DoruK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 en iyisi yazılmamış white stripes - seven nation army Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 dire straits-sultans of swing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 maxx- get a way Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Hatebreed - Live for This Arrghhh!! diye gireceksin öndeki arabaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faLcon_35 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 bu yazdiklarimi hic arabada dinleyemedim, hic arabamiz olmadi bizim ama siz dinleyin benim icin, hadi bakalim. Evergrey - A Touch of Blessing, Godsmack - Awake, Static-X - The Only, Trivium - Fugue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 dokken - the last goodbye sarampole yuvarlanmadan az once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 yazdim mi bilmiyorum bakmaya da üşendim Porcupine Tree - Arriving Somewhere But Not Here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Eagles of Death Metal - Don't Speak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 mustafa kandıralı - klarnet fasılları,tahir aydoğdu-sufi müzikten flamengoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 dory said: yazdim mi bilmiyorum bakmaya da üşendim Porcupine Tree - Arriving Somewhere But Not Here sabahın köründe metroda süper gidiyo bi de bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 gwen stefani - 4 in the morning gta dan biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 kesinlikle dr feelgood ve kickstart my heart (motley crue ftw.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Rafet - Ask'i Virane artı bu :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 DİSTURBED full ne gelirse dinlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 valla bu aralar madcon-beggin çok güzel gider bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 oha bütün topic'i okumadım ama yazılmamış olması ilginç, steppenwolf - born to be wild. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 korpiklaani - wooden pints korpiklaani - shaman drums korpiklaani - pellonpekko wintersun - beyond the dark sun wintersun - winter madness wintersun -sadness and hate turisas - those were the days skyclad - spinning jenny cruachan - gael cruachan - some say the devil is dead cruchan - ard ri na heriann ensiferum - warrior's quest ensiferum - token of time ensiferum - lai lai hei ensiferum - ahti bu tarz sarkılar güzel gidior uzun yolda onun dısında in flames , scar symmetry , iced earth , passenger , pain falanda hostur eglendirir hayallere daldırır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnArko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ohannesburg!?! arabada bu muzikleri dinleyen kitleyi ya kiniyorum yada iyi halime denk gelirse gencligine veriyorum...bu müzik trafikte kafa sker be abicim!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 edit: Bişey olmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 volbeat dinlemek güzeldir heralde. hiç kullanmadım araba bilmiyorum, ama düşününce güzel geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 aces high Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 kesinlikle Europe - Yesterday's News Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 arabada 5 evde 15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 İsmail YK - Bas Gaza baktım 5 sayfaya bu espiri yapılmış mı diye ama göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aye Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 cartel in araba diye bir şarkısı vardı. ne o hava öyle seni seksi madafaka diye başlayan sözleri vardı. hoştur dinleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar