Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kültür üniversitesi

chry

Öne çıkan mesajlar

bu tarz toplanma alanları iyi oluyor. okulunda çevrende bulamadıgın samimiyet yüklü kafa dengi dostlukları burada bulabiliyorsun en azından umarım ki hala ümitliyim kültürden bir tane vatandaş "aaaa aynı okuldayız bende aynı seyleri düşünüyorum" diye çıkacak(mı).[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

fen-edebiyat fakültesi taraflarında burslu/burssuz oranı baya bi yüksek. adam para verceksem bari mühendis olayım diyor ve tabi ana binanın kantini biraz podyum a dönüyor =) bizim bölümde tanıştığım insanların nerdeyse hepsi aklı başında muhabbet edilebilir insanlar =D[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes..

[Bu mesaj Rahan tarafından 26 Nisan 2004 16:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben o ferrari geyıgını porshe olarak bılıyordum ılk porshe porshe a kaza dıye :) Benım abı orda burslu okudu ınek tur.69 suydu oys de o zamanlar..yuh yanı kulturel farklılık ancak bu kadar olabılır...

Kuslar gıremez!!![signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
ahaha hosgeldin sefalar getirdin. 2004'ten bu yana Yeditepe,Bilkent, vb... baya yol katetti Kültür Üniversitesi yerinde sayıyor . Boş ki Ne Boş .

İlk dönem
Bilgisayar Final'inden B geldi gittim hocaya hocam niye B geldi bana Vizem 85,Finalim 95 Hocanın cevabı
-Valla bilmiyorumki biz yaziyoruz Nokta kafasına gore sallıyo veriyo not.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...