Kostlich Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Black orc lar bow kullanmayı nerden ögreniyo yada kullana biliyomu? char ekranında ranged silah slot u var. nerden ögreniyoz bilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 yok öyle birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Bow kullanan orc kırmaları LOTR da vardı burda allahtan yok =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 30 yıllık arrer boyz nasıl bi anda "yok" oldu yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 cüceye helal olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Arrer Boys var oyunda, sadece Black Orc kariyeri kullanamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 biliyorum oyunda carolduğunudai sanki orklar ok atmaz warahmmerda, o derece dardcore oyun o derece AWESOME gıbı bır yorumda bulunulmuşta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Eee 30 yıllık Warhammer da olabilir ama benim bildiğim WAR'da yok bow kullanan orc... yoksa orc lar bow kullanabiliyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 mob şeklinde ok atan orca çok rastladım ama oynanamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostlich Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 rabged slot a ne koyuyoz peki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 o kısımları bende cözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Ranged Slot olduğuna emin misin, yani orda bir slot olabilir de, ismi ranged olmayabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Yok o yorum daha çok Black Orclar "Tank" class değilde DPS class gibi dmg yapıyolar bir ellerinde "Bow" eksik gibi bir yorumdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 orclar tabikide bow kullanıyo yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostlich Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ranged slot yazıyo sekilde bow seklinde. kalkanın yanında duruyo öle herhangi bi bow iteminde de altında sadece orc yazıyo bow yazısıda bana kırmızı gözüküyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 aman zaten wot armor'u bow'la atmasınlar bir de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar