Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

özcaine

Öne çıkan mesajlar

her classa iki adet sub-class koysalar yada her classa 3 farkli talent secenegi sunsalar birbirinden alakasiz bana yeterli gelir.

atiyorum sith warrioru tankada cevirebileyim pure dpsye ister isimleri farkli olsun subclass olarak ister talentlerle olsun tabi talentlerle olursa bir 3. secenek daha koymalilar farklilik acisindan.

jedi consulari ister healer ister mage karsiligi dpsye cevirebilmek lazim mesela.

diger classlardada yaratici olunabilir misal smugglerin pet yerine adamlari olur onlari cagarir combatta falan filan...
Sosyal ağlarda paylaş

abi onu dmeiyorum zaten.

oyunda adam dovme "üstüen tıklattığınız adamı dövüyorsunuz" olsa oynarmısın?
e sexte boyle işte oyunda. bir aksiyon oluyomu seks sırasında ıh ıh. e madem tırto boşuna content kaplıyo işte "mature var aga oyunda!!" diye başka bir sürü şeyi atlıyorlar, oyun dahada bok hale geliyo.

Oyunda sevişme olması durumu sorun değil, al fallout2 dede vardı, seksi gectim fuhuş falan bile vardı. nerdeyse bütün rpglerde var seks. Ama oyunun merkeziymiş gibi pazarlanıp, oyunun asıl onemli yerlerinden kırpmıyorlar.

fable, fable2, arcanum, baldursgate1,2 fallout1,2 hepsinde sex var, birine laf ettimmi? yoooo

bak larryde odak noktası seks direk, ulaşılması gereken ulvi ödül. odada laf etmiyorum neden seks merkezde diye
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...