Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dreagloth said:

@mortis
Nasıl, başka nasıl olabilir ki ya? Gören başka oyun oynamadınız sanacak. İkinci tahminin gibi olabilir bir ihtimal. Hatta, yine firmanın bize sunduğu bilgilere göre, en iyi ihtimalle öyle olur.

not:adana çık aradan.

abi oyunun felsefesi belli, oyunun sistemi belli o yüzden 1nasıl başka olabilir ki 1diorum?

oyun themepark olacak zaten. o konuda artık hemfikir olmamız gerekio. ÖLe oyunlarda pvp, belli alanlarda ve belli levellarda olur, O zamana kadar da instanced pvp olur, insanlar da o levela gelene kadar oralarda takılır BG yani. Ya da
Mesaj tarihi:
moriQ said:

Beta hakkında dedikodu varmı ?

yunusemre said:

oha! Cidden mi?!?!?!

Dedikodu var. Hemde oyunu 1 yıl öncesinden en ince ayrıntısına kadar tarif eden vatandaştan. En erken ocak ta problemler devam ediyorsa martta diyor. Şubatı neden pas geçtiğini bende anlamış değilim offical forumda da aynı geyik dönüyor.
Mesaj tarihi:
[video]http://www.swtor.com/media/trailers/developer-dispatch-5?feature=oembed" width="459">

jedi academy oyununda karşıma gelen bir force uzmanı biride ls uzmanı sithler gibi. Sith warrior bekle ben geliom
Mesaj tarihi:
mmo kısmı nasıl olcak acaba, single oynasak öle bite oynayacağımıza eminim oyunu da multiplayer'da bu kadar farklı hikayede yanıma adam nası bulcam, party yapcam, görev yapcam ben onu merak ediyorum, ama güvenim sonsuz hele bi çıksa keşke
Mesaj tarihi:
hikaye kısmında multiplayerlık bi kısım beklemiyorum ben. yan gören şeklinde olur ancak başkalarıyla iletişim halinde olduğumuz görevler.

veya işte hikaye görevini almak için 5 level eksiğimiz vardır. o 5 level eksiğini MMO şeklinde yaparız level kasarız gider hikayeye devam ederiz.

ki bu gayet güzel bi fikir gibi geldi şimdi yazarken :)
Mesaj tarihi:
ohhh, bu video iyi geldi işte.

yalnız garip bir isteğim olacak yapımcılardan, biraz saç şekillerini şekillendirin yahu. customization çok vasat kalacak gibi geliyor bana nedense. ya da sona bıraktılar customization işlerini, şimdi daha çok oyunun ana kısımlarını tamamlıyorlar. ırk ve customizationı merak eder oldum resmen.
Mesaj tarihi:
art konusunda pek bi endişem yok , kıyafet tasarımları falan da özellikle son videoda gayet iyi

benim merak ettiğim ; swg tarzı istediğimiz kıyafeti giyme olayı olucak mı yoksa wow gibi en iyi adamlar tek tip mi dolaşıcak?

hani set item falan olsun , ona bişey demiyorum da ; setleri yüzük kolye ; lightsaber kristali falan şeklinde yapsalar da en azından etek ceket neyse artık onları kendimiz seçebilelim.
Mesaj tarihi:
kıyafet tasarımları çok şık olmuş ama şu her classla oynamayı hiç sevmem ben mesela tek class seçerim hep onla oynarım yani alt açtığım bile nadirdir oyunlarda full konsantre olmak için ama end game ve pvp güzel olmazsa başka çare yok gibi
Mesaj tarihi:
end game ve pvp belli bi zman sonra oturucaktır ona şüphe yok. önemli olan düzelene kadar geçen vakti güzel geçirebilmek.

bu açıdan "her class tamamen farklı bir hikayeyi oynuyor" iddiası oyun oturana kadar oyuncu tutma konusunda baya yardımcı olucaktır bioware e.

yavaş yavaş ısınıyorum sanki oyuna :)
Mesaj tarihi:
yok insquisitorları işte daha mor gri yaptık

işte sith warriorları daha kırmızı siyah vs yaptık muhabbeti hoşuma gitmedi, Bi classı aynı tip yapmak güzel değil ya. custimizasyon olması şart.
  • Yeni Oluştur...