Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

özcaine

Öne çıkan mesajlar

en çok üzüldüğüm nokta oyunu alıcaz, 1 ay max oynicaz bu ne lan dicez atıcaz kenara ve olan starwars'ın adına olmuş olucak yazık walla hayır bildiin singleplayer oyun yapıo adamlar "-MMO bu eheh eh heh..." seklinde yutturmaya calisiolar en cok o sinirimi bozuo :D 1 ay bedava kısmını oynar bırakırım suanki hali ile kalırsa oyun öle gözüküo.
Sosyal ağlarda paylaş

YAv daha kimse test etmedi ki. Belli olan bi şey yok. Video lardaki görüntülerden belli olan bir şey yok ki.

Karamsar olmayın diyorum sadece. En azından 6-7 ay daha beklememiz gerek. oyun içi tester ların tecrübelerini görmemiz ve yorumlarını okumamız gerekiyor. 1 ay oynayıp karakvermek de erken olur. Anlamak için en azından 3 ay oynanmalı bence.
Sosyal ağlarda paylaş

bence bu oyun 1 ayla kalmaz gayet de alıp oynıcaz bi süre.

ne kadar oyun sistemi orjinallik katmamış olsa da

sonuçta star wars ve adamlar da para var prodüksiyon vs çok iyi olacak.

girecez etrafı dolaş level kas arkadaşlarınla co op yap instancelara gir, başka karakterlere bak pvp dene vs derken baya oyalar tahminen
Sosyal ağlarda paylaş

olay o zaten maxrep

blizzard örneğin bi oyunu yaparken gizli saklı tutuyor ve "elle tutulur" hale geldiğinde ancak sunumunu yapıyor...

burda bioware daha oyunu yapmaya baslamada adını 7 cihana duyurdular uu süper olucak diye simdi oyunun O su bitmeden fiti fiti video gösteriolarsa yuh diyorum o zmn cünkü gösterilen videolara bakarsan MMO nun Online kısmı var sadece ne bi multiplayer action nede massive kısımı var ki adamlar her videoda buna aykırı görüsbildiriyorlar "solo hero olcaksınız hede hödö" diyerekten..

yani adamlar ya reklamını cok yanlış yapıolar yada gerçekten böle bi oyun olucak

2.secenek dogruysa eğer, üzgünüm ama benim gibi düsünen insanlardan da geçer not alamıyor bu oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

olay o zaten maxrep

blizzard örneğin bi oyunu yaparken gizli saklı tutuyor ve "elle tutulur" hale geldiğinde ancak sunumunu yapıyor...

burda bioware daha oyunu yapmaya baslamada adını 7 cihana duyurdular uu süper olucak diye simdi oyunun O su bitmeden fiti fiti video gösteriolarsa yuh diyorum o zmn cünkü gösterilen videolara bakarsan MMO nun Online kısmı var sadece ne bi multiplayer action nede massive kısımı var ki adamlar her videoda buna aykırı görüsbildiriyorlar "solo hero olcaksınız hede hödö" diyerekten..

Onun bir sebebi de SWG. The Old Republic resmen duyurulmadan önce o kadar çok dedikodu çıkmıştı ki millet oyun böyle böyle olacak diye geziniyordu. BioWare aslında fazla büyütmeyin aha bunu yapıyoruz dedi. Herkesin beklentisi SWG'nin bugsız haliydi çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

hadise basit oyunun çıkmasına 1 yıldan az zaman kaldı biz hala open world görmedik hala iki adamı yan yana görmedik hala craft görmedik hala pvp görmedik hala doğru düzgün zone görmedik,raid görmedik aslınada durmadan ekrana çıkıp heroic diyen abiler haricinde hiçbirşey görmedik.

bu video wow un çıkmasından 2 sene önce yayınlanıyor ki bundan daha uzunlarıda var,dikkatli bakın kaç zone kaç dungeon kaç class vs gösteriliyor.

[video]http://media.wow-europe.com/viewer/wow_video.htm?vid=wow_e3_gameplay_2003&dir=movies/en?feature=oembed" width="459">

Sosyal ağlarda paylaş

yav bu şekilde olması mmo olmasından daha iyi
mmo sıkıcı bi olay git elli saat bi yaratıgı kes
sonuçta bilgisayar başında kim daha çok vakit geçiriyosa o oyunun kralı havalarına giriyo ve bu genel anlamda oyunun zevkini kaçırıyo

senaryo bazlı oyun olması çok iyi olack ki konuda star wars, kitap okur gibi bi farkla kitabın içinde olacaız. diyorum büyük event tarzı yada çok sağlam görevler falan içerebilir belli seviyeden sonra ve star wars un yazılmamış tarihine, yani kotor dan 300 yıl sonra başlayan dönem bu şekidle doldurulabilir ki bu bile çok heyecan verici

yok massiv miş pvp ymiş sallayın
Sosyal ağlarda paylaş

lovecraft0Z said:

yav bu şekilde olması mmo olmasından daha iyi
mmo sıkıcı bi olay git elli saat bi yaratıgı kes
sonuçta bilgisayar başında kim daha çok vakit geçiriyosa o oyunun kralı havalarına giriyo ve bu genel anlamda oyunun zevkini kaçırıyo

senaryo bazlı oyun olması çok iyi olack ki konuda star wars, kitap okur gibi bi farkla kitabın içinde olacaız. diyorum büyük event tarzı yada çok sağlam görevler falan içerebilir belli seviyeden sonra ve star wars un yazılmamış tarihine, yani kotor dan 300 yıl sonra başlayan dönem bu şekidle doldurulabilir ki bu bile çok heyecan verici

yok massiv miş pvp ymiş sallayın

Bu oyuna verilen tepkilerin en büyük sebebi nerdeyse bekleyenlerin %90'ının eski SWG oyuncusu oluşu. Onların hepsi de saatlerce yaratık kesmeden de MMO olacağını görmüştü SOE/LA oyunun içine edene kadar.

swtor'un başında Star Wars olmasaydı oo BioWare MMO yapıyo diye yere göğe sığdırılamazdı ama bu oyunu kafadan eksi yorumlarla başlayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben swg oynamadım öle aman aman bir mmo tecrübem de yok açıkçası ama yani şudur
şimdi burada da bi çok kişi eleştiriyo mesela raid yok pvp yok işte şöyle böyle kullandığı terimlere kadar kalıplaşmış bir sistem bence bu, hani bu adamların olayı daha böle film havasında senaryo havasında ortaya koymaları, o tarz teknik meselelerden çok çizgi romanlarla karakterlerle ön plana çıkmalar bana eski oyunların tadını hatırlattı(mesela jk 2:dark forces), ve o yüzden bu tarz bence daha değişik olacak

ki oyunun zevkli ve star wars un hikaye temelli havasına yakışır olması yeter diye düşünüyorum massive miş şuymuş buymuş sallamam şahsen

ha şuna katılırm e o zaman aylık ücret niye alınıyor, tamam ama o da kesin deil bildigim kadarıyla
Sosyal ağlarda paylaş

sen mmo hadisesini kavrayamışsın mmo önceden belirlenmiş metinler ve yollar üzerinde haraket etmek değildir.

mmo vox un ilk aoe si ile bütün raidin ölüşünü seyretmektir,mmo ragnoras ın karşısında fire resist olmadan çıkıp ezilmektir,mmo son 3 saattir farmladığın herşi yolda ganklenip kaybetmektir.MMO kollektif olarak acı çekme,kollektif olarak sevinmektir.Bireysellik üzerine kurulu bir dünya mmo olamaz.Şayet bireysellik üzerine bir beklentin varsa bunu karşılamak için binlerce single player oyun var.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet akside gecerli aynen yasam gibi ya da conanin bir cok tek kisi hero hikayeleri gibi secim bize ait.. massive multiplayerin sadece grup raid oldugunumu dusunuyorsun sen? Bence onun anlami yasayan bir dunya ve sen serbestsin, yaraticilari son hedefleri genelde cogula gore hazirlarlar ama cok oyuncu vardir tek basina craft kasar, ekonomi ile ugrasir, tek basina leveller high endde birakir, herkesin beklentisi farkli oldugu icindir ki mmolar zor yapilir zor tutulur oyuncular arasinda. Milyon zevk milyon beklenti hepsi mmo nun kelimelerindeki gibi hareket etmezler.

Bu acidan ele alininca mmonun single playeri barindirmasi sarttir aslinda esas olandir, kisisel beklentiler her zaman once gelir insanoglunda. Her oyuncu once kisisel hedefi gozetir birlik olmak istemesi bile kisisel baslar cunku zevki odur, eglenceyi bunda bulur.

Basarili mmolarin pve veya pvp solo oyun kisimlari cok gucludur orneklemeler cok ortada.

Ha swtor single i abartip bunu multiye ceviremesse ki konudaki ana sikinti bu millette o zaman patlariz.

Sanirim anlastik simdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...