RRa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 olur abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 her classa iki adet sub-class koysalar yada her classa 3 farkli talent secenegi sunsalar birbirinden alakasiz bana yeterli gelir. atiyorum sith warrioru tankada cevirebileyim pure dpsye ister isimleri farkli olsun subclass olarak ister talentlerle olsun tabi talentlerle olursa bir 3. secenek daha koymalilar farklilik acisindan. jedi consulari ister healer ister mage karsiligi dpsye cevirebilmek lazim mesela. diger classlardada yaratici olunabilir misal smugglerin pet yerine adamlari olur onlari cagarir combatta falan filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 klas aciklanmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ben sayın konsül olcam minoc madene gidip droidleri stun edicem sonra da kaçıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 öf yakışmıo Star Wars a "dps, tank, healer" gibi rolelar. okuyunca çok rahatsız oluorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 yancı alıyomuşsun, approval kasıp sex yapıyomuşsun. STORYY!'!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 son donem seks karsiti tavirlarin hosuma gitmiyo, suphelenmeye basliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 sex karşıtı değil, bilgisayarla sex'e karşıyım. hani bir interaction olsa surecte gamö yemiycemde, siyah ekran geliyo "you had sex" diyo sonra herşey siya beyaz oluyo healer'a koşuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 lawl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 lan bilgisayarla seks, sanki pipimizi sokuyoruz usbye, hey allam. oyunda adam dovmek normalken, sevismek neden garip gelioy anlamadim hala, hatta bence sicmak filanda eklenmeli yeni oyunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 abi onu dmeiyorum zaten. oyunda adam dovme "üstüen tıklattığınız adamı dövüyorsunuz" olsa oynarmısın? e sexte boyle işte oyunda. bir aksiyon oluyomu seks sırasında ıh ıh. e madem tırto boşuna content kaplıyo işte "mature var aga oyunda!!" diye başka bir sürü şeyi atlıyorlar, oyun dahada bok hale geliyo. Oyunda sevişme olması durumu sorun değil, al fallout2 dede vardı, seksi gectim fuhuş falan bile vardı. nerdeyse bütün rpglerde var seks. Ama oyunun merkeziymiş gibi pazarlanıp, oyunun asıl onemli yerlerinden kırpmıyorlar. fable, fable2, arcanum, baldursgate1,2 fallout1,2 hepsinde sex var, birine laf ettimmi? yoooo bak larryde odak noktası seks direk, ulaşılması gereken ulvi ödül. odada laf etmiyorum neden seks merkezde diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 hee dark agee taktin sen, anladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 dragon age'e taktım ben ya. bu oyuun ne olacğaı belli, öküz altında buzağı aramaya gerek yok. cok cok keyifli olursa questler bi girer bakarız işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 peki bunların SWTOR la ne alakası var swtor da da sex var mı asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 sex her yerde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 harrison ford, princes leia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 onlar yok olm daha old republic bu SW evreninde sex yapan ilk onlar, ondna önce SEX die bişey yok kimse bilmio. herkes kapışıo sürekli , diyarların reğpeesini yapio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 delikanli donemler, cenkediyoruz hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 harrison fordun gencliğiyle, princes leia'nın gecnliği o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 beyler. alderaan geldi. http://www.swtor.com/news/news-article/20091127_001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 mağaralar flan direk dragon age lam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 hmm 7 gezegen oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 gezegenler ne kadar geniş olacak çok merak ediyorum ne kadarını gezebilecez hepsi 1 zone gibi mi olacak öle olacaksa baya kötü ama hepsi bi azeroth büyüklüğündeyse fazla imba olur hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Öyle bir ihtimal var mı sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 olur olur belli olmaz =) swg de ne kadardı gezegenler wowun kaç zoneuna bedeldi mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar