synorin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Arkadaşlar AFS adındaki bir programla yurtdışında 1 yıl boyunca eğitim görüp bir ailenin yanında kalacağım.Ülke seçiminde çok kararsızım.Aklım Avystralya var fakat nasıl biyer yaşanır mı yaşanmaz mı?Bi el atsanız:D
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 çok büyükmüş. iki şehir arasında uçak seferi oluyomuş anca. otobüsle falan çok uzun sürermiş.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 orumcek, yilan, akrep tarzi sinsi hayvanlardan urkuyosan hic bulasma. nedankoyla puma avusturalyada su an, konuyu gorurlerse yazarlar.
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 benim ilerde yaşamayı düşündüğüm yer açıkçası. o kadar yaşanılası ama ben gittikten sonra yaşanılası olur mu bilemem. arkadaşlara sorun anlatırlar beni.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Sly kadın-erkek nüfus ratiosuna bak öyle git derim.
Afterdeep Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 2 sene Sydney'de yaşadım, zamanım olur ise detaylı bilgi vermeye çalışırım. Özelden ulaşabilirsin. Saygılar.
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 şu anda yaşayan birileri varmıdır?
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 var, buraya yazin soru varsa cevaplamaya calisayim elimden geldigince
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 örümcek, yılan, akrep gibi hayvanların akıbeti nedir? (sydney, melbourne ya da brisbane gibi şehirler için soruyorum)
Revenant Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 her gece cikar bitane yastiginin altindan surpriz
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 asdadsf yok ya sehir merkezinde o kadar kotu degil bortu bocek, ama banliyode genelde evler tek katli ve bahceli. ara sira cikiyor biseyler
Fly Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 evet kabus gibi bir yolculuk oradan buraya.
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 evet hem ucak biletleri pahali, hemde toplam ucus suresi cok uzun...ben istanbula indigimde soyle 1-2 gun felan kendime gelemiyordum hehe eger yolculukta cok yoruluyorsaniz tercihiniz emirates olsun bence, sydney-istanbul seferleri dubai aktarmali oluyor. eger iki ucaginiz arasinda 8-9 saat fark varsa emiratesin havaalani yakinindaki otelinde bedava konaklayabiliyorsunuz sanirim otelin ismi millenium hede hodo gibi biseydi konaklama+servis+sabah kahvaltisi ucretsiz turkiyeye son gidisimde boyle gitmistim, otelde 5 saat deliksiz uyumusum. cok iyi geliyor
Korax Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 oha lan dusununce cekilir cile degil, simdi binsem 4-5 saate istanbul sehir merkezine ayagimi basarim yani.
Öne çıkan mesajlar