Creel Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 ruyalardami? :) mumkun tabi[signature][hline] Crean Frostfel Novice Marksman on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Minmatar Battleship Anubis / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 :-D[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chry Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 bu tarz toplanma alanları iyi oluyor. okulunda çevrende bulamadıgın samimiyet yüklü kafa dengi dostlukları burada bulabiliyorsun en azından umarım ki hala ümitliyim kültürden bir tane vatandaş "aaaa aynı okuldayız bende aynı seyleri düşünüyorum" diye çıkacak(mı).[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 dostum ben ikü deyim dedim ya =) mat-bilg. dayım hatta. gerçi bu aralar çok uğramıyorum okula ama =D[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 fen-edebiyat fakültesi taraflarında burslu/burssuz oranı baya bi yüksek. adam para verceksem bari mühendis olayım diyor ve tabi ana binanın kantini biraz podyum a dönüyor =) bizim bölümde tanıştığım insanların nerdeyse hepsi aklı başında muhabbet edilebilir insanlar =D[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. [Bu mesaj Rahan tarafından 26 Nisan 2004 16:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chry Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 msn ver icq ver telefon ver adres ver :) pm plz [Bu mesaj chry tarafından 27 Nisan 2004 13:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Kahrolsun Televole şerefsiz pazarkeyfi ... :=)[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Ben o ferrari geyıgını porshe olarak bılıyordum ılk porshe porshe a kaza dıye :) Benım abı orda burslu okudu ınek tur.69 suydu oys de o zamanlar..yuh yanı kulturel farklılık ancak bu kadar olabılır... Kuslar gıremez!!![signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 valal geldim,gördüm,kaçamıyorum,kurtarın beni burdan,aman abiler ablalar,sakının,bu kadar boş bu akdar dallama adamı nası toplamıslar bir okula anlamadım ahanda kaç yıllık bump. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 ahaha hosgeldin sefalar getirdin. 2004'ten bu yana Yeditepe,Bilkent, vb... baya yol katetti Kültür Üniversitesi yerinde sayıyor . Boş ki Ne Boş . İlk dönem Bilgisayar Final'inden B geldi gittim hocaya hocam niye B geldi bana Vizem 85,Finalim 95 Hocanın cevabı -Valla bilmiyorumki biz yaziyoruz Nokta kafasına gore sallıyo veriyo not. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar