdi bakıyorum bu topic her uplandığında, çok kötüleri de var okuması zevk verenler de var arada fena değil tamam. ama bazı postları görüyorum okuyup altına AHAH falan yazılmış. ne bileyim ÖLDÜM falan yazılmış. bu tepkiler nasıl çıkıyor bunları okuduktan sonra onu anlamadım bir türlü. bu ne olm xunn said: HAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHASDASDABDDSVF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Xunn yeni tür bi hipster. Hipsterlık mainstream olup top yaptıktan sonra keşfedilmenin verdiği euphoriayı bir daha yaşamak isteyen hipsterlar yeni bir akım oluşturdu : Fagster Akımın önde gelenlerinden biri de xunn. Fagster bayrağını gururla taşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Xunn a birileri gününü göstermeli dostum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar