Reogmar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Selam, benim bilgisayar internetten herhangi birşey indirmeye başlarken bilgisayar yeniden başlıyor, acaba bunun sebebi nedir?Yardım ederseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 aynısı bende var. iveeeeeeeet. böyle download tam başlarken resetliyor kendini. aynısı işte, iveeeeet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Çok gıcık bir durum yokmu çözümü:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ben yetemedim valla. hatta buraya bir topic de açmıştım cevap gelmeyince format attım. formattan bu yana 1 ay geçti yaklaşık yine aynı sorun baş gösterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 browserla alakalı bişey olabilir mi? hangi browser? format at format at format at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 mozilla kullanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Öncelikle sisteminizde anti spyware&virus varmı? Hangi servis paketini kullanıyorsunuz? Son olarak üsttekilerden harici iptal etmeyi deniyebilirsiniz. Yannız büyük bir ihtimal malware yapıyor bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 kaynımdada var aynısı iveeet. hangi programla indirdiğini öğrenebilirmiyiz indirdikten sonra bilgisayarı kapat gibi bi seçenek vardır belki. var böyle programlar kaynımdada var iveet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 cenx said: kaynımdada var aynısı iveeet. hangi programla indirdiğini öğrenebilirmiyiz indirdikten sonra bilgisayarı kapat gibi bi seçenek vardır belki. var böyle programlar kaynımdada var iveet. Seçenekler arasına koyacaktım velakin İndirmeye başlarken demiş arkadaş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 internet explorerdan indirmeye çalısırken bilgisayar kapanıyor mesela link var ona tıkladımmı kaydet yazısı çıkıyor ve bilgisayar yeniden başlıyor.Unutmusum işletim sistemi vista ultimate 64x belki ondan kaynaklanıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 hmm vista hakkında bir fikrim yok mlsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 diger browserlarda nasi oluyo? ram harddisk testide yapabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Osler korsan di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 reset gibi mi oluyor yoksa windowsun normal baştan başlatma işlemi mi? eğer windows normal şekilde baştan başlatılıyor şeklindeyse şu anda adını hatırlayamadığım bir virüs. antivirüs kullanmadığım bir sırada bulaşmıştı benim bilgisayarıma ve diğer bilgisayarımdan avira setup'ını yollayarak halletmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar