aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 sen yanlis hatirlamissin onu zaten, oyunu nerdeyse tamamen degistirmislerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Birde swg de jedi lar gerçekten en iyiydi, burada denkler mecburen diğer class larla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Daha önce de yazılmıştır ama yine belirteyim. Aslında SWG'nin batma sebebi herkesin jedi olabilmesi değildi. Önce pre-cu zamanında oyun çoğu oyuncu tarafından anlaşılmadığı şikayeti geliyordu. Tabi anlamayan kesimden de para kazanmak için combat upgrade geldi. Denge getirmeye çalıştılar, tam alışılmaya başlanmıştı. Bebeler için swg'yi çıkardılar. Önceki sistemlerde 6 ay-1 sene jedi olmak için kasan insanlar jedi'yı başlangıç sınıfı olarak görnce oyunu bıraktılar ve oyun patladı. Bu sefer jedi üstün bir sınıf değil de tank-dps-healer gibi sıradan bir sınıf olacağı için oyun patlamayacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Oyun farklı sebeplerden dolayı patlayacak haklısın, ya da şöyle diyeyim patlama ihtimali fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 yaw ne patlicak ... ben her halükarda oynicam bu oyunu çıksa yeterki :)... SW fanboi olarak her türlü gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 işte hepimiz oynıcaz da ne kadar sürecek o kısmı önemli :)diğer oyunlar gibi 2-3 ay sora bırakacaksak, 1 milyon kişiyle başlayıp 3. ayda 250k oyuncuya düşerse bi değeri olmayacak çoğu oyun gibi, umarım iyi olur ama bioware in bu işi pek kotarabileceğini sanmıyorum, bi mail attım adamların supporta ben geçenlerde, şirketle ilgili 1-2 basit soru sormuştum sırf denemek için, 7 gün oldu hala cevap yok. oyun çıktığında support böyle olursa sonu belli gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Oyunlar zaten çıktığında patlamaz, ilk 1-2 aydan sonrası önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Bioware'in yaptığı her oyunda başarılı olduğunu düşünüyorum. Gerçi mmo çok farklı bir alan ama bu firma bu işin altından kalkar gibi geliyor bana. Sadece şu an content olarak fazla birşey açıklamadıkları için biraz hayal kırıklığına uğruyor millet. Blizzard'da aynı taktiği uyguluyor. Örnek olarak Diablo 3 hakkında ne kadar bilgimiz var? Çok az ama herkes iyi birşeylerin geleceğinden emin gibi. Çünkü blizzard yapar güzel şeyler her zaman. Bende aynı şekilde Bioware'e güveniyorum. Şimdiye kadar hep güzel şeyler yaptılar bu da güzel olcak :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Bliz d3 h&s olmayacak deseydi, beklentimiz belki düşerdi. (nasıl bir fanboyum belli değil) Aynı paralelde, bio lafu swtor coop-sp olacağa getirdi neredeyse, o yüzden bu kadar kötümseriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ya e3 temiydi neydi bi video izlemiştim birbirine lazer atan iki askeri göstermişlerdi ne kadar komik ya öyle oyun mu olur allasen. Eskidende vardı o atari döneminde birbirine lazer atan toplar falan. Bu biraz daha grafikleri düzelmiş hali:) Eğer böyle çıkarsa oyun büyük patlama yapar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Zaten Bioware tarzı olduğu için questlerin çoğu instanced olur. Open quest çok az olur gibi eğer cinematik'li çoktan seçmeli questler (ben uydurdum bu tabiri :))yapacaklarsa. Sadece büyük şehirlerde birbirimizi görürüz :). End game pve raid ve pvp bg olur işte. Ama bir fanboi olarak bu bile yeter bana :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 hic bi sey olmaz patlamazda oynayan icin :) oynamayan kitlede zaten kendinden patlak sonra oyun patlak :P oyun guzel olacak kotude olsa scifi ve sw evreni daha ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 abc group lf 1 caster jedi 2 healer jedi and 1 tank jedi and their beloved companions. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Patlar yahut patlamaz cıkınca keyıfle oynicam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 hadi oyun patlamadı ozaman ne olucak?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 bize ne abi patlayip patlamamasindan, onu yapanlar/satanlar dusunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 dreagloth said: Bliz d3 h&s olmayacak deseydi, beklentimiz belki düşerdi. (nasıl bir fanboyum belli değil) Aynı paralelde, bio lafu swtor coop-sp olacağa getirdi neredeyse, o yüzden bu kadar kötümseriz. abi h&sde olduakc absarılı işe yarayan bir förmül, diabloda türün en iyi örneği, elbette hayal kırıklığı yaşarız yeni diablo h&s olmıycak deseler. Mmorpg olduğundan dolayı, sabit hikayelerde bitirmek dğeil, starwars evreninde macera yasamak adına oynıycak pyunu, bu oyundan beklentimizde bu. Eğer bunun dısnda bir şeyler söylerlerse elbette burdada beklentimiz azalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 bide önceki sayfa ne öle, bütün konunun smiley kotasını tek safada doldurmusuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Bende onu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mighty_THoR said: abc group lf 1 caster jedi 2 healer jedi and 1 tank jedi and their beloved companions. PS: no wookie allowed pst! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 guru gurultu yapma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 altsiteler editorune artistik yapma, altsite konusu yaparim seni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 altsiteler nerde peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 gurunun altindalar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ben bi de şunu anlamıyorum abi "oyun ne kadar kötü olursa olsun ben oynarım , star wars sonunda hede hödö" diyen kaç kişi şu anda SWG oynuyor? hazır star wars oyunu var , hem de mmorpg gidin onu oynayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar