Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ertuğrul Sağlam istifa etti

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

UEFA Kupası'nda Metalist Kharkiv'e 4-1 yenilerek Avrupa'ya erken veda eden Beşiktaş'ta gözler, şimşekleri üzerine çeken Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'a çevrildi!..

Ertuğrul Sağlam'ın bugün düzenleyeceği basın toplantısında istifasını açıklayacağı öğrenildi!.. Görevden alınması ve tazminatı konusunda çeşitli spekülasyonlar da yapılan Sağlam, MARATON.COM.TR'nin aldığı istihbarata göre; bugün saat 13.45'te düzenleyeceği basın toplantısında "Para pul da istemiyorum. İstifa ediyorum" diyecek.

Not: Daha önce saat 13.00 yapılacağı açıklanan basın toplantısı 13.45'e ertelendi...
Sosyal ağlarda paylaş

"Bu sezon Beşiktaşta kalsaydım şampiyon olacağımızı açık yüreklilik ile söylüyorum. Ancak medyanın bazı kesimleri ve birtakım kişilerin (yöneticiler sanırım) arkamdan iş çevirmelerini içime sindiremiyorum."

"4 gündür hiçbir hoca ile görüşmediğini iddia eden yöneticiler artık rahat rahat istediği isimler ile görüşebilir."

"Paramı son kuruşuna kadar almadan gitmem demedim."

vay be. giydiriyor feci yönetime.
Sosyal ağlarda paylaş

Sene başından beri aynı şeydi söylüyorum....2 maç önce şampiyonluk şarkıları söyleyen beşiktaş 1 maçla ne hallere düştü...Ya kardeşim futbol bu olabilir,bjk'nin bu seneki en büyük hedefi ne şampiyon olmak değil mi?
Ne zamandan beri bjk uefa da çeyrek yarı oynuyoruda bu sene final oynasın....Sen takımı önce şampiyon yap avrupa sonraki iş...Hem de toggie'nin dediği gibi gs fb bu kadar kötü durumdayken...
1 maçla resmen çöküyor kulup olacak iş değil..
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
gs ve fb'nin kotu basladıgı bi sezonda bjk kendi kendini bitirdi. tarihinin en kotu yonetimi hic bu kadar yaklasma sansı elde edemezdi sampiyonluga.

ilk defa senle aynı birşeye katılıyorum.

Theridone said:
inşallah daha kötü olur da anlarlar hatalarını.

şunu derken bile inanmadığın ortada yani
Sosyal ağlarda paylaş

Çok erken geldi beşiktaşın başına.

Kayseri'de daha pişmesi lazımdı, orası tam ona göreydi, iyi bir okuldu. Ama "kovulduğum yere krallar gibi dönüyorum" ayağına tecrübesizce geldiği BJK T.D.lüğü koltuğundan kovulmaktan beter olarak gidiyor. Yazık.

Onun olması yerde Tolunay var şimdi ve paşalar gibi, hele de Fener'e 4 attıktan sonra.

Neyse Ertuğrul'un daha şansı var, belki bi 10 sene sonra, yine gelip oturabilir BJK koltuğuna.

Bence BJK'nın yapması gereken, yine kendi içinden gelmiş, ama tecrübesi ve Dünya futbolu bilgisi daha fazla olan birini getirmektir başa. Rasim Kara olabilir, Ziya Doğan olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...