alperozg Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 şu an asus ati radeon x1050 kullanıyorum.asus nvidia geforce 6600 de mevcut ama şuan için atiyi kullanıyorum. ama warhammer oynarken yeterli gelmiyorlar. 150 ytl civarı bir para harcayarak iyi bir ekran kartı almam mümkün mü? önerileriniz nelerdir? model belirtirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 biraz bekle arkadaşım istiyorsan dolar sapıtmış durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 hakkaten dolar noldu öyle ya. pc topladım bayramda 1550 ytlydi. alacaktım, pzt bi coştu. alet şimdi 1800 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 tamam 200 olsun :) önerebileceğiniz model var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 hepsiburadadan gece baktığım 168 ytl lik ekran kartı sabah 175 milyon olmuş. kur 1.42 şu anda, bekle bir gün daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 yuha 608 liraya topladığım makine şimdi 828 lira olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 iyi de dolar daha da artacak öyle diyorlar. 1.60 seviyesine çıkacağı söyleniyor. Bence daha fazla zarar etmemek için şimdiden alın parçaları. Düşeceğede benzemiyor hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 bu dolar düşmez off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 oha 1000ytlye aldığım makinaya 300 lira veriyorlar dolar ne olmuş öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Biraz konu dışı olacak ama bayramdan önceki cuma günü $10.000 alış yapan birisi, şimdi satış yapsa 2.100YTL kâr etmiş olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 bayramda mal degil ama dolar topladi piyasa. tahtakale, çar$i ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 dolar ile bilgisayar satışı yapıyorlar hâlâ di mi? dövizciden ytl'ye çevirmeden, direk dolar ile? bi arkadaş yabancı para ile alışverişi yasaklayan yasa var falan dedi.. 0_o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 bir zamanlar beyogluna da kravatla çıkılırdı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
levdem Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Bence ATI al.Hem ATI hem NVIDIA kullanmış biri olarak söylüyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Nvidia her zaman daha başarılıdır yüksek seviyede. Örneğin ATI en iyi ihtimalle "çıplak" bir oyunda daha iyi benchmark puanları alır, sonra işin içine AA falan girince Nvidia gene basar gider. Denemek, kullanmak, belli şeyleri bilmeden yeterli olmuyor genelde. Fakat diğer taraftan bu bahsettiğimiz, Nvidia'nınki daha başarılı olan muadil kartlardan Nvidia olanı, ATI olandan 100-150$ daha pahalıdır genelde, GTX280-HD4870 fiyatlarına bakarsak mesela. Onun için tercih edilebilir bütçeye ve o farka göre, fiyat/performans oranı açısından. Lafım yok. Ne güzel bozmuşlardı bunu 8800GT gibi zamanı için mükemmel bir kartla (ve hatta sonra 8800GTS'i G92 ile ürettiklerinde) ama şimdi gene başladı kazık fiyatlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 HD 3650 aldım yeni 71 dolara exa'dan - kadıköy - Memnun gibiyim Warhammer'da sorun yaşar mısın bilemiyorum tabi. Ama yaşamassın tahminen. 110 dolara 3870 satıyorlar ddr3 lü, baya iimiş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ne yiğit deliganlılar sorun yaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar