Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 annem sen bana bi baksana , site rengi kötü dedin 1 haftadır kafayı yiyorum. bir sürü tema var ama modifikasyon uygulayınca temalar göçüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haruntrk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 yaw site adı neydi karag8z swtor.turkiyemi neydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 http://www.swtorturk.com burdan dostum burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 haftalık çerezimi isterim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 çerez olarak ekran görüntüleri geliyor. offical sitenin arka planını değiştirdiler bugün. ordan tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 star wars ahalisi nerde bu devlet geldi mart hala tarih yok yrın cuma bi hareketlenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 şeçimi bekliyor EA AKP seçilsin betayı çıkaracakmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Bırakın geyiği yeni video yu seyredin ! cinematic trailer ! We cant wait ! yani gözüm :) Anladığım kadarıyla, sağlam bir ranged classda olacak galiba. Twilek karaterini gördükten sonra. Elinde pistol ler .. dan.. dan.. dannnn.... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 birde jedi tapınağına girenle. o gemiden ilk inen kişi kim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Son trailer çok iyi ya. İlaç gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 oha imbaymis son trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 -Deno- said: Son trailer çok iyi ya. İlaç gibi geldi. Her eve lazım aga bu ilaçdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 insanların kafasında artık cok soru isareti kalmamıstır, swg tayfasını eksiksiz swtor da gorucez sanırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 nuwanda said: insanların kafasında artık cok soru isareti kalmamıstır, swg tayfasını eksiksiz swtor da gorucez sanırım =) Kesinlikle. SWG fanatikleri ölmez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 maxrep said: nuwanda said: insanların kafasında artık cok soru isareti kalmamıstır, swg tayfasını eksiksiz swtor da gorucez sanırım =) Kesinlikle. SWG fanatikleri her zaman her yerde... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 sadATS2 said: insallah heroıc olur 40 kısı 25 kısı raıd yapcaz dıe catlamayız her babayıgıt kendı ekmegını cıkarır sonada aslanlar gıbı ortamda kapısır. onca mmo dan sona hala swg nın eskı halını ozluyorum hemen hemen herseyı tek basıma yapabılırdım hıcde sosyallık acısından oyunun keyfı azalmazdı. aksıne bı suru abuk sabuk seye vakıt kaybetmedıgımız ıcın muhabbetımız ve oyunun sosyallıgı on planda olurdu cok ama cokılgınctı. o oyun harıcınde oynadıgım her oyunda ezıkkarakterler bırlesıp heroıc devırdık communıtymız guıld otesıne zor gectı. sıngle play olan oyunda server capında ısım sahıbı olup serverdakı pek cok adamla muhabbetımız had safhada olurdu. guıldler spontane olarak bırbırlerıne dusman olur bırlesır dovusur. sehırleerde kantınalarda sabaha kadar muhabbet edılır. hıkayeler anlatılırdı bırbırlerıne saglam oyuncular tum serverda tanınır. bılgı ve becerısı dahılınde saygı gorurdu. yoksa 25 kısı gıttık abıyı kestık rolladım bana bu dustu aha bakın seyredın bakın ben ne uberım muhabbetıne gerek duyulmazdı. padawanlar kasarken sehırde keyfe kalan knıghtlar gelen gıden yabancıları bountyhunterları keser muhabbet gırla gıderdı. bırseye ıhtıyacın varsa ceker gıder kımseye ıhtıyac duymadan toparlardın. tun klaslar kendını heal edebılır dovusebılır ve hakkını vermeye calısırdı.( jedıler apha clas tabı onu ayr dusunmek lazım) hep ama hep azık olmayan kendınle bagdastırabılecegın swg dekı o charları aradım acıkcası ben mmo larda ve bıldıgım halde bu arayızımın sonucuz kalacagını. full epıc armorlarla en ıyı sılahlarla tavuk gıbı kesıldım cunku tas kagıt makas temel felsefeydı. blaaa blaaa blaaaa +1 + yeni yarattığın karakter ile bile saçma sapan yerlere düşe kalka gidip gezebilirdin yok sen buraya giremezsin yok sen şu zone dan geçemezsin, dip dibe moblar barikat gibi seni mountunda pataklamazdı... Bir yere girmek için abuzittin tane quest tonla item alıp güçlenip gitmek zorunda değildin. nsler rancorların arasına buffsuz dalmak intiharsa, dantooine çimenlerinde uzaktan npc djm kesmekte pek bi heyecanlıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 haruntrk said: heroic olmalı bencede ben 25 kişiyi nasıl toplayayım kardeşim zaten iş güç kısıtlı zamanımızda oynayacağız. Bir saçmalık ; wow kalite oyun diyenlerede gülerim zero charla gir 3 senede adam yerine koysunlar tabi bu arada ek paketler patchler senin günlerce aylarca uğraştığın elde etmek uğruna herşeyden vazgeçtiğin itemleri beş para etmez hale getirsin. 70 yaptım bir charı wowda sonrada sildim. Swg pre cu da dengesizdi oda başka olay, abukluk tek başıma evreni kesecem nerdeyse oda uygunsuz bunun bir mantığı da olmalı. Pre Cu modunda yakın birşey bekleyenlerde umduğunu bulamaycak benim gibi bekleyenler ise eski arkadaşlarını ortamı o star wars melodilerini dinleyip sosyalliği bulacak filmleri tekrar baştan izleyecek mutlu olacak... Swg de dünyayı kurtaran adam rolünü gerizekalı SOE yüzünden oynadık hatırlarsan. Ne bir balans ne bir ufak değişiklik. Beta aşamasındaki dengeyi oyun ölene kadar oynattılar. Bug fixlerle, yaratıcı yeniliklerle ve balansla şu anda kırıp geçiriyodu ama o beyin nerde. Blizzarda bakıp butonları alevli, efektleri parlak hale getirsinler. Zaten rezil oldular o başka konu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zgrw Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?42,3620604,4096367,page=61#msg-4096367 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 hafta sonra ... Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Smugler dicem o twi ablaya. Armor yoktu üstünde adam gibi. Bu trailer mı yoksa oyun içindeki o çok epic uçan kaçan seruvenlerin arasındaki sinematik lerden birimi, bu ikilemdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 oturup cgi trailer kasmaya kaynak ayırıyor iseler bu iyiye işaret :) herşey yolunda alpha stage e yakınlar yada kötüye işaret hype i yüksek tutmak için ne yapsak milleti oyalasak daha oyun yok ortada modundalar meheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 4 hafta sonra ... eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 kaçırmış olanlar için... oyun içi görüntü de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ben anlamadim, oyun multi mi single mi :/ Oyun single olup belli instancelar mi sadece multi olacak? Cok lame olur oyleyse. Bu arada oyunu lex luthor yapiyormus, haberimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Onu henuz biz de anlams degiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Valla onu bunu bilmem, videoları ve yeni çıkan haberleri gördükçe WoW her geçen gün biraz daha bayıyor. Alternatif olarak da aklıma oyun gelmiyor, sadats gibi havaya girmek için tekrar SWG mi yapsam bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 13 14 15 16 17 18 19 Sonraki 18.sayfa (Toplam 19 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 sadATS2 said: insallah heroıc olur 40 kısı 25 kısı raıd yapcaz dıe catlamayız her babayıgıt kendı ekmegını cıkarır sonada aslanlar gıbı ortamda kapısır. onca mmo dan sona hala swg nın eskı halını ozluyorum hemen hemen herseyı tek basıma yapabılırdım hıcde sosyallık acısından oyunun keyfı azalmazdı. aksıne bı suru abuk sabuk seye vakıt kaybetmedıgımız ıcın muhabbetımız ve oyunun sosyallıgı on planda olurdu cok ama cokılgınctı. o oyun harıcınde oynadıgım her oyunda ezıkkarakterler bırlesıp heroıc devırdık communıtymız guıld otesıne zor gectı. sıngle play olan oyunda server capında ısım sahıbı olup serverdakı pek cok adamla muhabbetımız had