Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lida Zayıflatıcı meselesi

Bone

Öne çıkan mesajlar

TV'de gördüm, içinde zararlı bir madde varmış, ürün Çin'den gelirken Türkiye'de yasaklanmış bu Lida.
Ancak halen kaçak yerlerde satılıyormuş Lida. Hatta bunun "resmi" bir sitesi de varmış. Valla bunları görünce "bizim millet adam olmaz" diycem de, biri çıkıp "şşt! millete laf etme lan" diycek :D

Ergenekon'dan dolayı milleti hapse tıkcağına, Motorcu çuf çuf Adnan Hoca'dan dolayı insanların sitelerini blokluyacağına, bununla ilgilenseler ya... Ama kim bilir, belki AKP'li birinin parmağı vardır. Youtube'un bloklanması inadına gidip bu tip siteleri mahkemeye verip bloklatacaksın. Ama bir gün içinde çıkıp sitenin bloklanması için herhalde mahkemede adamın olması felan lazımdır sanırım...

Site http://lidazayiflatici.com/ imiş.

Danışma Hattı dedikleri de siteyi yapan elemanların cep telefonları herhalde...
05347833330
05434883129

Operatöre gidip istenildiğinde adamların kim olduğu nerde oturduğu felan çıkacaktır zaten.
Ama demek ki ilgilenen kimse yok. "Ölürlerse ölsünler, bana mı sordular olum" derler herhalde sorulduğu zaman... :)

whois çekince:

ICANN Registrar: DIRECTI INTERNET SOLUTIONS PVT. LTD. D/B/A PUBLICDOMAINREGISTRY.COM
Created: 2008-08-21
Expires: 2009-08-21
Updated: 2008-08-21
Name Server: NS1.TURKSISTEM.COM (has 74 domains)
Name Server: NS2.TURKSISTEM.COM
Server Type: TSWS
IP Address: 85.17.93.18
IP Location - Noord-holland - Amsterdam - Leaseweb

gözüküyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ürünlerimiz Tarım ve Köyişleri Bakanlığı tarafından onaylıdır. Lütfen sağlığınız için orjinal Lida DaiDaiHua temin ediniz.

Yazmışlar. Eğer gerçekten zararlı olduğu ortaya çıktyısa bu yazıların da pek bir manası olmadığını görmüş oluyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

bu şekilde ilaçla zayıflamayı tercih edenleri canı gönülden tebrik etmek istiyorum. bu sayede hem zayıflayamayıp hemde sahip oldukları en önemli organ olan karaciğere geri dönüşü mümkün olmayacak zararlar veriyorlar. allah akıl fikir versin ne diyeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...