Fyrwenn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Gangren said: Konuya dönersek, birden çok BW varsa cinnet geçiriyorum senaryolarda heallerken. Bir de bazı MDPS'ler var - bunlara biz "Cengaver" dioruz - üstünde Brimstone Bauble, elinde 2hander, yardıra yardıra saldırıyorlar BWizlere, üzerinde dot var mı, arkada healer var mı, healerın üstünde düşman var mı, healerın AP'si var mı, hiç bakmak yok. Bazıları daha akıllı oluyor. Saldırıyorlar 5 tane BWiz içine, sonra isimlerinin altında 5 tane kırmızı kare görünce geri koşuyorlar, önünde zıplıyorlar, etrafında dönüyorlar (plx heelz) Jungo The Cengaver diye bi title lazım o zaman bana... klasik pug durumları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 1.5k tickliyor abi dotlar yani 1 kerede 1500 vuruyor toplam değil. Class ım magus level ım 32. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Sparkcaster said: abi 5 bright wizard ın arasına girip 2 aoe atınca çil yavrusu gibi dağılıyorlar ama, tabi healerlar lütfedip heal etmediği için o oyun kaybetmeye mahkum oluyoruz, hem tank hem bw hem marauder oynamıs birisi olarak, tırsak tank ve heal etmeyen healerlardan tiskiniyorum, mal mal bekleyip bright wizardların rahat rahat damage vermesini izleyenlere ayrıca ayar oluyorum Tabiki gireceksin aralarına ama öyle "Ben MDPS'im, işim dalmak, healer işini yapsın" mantığıyla, hurraa diye tek başına, grubu beklemeden dalanlar var - ki bu tiplerin benden alıp alabileceği tek heal Cordial ve Medicine'dır - onların salaklıklarına daha fazla AP harcamam / harcayamam (ya OOR olurlar, ya da LoS) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Ekmek said: 1.5k tickliyor abi dotlar yani 1 kerede 1500 vuruyor toplam değil. Class ım magus level ım 32. he kusura bakma ben yanlış anlamışım. Henuz benim 1.5 ticklemedi. Ama sanırım sizin serverda benden çok daha yüksek ranklar var. Ben henüz 30um. Demekki ilerki levellarda iyice coşucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Abi ehuhe bi tanesi 1500 değil 3 tane dot var isimlerini bilmiyorum hepsi beraber ona yakın bişey vuruyor ve üstümde hot olsa bile ölüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Ekmek said: 1.5k tickliyor abi dotlar yani 1 kerede 1500 vuruyor toplam değil. Class ım magus level ım 32. 1 tick 1.5k mı? yok yok yanlış okuyorum herhalde... Bir daha sorayım! 1 tick 1.5k mı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Evet toplam 1.5k tickliyor. Tier 4 e beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 bright wizard parlak büyücü demek. bir sonraki paylaşımımızda görüşmek üzere. esen kalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 kısaca "xunn" da deniyor bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Gene karıştı... toplam 1.5k mı yoksa her 1 tick 1.5k mı? Eğer hala her 1 tick 1.5k (ki en kısa ignite 9sn) bu hesapla 1 sadece 1 intant cast ignite ile toplamda 13.5k damage yapıyo olmam lazım? Eğer öyleyse T4 de (ki R29um 3 rank atla deve değil) değil bütün senaryodakileri bütün destruction ordusunu tek tuşla keserim demekki... Benim dotlarım R29da 100 combustion la 350-400 tickliyo 3 rank sonra bunun 1500e çıkma ihtimali=imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Abi kaç tane dot var sizde 3 mü 4 mü hepsini atınca bi kerede 1.5k dan fazla bi damage veriyolar hepsi birer tickleyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
özcaine Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 heh blackcim zaten oyle 1 tick 1500 ise nerf yolları taştan size yakında:) ben de sanmıyorum. başıma da gelmedi herhangi bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ekmek(simon) diyor ki; "3 dot olsa üzerinde, her biri ortalama 500'den bir kere ticklediğinde 1.5k dmg oluyor". 3 stacked dot yani.. alpg ve blackice'ın verdiği rakamlar ve lvl aralığı da ekmek'i doğrular cinsten zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Cast ederken yakaladım mı keserken çok keyif veren bir class BW ama doğal olarak ilk o dalmaya başladı mı üzücü bir class. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 aoe fireball büyüsünü kullanıyormusunuz gerçekten? fiery blast galiba. 3sn çook uzun süre geliyo pvpde bana. bb/detonate/ignite/sear/pyro atıp healerlere dönüyorum ben genelde. detonate ile 3-4 adam vurabilirsem ve healerler yanyanaysa onlara da detonate attığım zaman zorlanıyolar baya. 3sn çok uzun o yüzden sux bence. ama tabii 15 im daha : )) bide bw görmüyorum ben hiç nedense. t2 de azlardır belki. senaryoda ya tek ya 2 tane oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Absolut said: Cast ederken yakaladım mı keserken çok keyif veren bir class BW ama doğal olarak ilk o dalmaya başladı mı üzücü bir class. hangi class WE mi mara mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 WE Ve her senaryoda karşımıza min 3 BW çıkıyor. İçlerinden 1i iyi oynamayı biliyorsa sorun olmuyor ama hepsi becerekli ise insanın içi kıyılıyor koşarken dotlardan ölmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Hah sonunda anlaşıldı... 3 tane dot var hepsi tickleyince çok extreme bi critleme durumu yoksa ve 100 combustionda (ki bu demektir ki 3 dot u atarken kendime peşin peşin 400x3= 1.2k instant gibi koymuşumdur) 1k bile ticklemiyor... 300+200+200 gibi basit bi hesapla 700 ancak tickliyordur. ki bu dotları zaten sorcceress healer vs direk dispel edebiliyor... dediğin kadar imba ve easymode sa zaten dert etmene gerek yok nerf lenir... ama BW ye gelene kadar benimle DMG output da yarışan "Tank" lar var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ya kardeşim gidin açın bw. wow gibi levellemek de zor diil 1 haftada 30 yaparsınız. sonra konuşun nerf plx diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 %50 Elemental Damage Reduction ile 700 falan gördüğümü biliyorum ya, Whithering Heat midir nedir, o meret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Blackice said: Hah sonunda anlaşıldı... 3 tane dot var hepsi tickleyince çok extreme bi critleme durumu yoksa ve 100 combustionda (ki bu demektir ki 3 dot u atarken kendime peşin peşin 400x3= 1.2k instant gibi koymuşumdur) 1k bile ticklemiyor... 300+200+200 gibi basit bi hesapla 700 ancak tickliyordur. ki bu dotları zaten sorcceress healer vs direk dispel edebiliyor... dediğin kadar imba ve easymode sa zaten dert etmene gerek yok nerf lenir... ama BW ye gelene kadar benimle DMG output da yarışan "Tank" lar var... IB olarak bende öyle tank olmak istiyorumda , grup müsait olmuyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Gangren said: %50 Elemental Damage Reduction ile 700 falan gördüğümü biliyorum ya, Whithering Heat midir nedir, o meret Withering heat dot değil channeled 6sn cast... elemental değil corporeal type dmg ve 700 dmg için -200 küsür debuff yemiş ve withering de 100 combustion da critlemiştir doğrudur arada görüyorum öyle critlediğini... ama genelde tam görüp sevinmişken arkamda bir WE beliriyor ve üstümden çıkan 232-213-211-222-244-255..... sayılarını hızında kaybolmuşken devamını combat log da takip edebiliyorum ekran kararıyo :P Yani demek istediğim her class ın artılar olduğu gibi eksileride var... benim naçizane fikrim ufak bir ayar gerektiren tek class "Tank" diye tabir edilen ama elinde shield ile önüne geleni kesenler... dps de BW ve WH ile yarışanlar vede ben her senaryo ortalama 5-6 kere ölüp ölüp dirilirken hiç ölmeyenler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Tabiki her sınıfın artısı, eksisi var, buna lafım yok. Ama o kadar fazla BWiz var ki, artık bir noktada insana daral geliyor. 6 tane BWiz'e karşı Tor Anroc yaptım geçenlerde, yok yani, o verilen hasarı outheal etme şansı yok. Grubun HP'si su gibi gidiyor. Glass Cannon tabiri doğru, ama o zaman dengelemeleri lazım bunu oyunun diğer sınıfları için (Order'ın kendi DPS sınıfları da buna dahil) Shadow Warrior mesela, eziğin önde gideni, haliyle kimse açmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 O ayarlar zamanla yapılıcak bence... order da gördüğüm kadarıyla Shadow Warrior - White Lion - Witch Hunter Mirror class larına göre biraz ezik kalıyolar... Mutlaka orderın daha güçlü classları da vardır ama oyunun genelini çok etkilemeyen ayarlar olduğu için öncelikle gameplay patchleri ile ilgilenip daha sonra class ayarlamalarına geçicekler diye düşünüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 BWlere bir ayar yapılmalı diye düşünüyorum yani bütün DPSler 20k civarı dmg yaparken BWlerin minimum 40k dmg yapması dahi ciddi bir ayarsızlık olduğunu gösteriyor. Ama ne yaparlar nasıl yaparlar bir fikrim yok. PArdon hata yapmıyım bizdede socerer BWye yakın dmg yapıyor ama bu elbette sizde 1 OP bizde 1 OP olayı değil. bütün sınıfların arasındaki denge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar