Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Silent Hill Homecoming


Sylian

Öne çıkan mesajlar

Pc versiyonu sanırım bu ay çıkacak, 360 versiyonu ise malum yerlere düşmüş.

Oyunu beğendim Silent Hill severlere tavsiye ederim.

Homecoming silent hill serisine pek çok artı katmış. İlk olarak artık karşılaştığımız insanlarla(?) seçenek sayısı çok az da olsa istediğimiz dialogu seçip konuşabiliyoruz.

Grafikler ve seslerse tam anlamıyla Silent Hill atmosferini vermiş, her save noktasına gelişimde stresden oyunu kapatıp bir sonraki gün en son kaldığım yerden oynamaya başladım, kesinlikle atmosfer bakımından en iyi Silent Hill oyunu.

Bir de oyuna real-time hell side'a geçiş efektini koymuşlar gerçekten görmeniz lazım daha da iyisi yapılamaz sanırım.

Neyse bunlar artıları fakat maalesef bazı bariz sorunlar nedeniyle çıkmış en iyi Silent Hill oyunu değil, ilk olarak sinirimi en çok bozan şey yaratıkların tasarımı oldu. Hemşireleri çok iyi tasarlamışlar ama geri kalan yaratıkların Silent Hill ile alakaları yok gibi. Diğer bir sorun ise combat sisteminin diğer oyunlara göre kullanımın nedense daha zor olması.

Oyunun en büyük eksikliği ise senaryosunun diğer Silent Hill oyunlarından çok daha kötü olması. Elbette piyasadaki saçma sapan oyunların senaryolarından kat kat daha iyi ama insan Silent Hill denilince daha farklı bir şey bekliyor.

Son olarak diyeceğim, oyunun review'lerine aldanmayın ign 6.7 vermiş ama ortada gerçekten silent hill serisine yakışır güzel bir oyun var, silent hill'i seviyorsanız sakın kaçırmayın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

silent hill 2 nin son bitmez koridorunda koşarken "..ne doğru mu duyuyorum ben haaaaaastiiiirrr" olmamak elde değildir.

sonra kadının mektubunun tamamını okuyunca bir daha aynı şeyleri söylememek de zor.

3. silent hill güzel diildi. 4 te güzeldi. eve dönmüştüm bi kere rahat olcaz diye, birden duvardan adam çıktı altıma sıçıyodum bildiğin.

aah ah silent hill. ben ölene kadar 10 tane daha çıkar işalla hepsini oynarım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aha buldum, sh2 ağlatan mektubu :)


in my restless dreams, i see that town. silent hill. you promised you'd take me there again
someday. but you never did. well i'm alone there now... in our "special place"... waiting for you... waiting for you to come to see me. but you never do and so i wait, wrapped in my caccoon of pain and loneliness. i know i've done a tarable thing to you, something you'll never forgive me for. i wish i could change that but i can't. i feel so pathetic and ugly laying here, waiting for you. every day i stair up at the cracks in the ceiling and all i can think about is how unfair it all is. the doctor came today, he told me i could go home for a short stay. its not that i am getting better, its just that this maybe my last chance, i think you know
what i mean. even so i am glad to be coming home i've missed you tarably but... i'm afraid james, i'm afraid you don't really want me to come home.when ever you come see me i can tell how hard it is on you. i don't know if you hate me or pitty me or maybe i discust you. i'm sorry about that. when i first learned i was going to die, i just didn't want to except it. i was so angry all the time and i struck out at everyone i loved most, especially you james. thats why i understand if you do hate me but i want you to know this james. i'll always love you. even though our life together had to end like this. i still wouldn't trade it for the world. we had some wonderful years together. well, this letter has gone on to long, so i'll say goodbye. told the nurse to give this to you after i'm gone, that means that as you read this i'm already dead. i can't tell you to remember me but i can't bare for you to forget me these last few years since i became ill. i am so sorry for what i did to you, did to us. you've given me so much and i haven't been able to return a single thing. thats why i want you to live, for yourself now. do whats best for you james.
james... you made me happy.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şunca yıldı bu kasabanın hikayesini anlıyamadım arkadaş! İlk oyunu oynadim yarısında çok korkup bir arkadaşla takas etmiştim küçüktüm o zamanlar... Gerçi şimdi yine korkarim herhal ama neyse sonra ki oyunlara da elimi süremedim. Bu yüzden hiç bir halt bilmiyorum acaba elinde kasabanin hikayesi olan var mi? Filmindeki hikayeyle benzeşiyor mu?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Apache; Ya işte sorun orada başlıyor abi oyunda heyecanlandıran bir kurgu yok, bizim oynadığımız adam askerden yeni evine dönmüş(Büyük ihtimalle askerde öldükten sonra silent hill'e geliyor). İşte kasabada bir sürü insan kaybolmaya başlamış bunlardan biri de küçük kardeşimiz, sürekli onu bulmaya çalışıyoruz.
Toplam 14 chapter var, chapter 6'ya geldim ve hikaye halen böyle yani eski silent hill oyunları gibi kurgu'da dallanıp budaklanma olayı yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

veyr10 said:
İnsan üstü, manyak bir hikaye bekliyordum... Şu an tüm şevkimi yıktın, hayallerimi bozdun Apache... :(


neler var altında neler ama.

misal

kaçıncısıydı hatırlamıyorum karanlık pis bi binanın bodrumuna girdim böyle müzik falan titrek,üç beş tipi öldürdükten sonra bodrumun yarısının mezar olduğunu fark ettim.kazma kürek kazdıktan sonra bi tanesinin içinde kapı vardı.. girdikten sonrasını anlatmıyım oynamanız lazım ama bi hafta oyunu oynamamıstım sırf o pis atmosferi hissetmiyim diye.

ayrıca filmide güzeldi,izleyin-izlettirin.hattaa hatta dur bende tekrardan izliim =))
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...