forgiver Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 patide doktorculuk oynamaz zevkli o yüzden duğduğum bişeyi paylaşmak istedim olay şu belli bir süre hiç bişey yemiyorsun, sadece 12 saat süreyle 1 bardak su içiyorsun 3 günlük versiyonunu yapanları gördüm kilo kaybetmişler, ölmemişler nasıl oluyor: hücre yıkımı sağlıklı hücrelerden değil bozulmuş yapılardan başlıyormuş, enerji ve su açığa çıkıyor sonuçta hayati fonksiyonların devamı için yetiyormuş vücuttaki toksik içeriğinde dışarı atılışı vs. mantıklı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 mantıksız en başında vücudu değişen koşullara yavaş adapte etmek lazım. çok hızlı kaybedilen kiloda hiç bir zaman hayır yoktur. uzun süreli programlı bir dietle sağlıklı bir şekilde kilo vermek varken insanlar o kadar disipnlinli ve azimli olmadığı için üretilen metodlardır. bir zamanlar tam tersi vardı o dediğinin, 1 bardak dışında hiç su içmeden ve sulu yemekler yemeden normal günlük hayatına devamediyordun böylece vücut gerekli suyu yağları yakarak sağlıyordu (yağlar kırıldığı zaman ortaya su çıkar). Aynen "nolacak ki vücut suyunu üretiyor sonuçta" fekat bunun böbrekler ve karaciğer için çok zararlı olduğu ortaya çıktı. Senin dediğim yemek yememe durumunda yağlar da yakılıyordur diye düşünüyorum ancak öyle hissedilebilir miktarda kilo verebilirsin (ya da işte proteinlerini yakarak ama o pek tercih edilmez :p ). Ek olarak Side effects: Dieting, especially extreme food-intake reduction and rapid weight loss, can have the following side effects: Prolonged hunger Depression Reduced sex drive Fatigue Irritability Fainting Sinus problems (especially post-nasal drip) Muscle atrophy Rashes Acidosis Bloodshot eyes Gallbladder disease Seizures Malnutrition, possibly leading to death Subsequent weight gain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Sadece bir bardak su değil, fakat gerçekten çok az şey yiyip kahveye ve sigaraya abanarak yapılabiliyor. Sağlıksız mı sağlıksız, libido düşmesi çok normal, aç ayı oynamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 @ardeth: burdaki amaç diet deil yani kilo vermek/zayıflamak için yapılmıyor, zaten verilen de fazlasıyla geri gelir kulaktan dolma olduğu için tam olarak hangi koşullarda yapıldığını bilmiyorum, 15 gün süren versiyonlarını filan diyolardı o yüzden fazla inandırıcı gelmemişti öte yandan ilginç bişey işte sorasım geldi yani olay daha çok kendine zarar vercek sınırı aşmadan bünyedeki zararlı/bozulmuş hücrelerin vücut tarafından tercihli ve öncelikli olarak imhası ve ölmeden bu dietin bitirilmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ben yapıyorum arada. hatta şu an yine başladım. 3 ayda 30 kilo hedefim. 2 ayda 20 verdiğimi anlatayım. sabah ufacık ekmek. bulabıldıgın herhangi bi protein ya da kalsiyum içeren gıda (2-3 kaşık yoğurt ve ekmek yıodum ben hep) sabah kahvaltı serbest öğün herşey yiyebilirsin miktarda sorun degıl ama az tutuodum ben yani. kahvaltıyı takiben 3-4 saat sora bi simit alıorum. 6 saatte o smiti yiyorum. devamlı kahve, çay, puro, nargile ve en önemlisi naneli sakız. açlığı bastırıyor. akşam dayanamıyorsan marul ya da salatalık yıosun sınırsız. çunku bu ıkısını yediğinde sindirmek için harcadığın enerji, aldığından daha fazla. 1 kilo salatalık yersen yani 200gr falan verıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ac kalmak cok sagliksiz ama eglenceli midemin acimasi hissi cok hosuma gidiyor amacim kilo vermek degil, mazoluk. yoksa kilom neyin yerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 zaten sokak kavgalarında yumruk 3 yere atılır. adem elması seni ilgilendirmiyor. mide ve çene. gerçi çene yerine şakak diyenler de var ama benim tercihim de çene kasınadır. ver günlük 5 lira, midene yumruk atacak çok psikopat bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ben beleşe atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 bir iki GIDIM yağ yemezsen bünyenin yağ yakması için çoQ çalışman lazım çoQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Cons said: ben beleşe atarım o zaman psikopat ötesisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 niye bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 alsana olm 5 lirayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 verirse alırım abi öğrenci bunlar hep ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 O kadar aç kaldıktan sonra yediğin 1 tabak yemek sana olduğundan 20 kat daha fazla geri dönüyor bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 said: yani olay daha çok kendine zarar vercek sınırı aşmadan bünyedeki zararlı/bozulmuş hücrelerin vücut tarafından tercihli ve öncelikli olarak imhası ve ölmeden bu dietin bitirilmesi o zaman senin dediğin gibi bir yöntemle ölü hücrelerin yenilendiğini hiç duymadığım diyebileceğim en fazla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Afedersiniz de ayrıca diet bu, bilimsel deney değil. Öldürmüyorsa yaparız abi mantığı kurmayın yani. Diet lan. Öldürmüyormuş vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 dory said: ac kalmak cok sagliksiz ama eglenceli midemin acimasi hissi cok hosuma gidiyor Oha yanlız değilmişim, acıması hissi değil esasen tam olarak ama, genel olarak tok olmadığım zamanlarda kafamın çalışma şekli daha çok hoşuma gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 evde felan birisi yemek yiyelim demedikçe karnım acıkmıyo benimde. aklıma gelmiyo acıktığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 karnım kazınırken hayatta düşünemiyorum, standart insan vücut fizyolojisine bağlı olarak :p konsantrasyon sıfır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 açlık en guzel 2. his Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 manyak mısınız -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Voys said: açlık en guzel 2. his 1.sini yedikten sonra mi hissediyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 neyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 bozulmuş hücre ne demek :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Cons said: neyi? ben de onu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar