Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şuan Oynayanlara Soru : Oyun başlamaya değer mi ?

AnqeR

Öne çıkan mesajlar

Bir kaç kişi ima etmiş bu yüzden net olarak görüşlerimi yazayım dedim tekrardan.

Ben oyunun ya da WAR ortamının "derin" olduğunu asla ama asla söylemedim, bir yerinizden sıkmayın. Sadece warhammer dünyasına gayet de sadık dedim, Cüce ile ya da bunun aksini düşünenlerle bu konuyu detaylı olarak tartışabiliriz :) Gerçi benim kastettiğim atmosfer olarak, karakter modelleri olaraktı ama neyse ona girmeyecem. Konu bu ise tartışalım, ancak ortada setting'i belli bir dünya varken o dünya üzerindeki bir oyunun role-playebilitesini tartışmak o kadar saçma ki. Warhammer dünyasınınkini tartışalım, ama Warhammer Online'ınkini tartışmak istiyorsan artık bişey demiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkürler yardımlar için kanka...
Her mesajı tek tek okudum...
Makinen iyi değilse yanaşma demişsiniz. Warhammer'e özel makine yapmıştım önceden zaten:):):). Crysis Warhead'de ''en ileri'' seçeneğinde sorun yaşamadan oynuyorum...
PvP sevmiyorsan yaklaşma demişsiniz
WoW oynadım sro oynadım rappelz shaiya vb vb bu şekilde pve ağır basan HİÇBİR Oyun bana keyif vermiyor... Çünkü Tam Bir PvP delisiyim :):):)

Uyarılar ve Öneriler için teşekkürler...

Başlayıp göreceğiz
Sosyal ağlarda paylaş

Bir siege'e girdim 20-30 dakikada kaleyi aldık sonra 1 saat kadar oyalandık millet gelsin diye, bir geldiler 4-5 saat kadar savunup püskürttük destin çoook fazla olduğu ve orderın sayısı artsın diye xp bonus verilen bir serverda üstelik. Adamlar acaip kalabalık geldi uzun süredik böyle eylenmemiştim. Kaleye turret kurup milleti ezmek süper zevkli =)

Tabi hile yapanlar olmadan olmuyor, karşı taraftan adamlar dvarların içinden geçmenin yolunu bulup exploit le sizin duvar içinden kesiyorlar isterlerse adamı göremiyorsunuz bile, bunu yapan birkaç kişi tabi ama zevkinizin içine etmeye yetmiyor =P Yinede en az 10 kişi reportlamışızdır.
Sosyal ağlarda paylaş

darksun o bi cheat değil.
Bi bug sanırım.
Benim başıma bi kaç kez geldi. tabii exploit etmedim (valla billa) oyunu açıp kapatınca düzeliyor.
Bazen keep raid'ine gidiyoruz, kalenin önüne bi geliyorum kale yok. böyle olunca içeri girebiliyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

asıl konuya dönersek, oyuna başlamaya değer.. çünkü, oyun daha 1. aynı doldurmadı ama insanı bezdirecek buglara sahip değil, ayrıca adamlar durmadan çalışıyor, ufak tefek hatalarıda düzeltiyorlar, end-gamede de hüsran yaratacağını sanmıyorum, pvp bitmez bu oyunda böylece oyunda patlamaz. ilerki aylar dahada eğlenceli olacak gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Dünkü report üstüne CSR geldi, adam lütfen o olay nerede oldu onu söyleyebilirmisin dedi yetmedi lütfen göster dedi gittim yeri gösterdim adam inceledi felan hatta guilddakilerede söyledim naıl yapıyorlar anlatsın diye guild chatta söylediklerini okudu adam teşekkür etti ben bizzat bunl ilgileceğim,bu tür şeyleri çok çabuk fixleyeceğiz felan dedi gitti =) Çok ilgililer saolsunlar hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

t3 senaryo da guildce rvr yaptıktan snra aldığım zevk anlatılmaz o yuzden devam ettim
bi level 40 dan sonraki olayı gormek için kasıyorum
fazla onyargıyla yaklaşmayın
oyunun çok kotu bug ı bir kaç ufak tefek var ama daha kaç aylık oyun hemen de fixliyorlar zaten patchlerle
Sosyal ağlarda paylaş

Baslamaya deger tabi neden degmesin :)

Sonucta senin neyden zevk aldigin onemli.

Sahsi fikrimi duymak istersen , daoc gibi bir oyunu yillarca oynadim ki burdaki bir cok insan da o oyunun ne kadar iyi oldugunu bilir. Ne yazikki hersey degisiyor , oyun sistemi , anlayisi , insanlarin talpe ettigi seyler degisiyor. Bazilari vardir lvl 1000 olan oyunda lvl 1000 olana kadar yemez icmez , olunca da bunu basari olarak gorur.
Bazilari pvp sever , birbirine ihtiyac duymasi karakterlerin , aciklarini kapatmasi , combat stratejileri. Bazıları bunlari beceremez yada rewards olarak cekiciligi yoktur diye onemsemezler.O kadar yil daoc oynadiktan sonra wow a gecmistik daoctan geri kalan bir kac guildie ile ( guild de ayrildi saga sola) onlar gecmeseydi almazdim bile cunku bu tip oyunlarda soyle birsey de var , istedigin sevdigin adamlarla bu oyunlari oynamadiktan sonra ne anlami var ki gidip random takilmak , ha tabi illaki arkadas cevren olucak fakat 0 dan bir oyuna baslarken etki eden noktalardan biri bu. Wow a 1,5 ay dayanabildik.. lvl 40 mi ne vardi max direkt arkadasima verdim. Aradigim hic bisiyi bulamadim oyunda. Bazı arkadaslarım var yillardir wow oynuyolar , bana hitap etmeyen haz etmedigim bir oyun olmaktan ileri gitmedi. Belki Daoc hic oynamasaydim cok severdim. Ama cok eksik bir oyun olarak kaldigini gordum, gormekteyim. Gelelim War a , evet bakildiginda daoctaki keepleri alin , wowdaki random pvp duzenle birlestirip adını da warhammeronline koyun gibi gozukuyo. Insanlar bence cok sıkılmıs durumda , bir karakteri yada grubu kendi grubunla kendi basarinla alamadiktan sonra elindeki 50 dps yada 60 dps vurmus ne farkedicek , itemin, expansionlarin çöktügü nokta bu oluyor. Master piece yada Epic bir itemin bir expansion ile puf yok oluyor.War da ne olur bilemem sonrasi icin ama su an icin konusmak erken , anladigim kadariyla insanlari bglerden daha cok rvr zonelarda pvp ye yonlendirmeye calsiiyorlar.

Sonuc olarak , eger eskiden daoc oynadiysan yada bilgin varsa , belki ömrümüzün sonuna kadar bizi tatmin etmiyecek oyunlar ile karsilasicaz. taaa ki ona benzer yada o tarz oyuncuya yonelik oyun cikana kadar. Burda wow accu olupta 2 yildir wow oynayan ve war u meraktan alan biri free subsi bitince tabi ki uzatmayacaktir , bu demektir diildir ki wow cok cok daha bir oyun , sadece yillardir bagli kalmis oldugu yere geri donuyor ve bu kadar emeginin bosuna gittigini gormemek icin bu oyuna kotu diyor , cunku insan karakterine oyun duzenine bir sure sonra bagimli hale geliyor. Bazen bunu tekrar kurmasi zor. Alıskanlık.

Insanların cogu daoc tabanlı yada bana oyle denk geldi ve oyundaki insanlarla konustugum zaman eski wow yada yada eski daoc oyunculari demekki denemeye deger belki aradigini bulursun. Ama unutma hersey degisiyor bir gun bizim de degismemiz gerek , oyle olmasaydi UO oynardik ki Daoc rvrsi 1 ,uo pvpsi 2 dir herkes de bilir bunu :)

bisiler kafanda canlandiysa ne mutlu dostum , bilirim insanın icini kemirir nasil oyun diye , iste bazen baslayamadan bilemiyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

daoc oynamadm, uo ve wow geçmişim var,

sanırım oyuna başlıcam, bu sene çok yoğun okul falan casual olma hedesi yüzünden WAR en iyi seçenek gibi böyle yoğun bi tempoda

ama önce yeni bi pc almam lazm, bi de bikaç arkadaşımı başlamaya ikna etmem

edit: he bi de ragnarok oynadım 5 6 ay kadar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...