super olacak oyun! sende benimle yanyana oynayacaksin thor!
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..
yav bu şekilde olması mmo olmasından daha iyi
mmo sıkıcı bi olay git elli saat bi yaratıgı kes
sonuçta bilgisayar başında kim daha çok vakit geçiriyosa o oyunun kralı havalarına giriyo ve bu genel anlamda oyunun zevkini kaçırıyo
senaryo bazlı oyun olması çok iyi olack ki konuda star wars, kitap okur gibi bi farkla kitabın içinde olacaız. diyorum büyük event tarzı yada çok sağlam görevler falan içerebilir belli seviyeden sonra ve star wars un yazılmamış tarihine, yani kotor dan 300 yıl sonra başlayan dönem bu şekidle doldurulabilir ki bu bile çok heyecan verici
yok massiv miş pvp ymiş sallayın
sonuçta bilgisayar başında kim daha çok vakit geçiriyosa o oyunun kralı havalarına giriyo ve bu genel anlamda oyunun zevkini kaçırıyo
senaryo bazlı oyun olması çok iyi olack ki konuda star wars, kitap okur gibi bi farkla kitabın içinde olacaız. diyorum büyük event tarzı yada çok sağlam görevler falan içerebilir belli seviyeden sonra ve star wars un yazılmamış tarihine, yani kotor dan 300 yıl sonra başlayan dönem bu şekidle doldurulabilir ki bu bile çok heyecan verici
off, ne desem bilemedim, biz oyuna mmo yaftasını yapıştırmadık, adamlar çıkarken biz mmo yuz dedi.
yav bu şekilde olması mmo olmasından daha iyi
Bu oyuna verilen tepkilerin en büyük sebebi nerdeyse bekleyenlerin %90'ının eski SWG oyuncusu oluşu. Onların hepsi de saatlerce yaratık kesmeden de MMO olacağını görmüştü SOE/LA oyunun içine edene kadar.
swtor'un başında Star Wars olmasaydı oo BioWare MMO yapıyo diye yere göğe sığdırılamazdı ama bu oyunu kafadan eksi yorumlarla başlayacak.
ya ben swg oynamadım öle aman aman bir mmo tecrübem de yok açıkçası ama yani şudur
şimdi burada da bi çok kişi eleştiriyo mesela raid yok pvp yok işte şöyle böyle kullandığı terimlere kadar kalıplaşmış bir sistem bence bu, hani bu adamların olayı daha böle film havasında senaryo havasında ortaya koymaları, o tarz teknik meselelerden çok çizgi romanlarla karakterlerle ön plana çıkmalar bana eski oyunların tadını hatırlattı(mesela jk 2:dark forces), ve o yüzden bu tarz bence daha değişik olacak
ki oyunun zevkli ve star wars un hikaye temelli havasına yakışır olması yeter diye düşünüyorum massive miş şuymuş buymuş sallamam şahsen
ha şuna katılırm e o zaman aylık ücret niye alınıyor, tamam ama o da kesin deil bildigim kadarıyla
şimdi burada da bi çok kişi eleştiriyo mesela raid yok pvp yok işte şöyle böyle kullandığı terimlere kadar kalıplaşmış bir sistem bence bu, hani bu adamların olayı daha böle film havasında senaryo havasında ortaya koymaları, o tarz teknik meselelerden çok çizgi romanlarla karakterlerle ön plana çıkmalar bana eski oyunların tadını hatırlattı(mesela jk 2:dark forces), ve o yüzden bu tarz bence daha değişik olacak
ki oyunun zevkli ve star wars un hikaye temelli havasına yakışır olması yeter diye düşünüyorum massive miş şuymuş buymuş sallamam şahsen
ha şuna katılırm e o zaman aylık ücret niye alınıyor, tamam ama o da kesin deil bildigim kadarıyla
sen mmo hadisesini kavrayamışsın mmo önceden belirlenmiş metinler ve yollar üzerinde haraket etmek değildir.
mmo vox un ilk aoe si ile bütün raidin ölüşünü seyretmektir,mmo ragnoras ın karşısında fire resist olmadan çıkıp ezilmektir,mmo son 3 saattir farmladığın herşi yolda ganklenip kaybetmektir.MMO kollektif olarak acı çekme,kollektif olarak sevinmektir.Bireysellik üzerine kurulu bir dünya mmo olamaz.Şayet bireysellik üzerine bir beklentin varsa bunu karşılamak için binlerce single player oyun var.
mmo vox un ilk aoe si ile bütün raidin ölüşünü seyretmektir,mmo ragnoras ın karşısında fire resist olmadan çıkıp ezilmektir,mmo son 3 saattir farmladığın herşi yolda ganklenip kaybetmektir.MMO kollektif olarak acı çekme,kollektif olarak sevinmektir.Bireysellik üzerine kurulu bir dünya mmo olamaz.Şayet bireysellik üzerine bir beklentin varsa bunu karşılamak için binlerce single player oyun var.
Zaten mmo olmasın diyor arkadaş, tamamen farklı bir dünyada kendisi.
full serbestlik ise mmo ve bunu ihtiva eder genel anlamda, arkadasin single play isteginide karsilamalidir normal olarak, illene grup raid maid olmasi gerekmez, ayni zamanda akside gecerlidir tabiiki.
hepiniz haklisiniz oyun super olacak!
hepiniz haklisiniz oyun super olacak!
- Massive Multiplayer Online.
- İlle de gruplu olması beklenemez.
?
- İlle de gruplu olması beklenemez.
?
Evet akside gecerli aynen yasam gibi ya da conanin bir cok tek kisi hero hikayeleri gibi secim bize ait.. massive multiplayerin sadece grup raid oldugunumu dusunuyorsun sen? Bence onun anlami yasayan bir dunya ve sen serbestsin, yaraticilari son hedefleri genelde cogula gore hazirlarlar ama cok oyuncu vardir tek basina craft kasar, ekonomi ile ugrasir, tek basina leveller high endde birakir, herkesin beklentisi farkli oldugu icindir ki mmolar zor yapilir zor tutulur oyuncular arasinda. Milyon zevk milyon beklenti hepsi mmo nun kelimelerindeki gibi hareket etmezler.
Bu acidan ele alininca mmonun single playeri barindirmasi sarttir aslinda esas olandir, kisisel beklentiler her zaman once gelir insanoglunda. Her oyuncu once kisisel hedefi gozetir birlik olmak istemesi bile kisisel baslar cunku zevki odur, eglenceyi bunda bulur.
Basarili mmolarin pve veya pvp solo oyun kisimlari cok gucludur orneklemeler cok ortada.
Ha swtor single i abartip bunu multiye ceviremesse ki konudaki ana sikinti bu millette o zaman patlariz.
Sanirim anlastik simdi.
Bu acidan ele alininca mmonun single playeri barindirmasi sarttir aslinda esas olandir, kisisel beklentiler her zaman once gelir insanoglunda. Her oyuncu once kisisel hedefi gozetir birlik olmak istemesi bile kisisel baslar cunku zevki odur, eglenceyi bunda bulur.
Basarili mmolarin pve veya pvp solo oyun kisimlari cok gucludur orneklemeler cok ortada.
Ha swtor single i abartip bunu multiye ceviremesse ki konudaki ana sikinti bu millette o zaman patlariz.
Sanirim anlastik simdi.
raide veya groupa zorlanmamak benim icin daha faydali bi durum.
Öne çıkan mesajlar