Zegna Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 uu nocom sinirlenmis, bjk nin durumu cok iyi sanki de ehhe
kitana Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 bjk en basitinden lucescu döneminde taklitçi idi. bizimkiler hıyarlık yapıp yolladı , bjk havada kaptı valla. hehe
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 çok hoşuma gitti bu cümle yalnız said: birinizin başında 70 lik dede, diğiernizde ise orgazmdan cıkmıs yuz ifadesi olan bi alaman hansınız var .
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Abi ne diyimki sergen yalçını antrenör olarak getiriyosun oha diyorum
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 galatasaray'ın ümit davala'yı getirmesi gibi çok büyük bir hata.
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 -hey bjk bi bakar mısın? -hı? -MUHAUHUAHUAEUHAUAGOHOWAHAOHWOHOWA
tunch Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 kitana said: bjk en basitinden lucescu döneminde taklitçi idi. bizimkiler hıyarlık yapıp yolladı , bjk havada kaptı valla. hehe asıl taklitçiliğimiz şu anda.. hıyarlığınızı taklit ediyoruz aghahaeuhaeuhawa
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Sergen gelmis rahat sampiyonuz mustafa esantiyon yaninda
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 fener de rıdvan'ı getirsin de trabzon rahatlasın aghahowhahahahaa
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ahuahauha beşiktaşın hoca mantalitesi fix, değişmiyor :)
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 demirorenin hicbi mantelitesi degismiyo:D
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ya kim gelirse gelsin bu yönetimle başarılı olamaz. jose mourinho gelse tüpçü yıldırım onuda 3 ayda kovar. umarım martta mali kongreyle birlikte seçimlerde olurda yıldırım demirören çekip gider.
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 toggie said: fener de rıdvan'ı getirsin de trabzon rahatlasın aghahowhahahahaa fenerin Rıdvan ı öpüp başına koyması lazım.
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 saka gibi tek kelimeyle mustafa denizli ve sergen, millet bahsediyordu dalga geciyorlar saniyordum, sahiden gelmis adamlar; saka gibi
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ahahah bu ne layn http://www.youtube.com/watch?v=GBSSoGuHR-I
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Aiko said: ahahah bu ne layn http://www.youtube.com/watch?v=GBSSoGuHR-I ahahah süper ya..uçuyo bildiğin...
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ahahaha bu ne ya cok iyi ucmus adam hatirliyorum boyle bisi cok eski ama bu, ama herif nasil beklemis ve ucmus yani =)
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ohaha bişey anlamasam da videodan anafikir falan olarak. iyi uçmuş eleman sdsdf
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 RamsesII said: Abi ne diyimki sergen yalçını antrenör olarak getiriyosun oha diyorum Atmıyorum sallamiyorum , Eskisehir spor kulubü başkanın oğluna arkadaşim arkadaşı :) o anlatmiş. Yedek kulübesinde 6'lı oynarmiş , antrenör idmana çagırdığında idman kaçmıyor ya hoca geliriz birazdan fln diyormuş... Adamda disiplinin D si yok ya beşiktaş ne hallere düştü valla billa.
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Maçtan sonra Sortie'ye kaçarlar Delgado'yla.
Öne çıkan mesajlar