ebolamaxi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Onun yaptıgıda terbıyesızlıkmiş tı tı tı=)
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 healerlere care discord ağaçlı chosen sanırım.denemedim ama ben o yolda ilerliyorum.pek bir etkili olunuyormu göreceğiz.
ebolamaxi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Chosendan da sıkayetcıyım 2Handed olanlar hadı yıne bıryere kadarda 1 handed + shıeld olanlar dabbe-ül arz gibi yatmıyorlar... Sorcerer kardeslerle atısıp tutusuyoruz.Birde yanıma tombalak squig hayvanatı gelıyor ıyıce delırtıyor kafa atıyor fln...
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 ozaman ben sword and board olayım :)
ebolamaxi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Ol tabı healerdan once bız targetlanıyoruz zaten.Healer nasıl olsa yetısemıyor bızım hp nın dususune ama yanyana yakaladım mı sızı uzaktan ıste o zman bıttınız aoe lerı fırlatınca 100 comb. ile kafanızdan fırlıyor 300-500 300-500 diye ardından fıreball lar patlamalar fln kaos yaratıyorum=) SOnra aranıza gırıp fıracage sonra eşheduella ardından res=)
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 chosenin tainted woundunu yiyen healerin kendini heallemesini görmek istiyorum :)
ebolamaxi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Arkasında ben varsam o healer ın kacmaktan baska caren yok=)...Sana cehennemi yaşatırım and içeim=)
Fyrwenn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Blackice said: Banada dün T4 de bir doombolt 2600!!! critledi... eee bu adamın bütün bu emeği bu kadar cast i 2 doombolt bile etmiyo o zaman? Sorc ların nuke lerinin biraz daha güçlü olduğu(eğer Agony spec ise) kabulumdür. Ama etrafta koşarak tab la herkesi dotlamak ile sabit durup 3sn bi spelli cast etmeye çalışmak(pushbackleri ve los problemlerini saymıyorum) arasında fark var az bi şey. 22 e kadar sorc kastım ve kac kere Doombolt attım bilmiyorum. Çok azdır herhalde. Genel rotasyonum Agony için gloombolt(1s cast 5sec cd), chillwind(opsiyonel), impending doom(instant 10 secs cd), Frostbite(snare için)vs.vs... araya moral nuke ve aoe felan giriyo.. Kısaca durup Doombolt atmak zor...
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 olur görürüz.ya gerçekden şu dehşet saldırılarınız görmek istiyorum t1 deyim.azmedicem BW ateşini bir görelim.
ebolamaxi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Biz her fırsatta toplu alanlarda 3sn bekleyıp aoe fırlatıyoruz ıste buda sızın sorcerer olarak yakınmanızı saglıyor... Odiflame sozum sana pişman olma sonra t2 de hocam dayanamıyorum bu kab kacağın içinde sıcaga dıye=)
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 doombolt gayet ez mode eğer yanınızdaki tanklar salak değilse, zaten 100 yard'dan sallıyorsunuz. kimse pushback yaptıracak halde değil. hele focused mind açmışsam hedefte hayvani resist, kalkan veya destekleyen 1-2 healer yoksa neredeyse kesin gg. aoe dense anlarım çünkü 80 yard'a girince focus hedefi olabiliyorsunuz birden fazla kişinin. ha teketekte sorc sıfır ama teketek olmanız gereken bir durum yok.
ebolamaxi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Benim yakınıma geldıkten sonra bır DEST. tankının benım yapabılcegım tek sey fırecage atıp yatmak oluyor zaten orda takım arkadaslarım yardırsın dıye=)
barkindemir Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Rank 19 da 129k yaptım geçen akşam mourkain temple da , oyle tabla gezip 123 le adam dotlamaklan ibaret sananlara atfen soyluyorum attıgın dotların 2si single 3cusu aoe dir 3cu dotu tank yanlızken atmanın çok bir faydası olmaz fakat target karşı grubun içerisinde ise vay o grubun haline pushback in daniskasını yaparsın 2 ci casttaki fiery blast'tan sonra ne oluyor lan hp ye die afallayıp sağa sola kaçışırken oyunu alırsın bi anda 400e 100den oyun aldığımızı bilirim wizard gucuyle yakıcı ve yıkıcı bir güce sahip olduğu gibi oynaması easy mode bi karakter değil sanıldığı gibi. :)
Gil Estel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 barkindemir said: oynaması easy mode bi karakter değil sanıldığı gibi. :) :)
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 healersizseniz sıfırsınız ki eskiden bir hot yetiyo diye düşünüyodum, yok yalanmış. bir warrior priest bildiğin üstümde olmak zorunda damage vurmam için, yoksa kendi kendimi öldürüyorum. sinir bozucu class
barkindemir Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 healer ile healersız kalmak die bi durum daha var bu dahada sinir bozucu olabiliyor , Archmage nie heallmıyosun diyorum damage'ime bak diyor adam hönggg die kalıyosun ben 60k yapmışım adam 40k yapmış halbuki heallese durum çok daha farklı olacak işte bunu anlıyamıyor bazen healer arkadaşlar ozellikle de Archmage türleri :) Ps:Rank 16 ya kadar tahammul edebildim Archmage'e dotlarla gaza gelebiliyosun ama paşa paşa heal yapmak hem team açısından hem kendi alacağın xp açısından çok daha iyi ;)
Fyrwenn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Sam said: doombolt gayet ez mode eğer yanınızdaki tanklar salak değilse, zaten 100 yard'dan sallıyorsunuz. kimse pushback yaptıracak halde değil. hele focused mind açmışsam hedefte hayvani resist, kalkan veya destekleyen 1-2 healer yoksa neredeyse kesin gg. aoe dense anlarım çünkü 80 yard'a girince focus hedefi olabiliyorsunuz birden fazla kişinin. ha teketekte sorc sıfır ama teketek olmanız gereken bir durum yok. ben puglarla takıldığım için genelde, düzgün tanklarla dedigin dogrudur :).. pugta olunca sürekli mobil olmak zorunda kaldığım için 0 doombolt..
Fyrwenn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 ebolamaxi said: Benim yakınıma geldıkten sonra bır DEST. tankının benım yapabılcegım tek sey fırecage atıp yatmak oluyor zaten orda takım arkadaslarım yardırsın dıye=) bw de detaunt yok mu?
Blackice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Bw de detaunt var var olmasınada açıkcası çok efektif değil... mesela normalde bir WE nin BW yi kesmesi 2sn sürüyosa Detaunt ile 3sn sürüyor =) Aynı şey marauder vs. içinde geçerli... Yani zaten dönüp kaçabilmek gibi bir opsiyonun yok, geri geri (yavaş yavaş) seni doğrayan Marauder veya WE ye bakarken detaunt un seni kurtarabilmesi için, arkanda sana odaklanmış bir healer ve o marauder ı kesen 2-3 dps class olması lazım ki detaunt un süresi bitmeden marauder ölmüş olsun...
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Fyrwenn said: ebolamaxi said: Benim yakınıma geldıkten sonra bır DEST. tankının benım yapabılcegım tek sey fırecage atıp yatmak oluyor zaten orda takım arkadaslarım yardırsın dıye=) bw de detaunt yok mu? Yanlis soru. BW'de disorient yok mu? diye sormaliydin. http://www.wardb.com/spell.aspx?id=8186 http://www.wardb.com/spell.aspx?id=8189 "Melee yanima geldiginde zaten oluyorum." kk.
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 heh disorient "böhü bw leri melee mesafesinde kesemiyorum" diyen mara ve WE leri göster bana ok diyim yanına gelince ölmüyoruz.
Fyrwenn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Boş yere burda birbirinize girmenizin anlamı yok. Oyun çıkalı bi ay olmadan bence normal classlar arası denge olmaması. tersini savunanlar da olabilir ama bence var açıkçası.. Mesela WH vs WE olunca, WE daha üstün bi class vs.vs. Ortalıkta o kadar çok "nerf BW omgzor" threadleri var ki buyuk bir ihtimal nerf stick ten nasiplerini alıcaklar zaten(ki bence gerekli). son olarak şunları eklemek istedim :) http://img58.imageshack.us/my.php?image=nizzaraf000bs3.jpg http://img220.imageshack.us/my.php?image=duramam081yn1.jpg
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 ehehe ayni durumu bende cok goruyorum.
Öne çıkan mesajlar