Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Olayı niye bu kadar büyüttünüz anlayamadım. Açıklamayı yapan kadın SWG ile ilgili konuşmuş yıllar önce. Şu anda yapan ekibin içinde olsalar bile Bioware bütün işi güzelim oyunun içine sıçmış bir ekibin eline bırakacak kadar mal mı?
Mesaj tarihi:
ben swgnin yeni halinden farklı bir mantık göremiyorum oyunda

tek şansları , oyun motorunun temeli ve oyuncu kitlesi ona göre olucak. yoksa NGE'de aynı şeyler vaad ediyor
Mesaj tarihi:
Karag8z said:

dragon age, mass effect i sevmeyen ölsün. bu oyunda güzel çıkacak.

dragon age rpg, mass effect in idüğü belirsiz.

karıştırdın galiba?
Mesaj tarihi:
kötü mmo = thema park mmo

kötüleyenlerin belli kısmının sebebi

kötü MMO = 1 Msi eksik olan mmo

kötüleyen kesmin başka bir sebebi

belli kalıplar dışına çıkamıycakları için , evet gayet kötü olucak oyun. ama hiç alınmıycak kadar kötü OLAMAZ , eldeki malzeme buna izin vermiyor. Mass Effect + Dragon age , star wars evreninde. çok basit bi formül oyunun tutması için.

kendi adıma hiç chat yapmadan bütün hikayeleri oynayıp hesabı kapatırım gibime geliyor.

ha RPG demşsiniz , WOWda ne kadar rpg var? role yapmak exp toplayıp skill kasmak ve üstüne item kasmaksa sizin için , tanımlamalarınızı bi daha gözden geçirmeniz faydanıza :)

themepark MMOlarda , size verilen rolleri oynarsınız sonuçta , izin verildiği sürece. hani ben öyle biliyorum en azından :)
Mesaj tarihi:
said:
EA’s confirmed that BioWare’s Star Wars MMO, The Old Republic, won’t make the publisher’s next financial year.

Speaking in EA’s Q3 earnings call last night, CFO Eric Brown said the game won’t ship in the 12 months ending March 31, 2011.

“We are not assuming that we bring a major new MMO to market in fiscal ‘11. We will continue to increase significant development cost as we prepare this title for launch,” he said.

Both EA and Lucas has previously said the game is aiming for a “spring 2011″ release, putting the launch in either April or May 2011.

As CEO John Riccitiello added, the costs involved here are gigantic, so don’t be hugely shocked if this trundles off into the back half of next year.

“It’s a significant cost,” said the exec. “MMOs can cost as much as two to six, seven times as much as a front-line title, if they’re done right.

“It is a major investment for us.”

Brown eased through analyst questions in the call last night by assuring the mega-costs involved in developing the game will be repaid in full.

“I think the important point here is you ask that title goes live, and we’re not giving any specific date, we’ll move from a net OpEx investment mode to a highly profitable op-income contributor,” he said.

“So it’s a pretty important step change, when you compare a year with the MMO active versus the development stage that we’re currently in this fiscal year.”
Mesaj tarihi:
EA kendini iyice hissettirmeye başladı. Bundan sonra ne zaman çıkacağının nekadar önemi var bilemiyorum. Bu oyun da fiyasko MMOlardan biri olacakmış gibi duruyor.
Mesaj tarihi:
abı herkez wow'un hpye'ının ıbtmesını bekliyo ama yok ole bisi, daha wotlk'ının coskusu bıtmedı 8 aya cıkar yenı exp, 1.5 sene en az gıder. adamlar wındow of opportunity arıyo oyun cıkaracak ama yok yanı. ondan 1 sene bılemedın 2 sene sonra patlatırlar yenı mmoprg'ı, EA yıne uzatır oyunun cıkıs tarıhını
Mesaj tarihi:
Cuce said:

abı herkez wow'un hpye'ının ıbtmesını bekliyo ama yok ole bisi, daha wotlk'ının coskusu bıtmedı 8 aya cıkar yenı exp, 1.5 sene en az gıder. adamlar wındow of opportunity arıyo oyun cıkaracak ama yok yanı. ondan 1 sene bılemedın 2 sene sonra patlatırlar yenı mmoprg'ı, EA yıne uzatır oyunun cıkıs tarıhını

Onu bekle, bunu bekle bunun bir sonu yok. WoW bitmeden önce bliz kesinlikle yeni birşey çıkartır. Bir yerden başlamak lazım. Bu saatten sonra oyun çıkartmamanın tek anlamı ellerindeki oyunun piyasadakilerle(aslında sadece wowla) rekabet edemeyeceğini(bu da ellerindeki oyunun grafik kısmı hariç boktan olduğu anlamına gelir) bilmeleri.
Mesaj tarihi:
oyunun başının hep aynı yerde başlaması çok kötü olmuş artık karakter yaratmaktan sıkılacağız anlamına geliyo şimdiden classların tanıtım videosundan sıkıldım
SWG de ne güzel istersek corelliada tyrenada kor vellada coronette veya nabooda theedde kerende moeniada yaahut tatooinede mos eisleyde bestinede başlardık.. Tadını vermicek emuya gelin
  • Yeni Oluştur...