safhada olurdu. guıldler spontane olarak bırbırlerıne dusman olur bırlesır dovusur. sehırleerde kantınalarda sabaha kadar muhabbet edılır. hıkayeler anlatılırdı bırbırlerıne saglam oyuncular tum serverda tanınır. bılgı ve becerısı dahılınde saygı gorurdu. yoksa 25 kısı gıttık abıyı kestık rolladım bana bu dustu aha bakın seyredın bakın ben ne uberım muhabbetıne gerek duyulmazdı. padawanlar kasarken sehırde keyfe kalan knıghtlar gelen gıden yabancıları bountyhunterları keser muhabbet gırla gıderdı. bırseye ıhtıyacın varsa ceker gıder kımseye ıhtıyac duymadan toparlardın. tun klaslar kendını heal edebılır dovusebılır ve hakkını vermeye calısırdı.( jedıler apha clas tabı onu ayr dusunmek lazım) hep ama hep azık olmayan kendınle bagdastırabılecegın swg dekı o charları aradım acıkcası ben mmo larda ve bıldıgım halde bu arayızımın sonucuz kalacagını. full epıc armorlarla en ıyı sılahlarla tavuk gıbı kesıldım cunku tas kagıt makas temel felsefeydı. blaaa blaaa blaaaa +1 + yeni yarattığın karakter ile bile saçma sapan yerlere düşe kalka gidip gezebilirdin yok sen buraya giremezsin yok sen şu zone dan geçemezsin, dip dibe moblar barikat gibi seni mountunda pataklamazdı... Bir yere girmek için abuzittin tane quest tonla item alıp güçlenip gitmek zorunda değildin. nsler rancorların arasına buffsuz dalmak intiharsa, dantooine çimenlerinde uzaktan npc djm kesmekte pek bi heyecanlıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 haruntrk said: heroic olmalı bencede ben 25 kişiyi nasıl toplayayım kardeşim zaten iş güç kısıtlı zamanımızda oynayacağız. Bir saçmalık ; wow kalite oyun diyenlerede gülerim zero charla gir 3 senede adam yerine koysunlar tabi bu arada ek paketler patchler senin günlerce aylarca uğraştığın elde etmek uğruna herşeyden vazgeçtiğin itemleri beş para etmez hale getirsin. 70 yaptım bir charı wowda sonrada sildim. Swg pre cu da dengesizdi oda başka olay, abukluk tek başıma evreni kesecem nerdeyse oda uygunsuz bunun bir mantığı da olmalı. Pre Cu modunda yakın birşey bekleyenlerde umduğunu bulamaycak benim gibi bekleyenler ise eski arkadaşlarını ortamı o star wars melodilerini dinleyip sosyalliği bulacak filmleri tekrar baştan izleyecek mutlu olacak... Swg de dünyayı kurtaran adam rolünü gerizekalı SOE yüzünden oynadık hatırlarsan. Ne bir balans ne bir ufak değişiklik. Beta aşamasındaki dengeyi oyun ölene kadar oynattılar. Bug fixlerle, yaratıcı yeniliklerle ve balansla şu anda kırıp geçiriyodu ama o beyin nerde. Blizzarda bakıp butonları alevli, efektleri parlak hale getirsinler. Zaten rezil oldular o başka konu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?42,3620604,4096367,page=61#msg-4096367 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Smugler dicem o twi ablaya. Armor yoktu üstünde adam gibi. Bu trailer mı yoksa oyun içindeki o çok epic uçan kaçan seruvenlerin arasındaki sinematik lerden birimi, bu ikilemdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 oturup cgi trailer kasmaya kaynak ayırıyor iseler bu iyiye işaret :) herşey yolunda alpha stage e yakınlar yada kötüye işaret hype i yüksek tutmak için ne yapsak milleti oyalasak daha oyun yok ortada modundalar meheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 kaçırmış olanlar için... oyun içi görüntü de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ben anlamadim, oyun multi mi single mi :/ Oyun single olup belli instancelar mi sadece multi olacak? Cok lame olur oyleyse. Bu arada oyunu lex luthor yapiyormus, haberimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Onu henuz biz de anlams degiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Valla onu bunu bilmem, videoları ve yeni çıkan haberleri gördükçe WoW her geçen gün biraz daha bayıyor. Alternatif olarak da aklıma oyun gelmiyor, sadats gibi havaya girmek için tekrar SWG mi yapsam bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar