Sethlor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Bide treachery gidenler için weapon skill ne kadar önemli tartışılık zaten anytime olarak agonizing wound kullanıldığı için genelde wep skille pek gerek kalmıyo bence wep skill yerine wound init yada toughnessa ağırlık verilebilir
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Dps classlar işe yarıyor kiss of death yanılmıyorsam iştiği ptun etkisini azaltıyor.
Sethlor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Evet potlarda falan yararda dışardan alacağa heala etkisi yok diye biliyorum o yüzden genelde tanklar ve ranged dpsler üzerinde agony healerlarda death kullanılıyo switch etmek gerekiyo targeta göre
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 bir marauder olarak witch elfler 2. favori classım (1. healerlar tabi:P). aynı targete focusladıgımızda tank degilse 2 snde falan iniyor adam. dpsi olsun, abilityleri olsun, giydiği giysiler olsun, son derece faydalı bi karakter :)
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Absolut said: Kiss of death: Bunlar stance da diyebileceğimiz özel vuruşlar ve etkileri 2 dakika sürüyor üzerimizde. PvP için genelde Kiss of Death kullanılıyor çünkü rakibin kendi üzerindeki heallerin %40-50 arası etkisini azaltıyor. Yani bir rakibe dalmadan evvel kiss of death tuşu ile kendinizi bufflarsanız (rakibe vurmanız lazım bunun için) sonraki vuruşlarınızın rakibe debuff olarak dönme ihtimali yüksek. Helede bunu Kiss Of Doom (tactic) ile desteklerseniz %25 daha fazla rakibi debufflama ihtimaliniz oluyor. Rakibin uzerindeki heallerin degil rakibin attigi heallerin etkisini azaltiyor. Yani wow terimiyle bir Mortal Strike degil. Healing'e sahip olmayan classlarda pot falan gibi seyler disinda bir etkisi yok debuffin. Onun icin Black Lotus Blade var (not: ikisi stackleniyor) said: Enchanting Beauty: Agro siliyor ve aynı zamanda 15 saniye boyunca %50 az dmg alıyorsunuz. Burda henüz keşfedemediğim rakibe bu süre içinde vurursanız bu detauınt özelliğin kalktıgını anlatması tooltipde ama %50 dmg da kalkıyormu emin değilim. kullandiktan sonra rakibe vurursan, o vurdugun kisideki -50% damage debuffini kaldiriyor. Ama etkilenen diger rakiplere dokunmadigin surece onlarda debuff duruyor
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Lava düşünce azcık yarıyor dicemde daha kurtulamadım kaka lavdan :)
Curunir Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 abso demişsin çok dmg alıorsn die yalan vallahi ben swordmasterım 1 vs 1 kaldm we ile benden 4 lvl dusuk adam canıma okudu dmg bile veremedm kalkan avrdı elimde yanlış bilgi vermiyelm :P bu bahsettğm ben lvl 28 kendi snrm daoc daki berserker e benzior offhand gerçekten çok çılgın dmg ler vuruyor nerf gelir yakında soylıyım
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Adam sendeki lagi kullanmıştır o yuzden sen adama vuruyorum dedikçe boşluğa vurmuşsundur. Yani kendimden biliyorum sağlam DMG yiyorum.
Hao Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Absolut yalnız şöyle bir durum var: WE, kabul ediyorum sağlam damage alıyor fakat; sever limb, confusing movements ve de throat slitter gibi 3 tane "melee kitleyen" abilitye sahip. Bunlar, doğru zamanlamayla kullanıldığında öyle etkili oluyor ki. Hele de sağlam potion desteği alıyorsan ve biraz da şanslı günündeysen :) Tabi bu demek değil WE tüm tankları alır, üstüne de " /lol " çeker ve elini kolunu sallaya sallaya yoluna devam eder :)
Sethlor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Throat slitter nası melee kitliyo onu anlamadım WE light tanklara karşı yani oda WL oluyo iyi ama bodoz tanklara karşı 1v1de pek başarılı değil o kadarda olmasın zaten her türlü rangedin içinden geçiyo bide fleet footedı fixleseler neler yapacak
Hao Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Sethlor said: Throat slitter nası melee kitliyo onu anlamadım WE light tanklara karşı yani oda WL oluyo iyi ama bodoz tanklara karşı 1v1de pek başarılı değil o kadarda olmasın zaten her türlü rangedin içinden geçiyo bide fleet footedı fixleseler neler yapacak 3 sn silence ?
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Bu görünüme böyle topic :)
Sethlor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 silence magic kullanmanı engelliyo styleları değil sanırım
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 yaw rank 9 oldum mavi plate görünümlü bi armor düşürdüm pqdan ama hala karakter çıplak.ne zmn şu seksiliği bi kenara bırakıp vahşi görünücez biz ya?
Hao Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Sethlor said: silence magic kullanmanı engelliyo styleları değil sanırım 3 sn sürüyor zaten ve engelliyor.
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 mastery skiller hakkında ne düşünüyosunuz treachery ve carnage arasında kaldım ben ama treachery gidicem galiba
_hione_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 carnage treedeki On Your Knees ! bence kesinlikle alınması gerekli bi skill gibime geliyor çok çok fazlasıyla iş yaptığını söliyebilirim ...
Hao Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 -Neiloth- said: mastery skiller hakkında ne düşünüyosunuz treachery ve carnage arasında kaldım ben ama treachery gidicem galiba Kesinlikle Carnage.
Hao Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=160956
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Hao said: http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=160956 super guidemis valla ;)
BaybarsMert Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ne düşünüyosunuz witch elf hakkında 1.3 patch veya öncesi oynayan varsa ve izlenimlerini aktarırsa sevinirim,witch elf>witch hunter miş galiba zamanında şimdi tersine dönmüş felan diyolar yani melee oynamak için illa choppa veya slayer mi açmak lazım
Arién Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Witch Elf bence Melee kategorisinin dışında kalıyor. Neden diyecek olursan, çok ince bir class ve iyi bir teknik gerekiyor oynamak için. Slayer ve Choppa da gördüğüm kadarı ile çok ta teknik olmayan çata çuta savaşa girilen bir class. Witch Elf giydiği Light Armor yüzünden savaş esnasında bunu dikkate almaz ve paldır küldür oynarsan çok ölürsün. Ancak Choppa ve Slayer lar hem dayanıklı hem de iyi hasar verebiliyor. WE in RvR deki amacı, Healerlar, Casterlar ve Canı az kalmış Oyuncuları öldürmek genellikle. Witch Hunter lar eğer ki iyi oynayan birisi ile teke tek kalmışsanız dişe diş mücadele oluyor ancak WH biraz daha üstün (e adı üstünde Witch Hunter). Ayrıca Slayerlar da WE' i teke tek te baya zorluyor. Ancak şöyle söyleyeyim, iyi teknikle oynandığı taktirde bu oyunda teke tekte yenebilmesi en zor class olan Warrior Priest' ları bile zorlanmadan ben WE ile aşağı alabiliyorum. Iron Breaker gibi yüksek armorlu oyuncuları bile rahatlıkla öldürebiliyorsun. WE in en sevdiğim yanı her class (healer, caster, melee) için kullandığı farklı abilityleri. Bu tip şeyler WE class ını çok zengin ve bana göre cazip kılıyor. Yani burdan şu sonuca varabilirim. Witch Elf ler biraz teknik ve sinsilik isteyen bir class, savaş alanında canı azalmış Order ları pusuya yatmış aç bir kurt gibi gözlemek, yada Order ın yeni aldığı bir Battlefield Objective in çıkışında stealth de bekleyip en geride kalanın tepesine binmek, yada kale kuştmasında Lock Pick ile içeri girip tepede Healer ve Caster ları öldürüp aşağı atlamak, yada RvR bölgesinde tek başınıza dolanıp avlanmak vs.. Oynaması çok zevkli bir class Witch Elf.
Öne çıkan mesajlar