Sylian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Pc versiyonu sanırım bu ay çıkacak, 360 versiyonu ise malum yerlere düşmüş. Oyunu beğendim Silent Hill severlere tavsiye ederim. Homecoming silent hill serisine pek çok artı katmış. İlk olarak artık karşılaştığımız insanlarla(?) seçenek sayısı çok az da olsa istediğimiz dialogu seçip konuşabiliyoruz. Grafikler ve seslerse tam anlamıyla Silent Hill atmosferini vermiş, her save noktasına gelişimde stresden oyunu kapatıp bir sonraki gün en son kaldığım yerden oynamaya başladım, kesinlikle atmosfer bakımından en iyi Silent Hill oyunu. Bir de oyuna real-time hell side'a geçiş efektini koymuşlar gerçekten görmeniz lazım daha da iyisi yapılamaz sanırım. Neyse bunlar artıları fakat maalesef bazı bariz sorunlar nedeniyle çıkmış en iyi Silent Hill oyunu değil, ilk olarak sinirimi en çok bozan şey yaratıkların tasarımı oldu. Hemşireleri çok iyi tasarlamışlar ama geri kalan yaratıkların Silent Hill ile alakaları yok gibi. Diğer bir sorun ise combat sisteminin diğer oyunlara göre kullanımın nedense daha zor olması. Oyunun en büyük eksikliği ise senaryosunun diğer Silent Hill oyunlarından çok daha kötü olması. Elbette piyasadaki saçma sapan oyunların senaryolarından kat kat daha iyi ama insan Silent Hill denilince daha farklı bir şey bekliyor. Son olarak diyeceğim, oyunun review'lerine aldanmayın ign 6.7 vermiş ama ortada gerçekten silent hill serisine yakışır güzel bir oyun var, silent hill'i seviyorsanız sakın kaçırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Bekliyoruz. Hoş ign 'in 6 küsürlük notu biraz içimi burkmadı değil ya. Bu arada Silent Hill fps değil tps olduğundan başlığın yeri yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 real time hell side'a geçiş dediğin şey psp deki silent hill : origins'de de yok muydu? hani aynaya bakıp etkileşime girdiğimizde bir anda mekanın hell side'a dönüşmesi şeysi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Origins oynamadım ama Silent Hill filmini izlediysen orada nasıl hell side'a geçiş yapılıyorsa aynen oyunda da öyle yapılıyor. Texture'lar dinamik olarak değişiyor diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 silent hill 2 ye de 6 lı not vermişlerdi sonra değiştirdiler. silent hill 2 gelmiş geçmiş en sarsıcı oyundur : ) pst ile birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Silent Hill: Homecoming IGN Review Rated 6.7 http://www.youtube.com/watch?v=-rJKrvL8ngQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Fanları için güzel yoksa normal bir oyun diyordu bir kaç review'de Homecoming için. Ben de indirmedim. Belki indiririm. Bu arada korku oyunu demişken, Dead Space için son yılların en korkunç oyunu diyorlar. Bir an önce çıksada oynasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Silent Hill 2 yi bitirememiş, 4 ü ise bitirmiş biri olarak bunu çok merak ediyorum. 2 gibisi yok harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 silent hill 2 nin son bitmez koridorunda koşarken "..ne doğru mu duyuyorum ben haaaaaastiiiirrr" olmamak elde değildir. sonra kadının mektubunun tamamını okuyunca bir daha aynı şeyleri söylememek de zor. 3. silent hill güzel diildi. 4 te güzeldi. eve dönmüştüm bi kere rahat olcaz diye, birden duvardan adam çıktı altıma sıçıyodum bildiğin. aah ah silent hill. ben ölene kadar 10 tane daha çıkar işalla hepsini oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 aha buldum, sh2 ağlatan mektubu :) in my restless dreams, i see that town. silent hill. you promised you'd take me there again someday. but you never did. well i'm alone there now... in our "special place"... waiting for you... waiting for you to come to see me. but you never do and so i wait, wrapped in my caccoon of pain and loneliness. i know i've done a tarable thing to you, something you'll never forgive me for. i wish i could change that but i can't. i feel so pathetic and ugly laying here, waiting for you. every day i stair up at the cracks in the ceiling and all i can think about is how unfair it all is. the doctor came today, he told me i could go home for a short stay. its not that i am getting better, its just that this maybe my last chance, i think you know what i mean. even so i am glad to be coming home i've missed you tarably but... i'm afraid james, i'm afraid you don't really want me to come home.when ever you come see me i can tell how hard it is on you. i don't know if you hate me or pitty me or maybe i discust you. i'm sorry about that. when i first learned i was going to die, i just didn't want to except it. i was so angry all the time and i struck out at everyone i loved most, especially you james. thats why i understand if you do hate me but i want you to know this james. i'll always love you. even though our life together had to end like this. i still wouldn't trade it for the world. we had some wonderful years together. well, this letter has gone on to long, so i'll say goodbye. told the nurse to give this to you after i'm gone, that means that as you read this i'm already dead. i can't tell you to remember me but i can't bare for you to forget me these last few years since i became ill. i am so sorry for what i did to you, did to us. you've given me so much and i haven't been able to return a single thing. thats why i want you to live, for yourself now. do whats best for you james. james... you made me happy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Hatun peşinde telef olduydu adamcağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Şunca yıldı bu kasabanın hikayesini anlıyamadım arkadaş! İlk oyunu oynadim yarısında çok korkup bir arkadaşla takas etmiştim küçüktüm o zamanlar... Gerçi şimdi yine korkarim herhal ama neyse sonra ki oyunlara da elimi süremedim. Bu yüzden hiç bir halt bilmiyorum acaba elinde kasabanin hikayesi olan var mi? Filmindeki hikayeyle benzeşiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 kasaba manyak bagnazlarla doluymus sonra yakmıslar iste boyle ugursuz bi yer haline gelmis. bu homkomingde hikaye nedir baslangıcta cok heyecanlandırıyor beni o girisleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 İnsan üstü, manyak bir hikaye bekliyordum... Şu an tüm şevkimi yıktın, hayallerimi bozdun Apache... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 @Apache; Ya işte sorun orada başlıyor abi oyunda heyecanlandıran bir kurgu yok, bizim oynadığımız adam askerden yeni evine dönmüş(Büyük ihtimalle askerde öldükten sonra silent hill'e geliyor). İşte kasabada bir sürü insan kaybolmaya başlamış bunlardan biri de küçük kardeşimiz, sürekli onu bulmaya çalışıyoruz. Toplam 14 chapter var, chapter 6'ya geldim ve hikaye halen böyle yani eski silent hill oyunları gibi kurgu'da dallanıp budaklanma olayı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 veyr10 said: İnsan üstü, manyak bir hikaye bekliyordum... Şu an tüm şevkimi yıktın, hayallerimi bozdun Apache... :( neler var altında neler ama. misal kaçıncısıydı hatırlamıyorum karanlık pis bi binanın bodrumuna girdim böyle müzik falan titrek,üç beş tipi öldürdükten sonra bodrumun yarısının mezar olduğunu fark ettim.kazma kürek kazdıktan sonra bi tanesinin içinde kapı vardı.. girdikten sonrasını anlatmıyım oynamanız lazım ama bi hafta oyunu oynamamıstım sırf o pis atmosferi hissetmiyim diye. ayrıca filmide güzeldi,izleyin-izlettirin.hattaa hatta dur bende tekrardan izliim =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 kıyıp 100 liraya aldırcan oyunu of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 malum yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 moriQ said: malum yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 sonunda be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Bu arada Tanshaydar kişisi türkçe yama hazırlıyormuş. %60 a gelmiş çeviri. http://blog.tanselaltinel.com/silent-hill-homecoming-turkce-yama-hazirliklari.html#comment-66 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 tırstım, oynamam ben bunu. 1 kişi bize gelsin beraber oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 gece oynayım dedim oynancak gibi degil kalpden götürcekti qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 off simge durumuna getirdim patiye gireyim biraz, kendimi yalnız hissetmiyim dedim ama hala arkadan sesleri gelio ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 sonunda fırsat bulup başladım gecenin 3'ü + kulaklık + brightness full kısık + ışıklar kapalı yeni birileri yapıyor diye iyi olmaz diye bekliyordum. Direk silent hill olmuş, atmosfer, sesler (özellikle sesler ve müzikler) biraz ara vereyim ömrüm kısalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar