0ne Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Bi tek ben mi göremiyorum?Yoksa yeni patch mi gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Bugün çarşamba ve çarşamba günleri bakım oluyordu, 05.00 ve 12.00 arasıydı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Bizim saatimizle 13'e kadar tabi. Max süre bu daha erken de bitiyo server'ına göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ikinci part geldi, haftaya da aktif olucak. bu serverların olmaması olayı carsamba gununun bakımından kaynaklanıyor, zaten login ekranında gorursun duyuruyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 bazı sabahlar erken bitiyor bugun öyle düşündüm kalktım baktım.. tık yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 0ne said: Bi tek ben mi göremiyorum?Yoksa yeni patch mi gerekiyo. oyun cıkalı 3 sene oldu ve her carsamba bu olay var... el insaf derler bizim koyde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 toggie 2. part da başka serverlardan indirilio mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Sleeper said: oyun cıkalı 3 sene oldu ve her carsamba bu olay var... el insaf derler bizim koyde... +1 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Sleeper said: oyun cıkalı 3 sene oldu ve her carsamba bu olay var... el insaf derler bizim koyde... Bizim köyde de derler ki;"bakarsan bağ,bakmaz isen dağ olur." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Biftekbenmilf okudum yalnız resmin adını asdasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ahaha niyetin bozuk arkadaşım. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Anubisath said: Sleeper said: oyun cıkalı 3 sene oldu ve her carsamba bu olay var... el insaf derler bizim koyde... +1 lol +2 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 serverlar mı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Dworgian said: toggie 2. part da başka serverlardan indirilio mu? US patchleri cıktı ama EU patchleri yok henuz mirrorlarda, benim bulabildiğim yok yani. Yarın falan cıkar herelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 bu 1.5 gb lık patch ne zaman aktif olucak bilen varmı?bide bu patchle neler geldiği herhangi bir yerde varmı?(patch log) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 carsamba. cok sey var google'dan arat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Bu olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar