aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Kadina konusma hakki verilince boype oluyo iste.
indiffer43 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Olayı niye bu kadar büyüttünüz anlayamadım. Açıklamayı yapan kadın SWG ile ilgili konuşmuş yıllar önce. Şu anda yapan ekibin içinde olsalar bile Bioware bütün işi güzelim oyunun içine sıçmış bir ekibin eline bırakacak kadar mal mı?
tunch Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ben swgnin yeni halinden farklı bir mantık göremiyorum oyunda tek şansları , oyun motorunun temeli ve oyuncu kitlesi ona göre olucak. yoksa NGE'de aynı şeyler vaad ediyor
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 dragon age, mass effect i sevmeyen ölsün. bu oyunda güzel çıkacak.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Okadar Star Warsum geldiki SWGemu ya başlıyorum birazdan sdfsd
Gaap Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Karag8z said: dragon age, mass effect i sevmeyen ölsün. bu oyunda güzel çıkacak. dragon age rpg, mass effect in idüğü belirsiz. karıştırdın galiba?
ucunbiri Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 inşallah bok gibi olur oyun abi. herkes rahatlayıp derin bir oh çeker böylece.
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 oyun kötü olmazsa intihar edenler olabilir bu gidişle.
tunch Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 kötü mmo = thema park mmo kötüleyenlerin belli kısmının sebebi kötü MMO = 1 Msi eksik olan mmo kötüleyen kesmin başka bir sebebi belli kalıplar dışına çıkamıycakları için , evet gayet kötü olucak oyun. ama hiç alınmıycak kadar kötü OLAMAZ , eldeki malzeme buna izin vermiyor. Mass Effect + Dragon age , star wars evreninde. çok basit bi formül oyunun tutması için. kendi adıma hiç chat yapmadan bütün hikayeleri oynayıp hesabı kapatırım gibime geliyor. ha RPG demşsiniz , WOWda ne kadar rpg var? role yapmak exp toplayıp skill kasmak ve üstüne item kasmaksa sizin için , tanımlamalarınızı bi daha gözden geçirmeniz faydanıza :) themepark MMOlarda , size verilen rolleri oynarsınız sonuçta , izin verildiği sürece. hani ben öyle biliyorum en azından :)
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Adam gibiyken swg oynayamadım old republic oynarım diyorum da yazılan çizilenler de gün geçtikçe daha itici bir hale sokuyor oyunu gözümde :/
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 said: EA’s confirmed that BioWare’s Star Wars MMO, The Old Republic, won’t make the publisher’s next financial year. Speaking in EA’s Q3 earnings call last night, CFO Eric Brown said the game won’t ship in the 12 months ending March 31, 2011. “We are not assuming that we bring a major new MMO to market in fiscal ‘11. We will continue to increase significant development cost as we prepare this title for launch,” he said. Both EA and Lucas has previously said the game is aiming for a “spring 2011″ release, putting the launch in either April or May 2011. As CEO John Riccitiello added, the costs involved here are gigantic, so don’t be hugely shocked if this trundles off into the back half of next year. “It’s a significant cost,” said the exec. “MMOs can cost as much as two to six, seven times as much as a front-line title, if they’re done right. “It is a major investment for us.” Brown eased through analyst questions in the call last night by assuring the mega-costs involved in developing the game will be repaid in full. “I think the important point here is you ask that title goes live, and we’re not giving any specific date, we’ll move from a net OpEx investment mode to a highly profitable op-income contributor,” he said. “So it’s a pretty important step change, when you compare a year with the MMO active versus the development stage that we’re currently in this fiscal year.”
Rock Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 EA kendini iyice hissettirmeye başladı. Bundan sonra ne zaman çıkacağının nekadar önemi var bilemiyorum. Bu oyun da fiyasko MMOlardan biri olacakmış gibi duruyor.
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 abı herkez wow'un hpye'ının ıbtmesını bekliyo ama yok ole bisi, daha wotlk'ının coskusu bıtmedı 8 aya cıkar yenı exp, 1.5 sene en az gıder. adamlar wındow of opportunity arıyo oyun cıkaracak ama yok yanı. ondan 1 sene bılemedın 2 sene sonra patlatırlar yenı mmoprg'ı, EA yıne uzatır oyunun cıkıs tarıhını
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Daha araya sc ve d3 ü sokacaklar, zaman kalmayacak başka şeye.
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 valla ne zaman bende oyunun boktan olacağını düşünsem açıp gameplay tanıtım vidyolarını izliyorum demoyu falan aklım gidiyor >:D<
Rock Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Cuce said: abı herkez wow'un hpye'ının ıbtmesını bekliyo ama yok ole bisi, daha wotlk'ının coskusu bıtmedı 8 aya cıkar yenı exp, 1.5 sene en az gıder. adamlar wındow of opportunity arıyo oyun cıkaracak ama yok yanı. ondan 1 sene bılemedın 2 sene sonra patlatırlar yenı mmoprg'ı, EA yıne uzatır oyunun cıkıs tarıhını Onu bekle, bunu bekle bunun bir sonu yok. WoW bitmeden önce bliz kesinlikle yeni birşey çıkartır. Bir yerden başlamak lazım. Bu saatten sonra oyun çıkartmamanın tek anlamı ellerindeki oyunun piyasadakilerle(aslında sadece wowla) rekabet edemeyeceğini(bu da ellerindeki oyunun grafik kısmı hariç boktan olduğu anlamına gelir) bilmeleri.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 oyunun başının hep aynı yerde başlaması çok kötü olmuş artık karakter yaratmaktan sıkılacağız anlamına geliyo şimdiden classların tanıtım videosundan sıkıldım SWG de ne güzel istersek corelliada tyrenada kor vellada coronette veya nabooda theedde kerende moeniada yaahut tatooinede mos eisleyde bestinede başlardık.. Tadını vermicek emuya gelin
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 onu ilk defa senden duydum. halbuki her hikayenin farklı bir yerde başlangıcı olacaktı... sen nerden duydun ki bunu?
Öne çıkan mesajlar